0.1 San Diego

1.6K 58 0
                                    

Konecne! Klid!! Darcy na usla a ja jsem tak mohla konecne se venovat svoji praci.Ano nasla jsem si ji. Byla to takova klidna prace a ja tak mohla spokojene pracovat kdyz Darcy spala. Psala jsem clanek zrovna do jednoho s cesopisu ktery był nejprodavanejsi tady v San Diegu.

Prosim?” ozvala jsem se do telefonu asi tak po nejake dobe ticha.

Lauro?” ozval se na druhe strane hlas moji kamaradka Faith.

Faith stalo se neco?” zeptala jsem se ji protoze znela nejak prekvapene

Ja ja-ja oni jsou tady” było jejiny co mi rekla

Kdo?” zeptala jsem se ji znovu jelikoz jsem ale vubec nevedela o kom to vubec mluvi.

Faith była divka s delsimi modrymi vlasy a mela piercing ve rtu. Jeji oci były dokonale sedo-modre a mohu rict ze tak krasne oci jsem snad nevidela. Seznamily jsme se v praci kdyz jsem nesla do kancelare moji sefone clanek o nejnovejsich trendach mody. Sedela u stolu v malem kresilku a zapisovala si svoje poznamky,..pokud se teda dokazala neco s nich pochopit. Jelikoz myslim ze s poznamek typu Harry Styles by nikdo nic nepochopil! Ano była snad tou nejvetsi fanynkou i na jeji vek.

One direction! Maji koncert uz za tyden! A ja ja-ja zitra mam s nemi delat rozhovor do casopisu” zapistela mi do telefonu. Pro me to ale znamenalo jedno! Liam!

Nase osudy se nejspis opet setkaji! Uz ani nemam cesty zpet vim to!Chybi mi tolik. A navic Darcy mi ho tak pripomina ze mi i zesiluje lasku k nemu. Uz jsou to roky co jsem ho videla naposledy. Presneji roky.

Zit-ra?” vykoktala jsem ze sebe

Ano! No neni to uzasny!” vykrikovala svoje pocit moje uz dlouho leta kamaradka

No Bajecne” a vypla jsem telefon.

Je tady v San Diegu! Po 4 letech se moje srdce zase jenom poskocilo kdyz slyselo One direction! Ano snazila jsem se vyvarovavat clankum a fotkach v casopisech można proto jsem je ani nejak necetla a radeji si kupovala knizky. Jenze touha a neoodlatelnost zjistit jak vypada ted była tak silna.

Musela jsem to udelat! Sedela jsem nad notebookem a premyslela jsem jestli vyplnit zakladni udaje na rezarvaci listku na koncert nebo ne. Mela akorat priletat moje mamka se setrou także jsem nemusela mit obavy ze budu muset zaplatit chuvu pro malou Darcy. Vahavym pohybem jsem klikla jsem na jedno tlacitko ktere me k tomu zbyvalo. A potom jsem si jenom vytiskla kod ktery potvrzoval cislo moji vstupenky.

Z pohledu Liama

Vystupovaly jsme prave na letisti v San Diegu kvuli nasemu za tyden koncertu. Bylo toho posledni dobou nejak moc. Fyzicky jsem se citil byt tak unaveny ze jsem mel pocit ze to pomalu moje telo nevydrzi a ja sebou snad smeknu na zem. Jenze nebyl jsem jediny. Niall nevypadal taky nejak dobre ale rikaly jsme si ze preci jenom ten tyden jeste vydrzime. Ano a pak jen velka dovolena! No ani ne kdyz se nad tim tak zamyslim. Pouhy 14 dni a pak hura do Las Angeles.

Na letisti było pomerne ticho to se mi moc libilo ale i ostatnim. Jeste ze jsme oficialne oznamily jiny datum odletu s Londyna. Myslim ze po tak vycerpujici ceste bych na ty fanynky nemel ani cas.

„Konecne! Postel” zakricel radostne Louis a padl do postele naseho pro ten pronajmuteho domu.

„Hej a je tu i jidlo!” zavolal Niall s kuchyne a my jsme se jen zasmaly. I po tak dlouhem letu mysli snad jen na jidlo. I kdyz vecera nevypadal nejak dobre a to ani dneska kdyz jsme byli na tom letisti. Vzdyt Zayn ho musel i chvilemi chytat jak jeho nohy byli slabe a spis by si mel odpocinout avy zitra vypadal a on hned mysli na jidlo.

„Jdu tam” zavolal Harry a sel otevrit dvere.

„Zdrawim ja jsem Faith! Jdu si domluvit kvuli tomu zitrejsimu rozhovoru” usmala se na Harryho mile divka s modrymi vlasy a s piercingem ve rtu. Byla roztomila to jsem musel uznat a Harry? Nemohl snad oci posunout jinam nez jen hledet do jejiho vystrihu.

Divka si sedla na gauc a porad se na nas divala a usmivala se. Mela dokonaly usmev,.takovy roztomily jako male dite ktere dostalo svoji prvni hracku

„Tak?” zacal Zayn a usmal se na ni

„Miluji vasi hudbu” vykrikla a mirne se usmala. Zasmaly jsme se nad jeji reakci a to docela dost, Byla uplne dokonala se svym hlasem ktery mela jak male dite

„Ted vazne. Zitra okolo 17:00 muze byt? Tady u vas?” zeptala se nas a jeji oci se zadivaly do tech mych

„Ano. Co?” zeptal jsem se ji kdyz si me prohlizela az nejak moc dokladne

„Nic. Jen nekde jsem videla tvoji fotku ale nevim kde.” zasmala se divka

„Casopisy,Internet” zasmal jsem se nad jeji odpovedi

„Mozna,” zasmala se a dal si me prohlizela. Pak vzala telefon do ruky a omluvne se na nas usmala a zacala nekomu telefonovat.

„Lau? Pormin ze zase otravuji. Ale normalne na neco jsem prisla!” zasmala se divka do telefonu a peclive poslouchala dalsi hlas.

"Nechtela by si jit na ten rozhovor semnou? Nevidela si ho uz 4 roky Lauro" rekla do telefonu.

4 roky? Lauro? Opravdu tohle prave rekla divka ktera sedela v nasem obyvacim pokoji. Vstal jsem a vzal jsem ji telefon z ruky.

"Lauro si to ty?" ozval jsem se do telefonu ja

"Liame?" rekla zaskocena

"Mami mami to boli" zacala plakat nejaka holcicka u jejiho telefonu

"Liame promin" a vypla mi telefon.

Ona ma dite? Coze? To uz jako na me zapomnela? Nasla si nekoho jineho? Jak je to mozny? Kdyz semnou teda nechtela byt proc teda odjizela? Proc mi to jen nerekla.Vratil jsem te holcine jmenem Faith telefon a podival jsem se na prekvapene pohledy kluku.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat