0.7 Darcy je tvoje

1K 55 0
                                    

Tak a je tady dalsi dil povidky s nazvem Darcy je tvoje.Jak bude reagovat Liam kdyz zjisti ze je to jeho dite? Bude Lauru nenavidet?

Chtela jsem se od neho dostat ale drzel me pevne. Dival se na me.V jeho ocich była videt bolest. Jak ale mohl? Jak mohl vedet ze mam Darcy? Mam mu to rict nebo ne? Mel by to vedet. V hlave se mi promitalo nekolik vet od matky ale i od Faith kdy mi rikaly ze by to mel Liam vedet.

 Ja vim vzdyt je to otec. Ale copak to prijme? Vzdyt mi nebude vubec ale verit.A nich by jsem se nedivala kdyby mi neveril. Mohla jsem mu to rict hned ne po 4 letech. Musi to vedet. Jsem si toho pevna. Ted nebo nikdy.

Liame pust me” zaseptala jsem se podivala jsem se na neho. Druhou ruku jsem dala na tu jeho a snazila jsem se povolit ty jeho prsty ktere me tak pevne drzely za predlokti.

 „Neodpovedela si mi” rekl mi tak durazne a jeho stisk był jeste tvrdejsi. Zacalo me to ale opravdu bolet. Byl nastvany a był opily. To jsem poznala uz podle toho jak predtim semnou mluvil.

 „Liame to boli” zaseptala jsem mu a stazila se s jeho prsty povolit. Trochu svuj stisk sice povolil ale stale me drzel tak pevne.

Rekni mi kdo ti udelal to dite? Za koho si me vymenila? Jaky hajzl na tebe sahl?” vykrikl a vice si me k sobe pritahl.Druhou rukou si me pritahl za pas.

Mlcela jsem. Jen jsem se divala do jeho oci. Stale si me prohlizel a cekal. Nechtela jsem. Nechci mu to rict ale musim. Bude nastvany! Tohle mi neodpusti.

Darcy je tvoje” zaseptala jsem a była jsem si jista ze me nemohl slyset. Sklopila jsem pohled a divala jsem se na zem. Chytl me za bradu a donutil se podivat na neho

 „Co jsi to rekla?” dival se na me uplne zaskoceny. Musel to slyset. To jsem si była jista. Uz jenom podle jeho pohledu jakym se na me dival. Svoje oboci stahl a stale se dival na me.

Darcy je tvoje” rekla jsem ted uz dostatecne na hlas. Jeho stisk na mem predlokti zmizel. Jeho ruka s moji brady najednou była pryc. Dival se na me uplne v soku. Nevedela jsem co delat.

 „Liame ja,..” chtela jsem mu to vysvetlit ale nedal mi tu moznost.

Drz hubu” chytl me silne za paze a hrube me prirazil na zed. Dostala jsem strach.Vsimla jsem si ze i par lidi otocilo. Nikdy jsem ho tak vytoceneho nevidela.

 „Jak si mohla?Tohle mi nerict. Tak jak?” vykrikl na me . Slzy mi tekly po tvari. Tak moc jsem mu ublizila slo to na nem videt.

 „Liame ja chtela jsem ale zjistila jsem to pozdeji” za vzlykala jsem a chtela jsem ho pohladit po tvari ale pred mym dotykem uhl.

 „4 roky Lauro! Mela jsi moznost mi to rict! Jen tak si odesla!” vykrikl opet na me. Chapala jsem ho. Mel pravo byt nastvany. Bolelo to. Videt ho takhle. Uz podruhe jsem mu ublizila.

Liam co se deje?” prisla k nam Perrie. Jeji pohled se zastavil na me. Poznala me.Byla prekvapena ze me vidi. Vytvoril se ji usmev. Liam se na ni otocil a me pustil.

Ty si to taky vedela?” prisel k ni a chytl ji za paze. Perrie se na neho divala nechapavym pohledem. Byla prekvapena jeho chovanim.

Liame ja nevim o cem mluvis”odpovedela mu Perri a Liam ji pustil.

 "Aspon ty mi nelzi! Celou dobu si to musela vedet!” rekl ji Liam a pak se podival na me. Byl tak nastvany. Nechtela jsem mu ublizit. Ze ja jsem mu radeji nerekla ze jsem si nekoho nasla ale nebylo to na dlouho. Takhle se to nemusel ale vubec dozvedet.

 „Jak si mi mohla zatajit ze mam dite?” vykrikl znova na me a poposel blize ke me. Stala jsem u zdi a sledovala jsem kazdy jeho krok. Stihla jsem podivat se na Perri vedle ktere uz stal Zayn a oba dva meli prekvapene vyraze.

Liame ja nevedela jsem jak ti to rict. Chtela jsem zapomenout” rekla jsem a plakala jsem dal. Slzy mi tekly po tvari a on se jen arogantne na me podival.

 „Co? Ty si chtela aby moje dite vychoval nejaky hajzl? Tak co?” vykrikl znova a chytl me surove za paze. Mela jsem s neho strach. Zayn rychle chytl Liama aby mi jeste vice neublizil.

Omlouvam se Liame” zaseptala jsem a vyuzila jsem toho ze ho Zayn drzel a odesla jsem. Rychle jsem si vzala taxik a jela jsem do sveho domu.

 Lehla jsem si na postel a zacala jsem brecet. Vubec jsem ho nepoznavala. Nikdy by se takhle ke me nechoval można to było tim alkoholem ale i tak. Byl jiny. Zmenil se. Proc jsem mu to jenom rekla proc? Nevim jak dlouho jsem jeste brecela ale nakonec jsem uplne unavena usnula.

 Tak co rikate? Nereagoval Liam az moc agresivne? Jak bude pokracovat pribeh Laury a Liama si musite pockat xD 

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now