1.8

833 50 0
                                    

Takze za 1. Jsem rada ze se vam libi tahle povidka xD Ty Liky me vazne ale vazne dokazou potesit.Za 2. Davam tomu jeste tak 4-6 dilu tehle povidky a ukoncim ji. Uvidim podle toho jak tam stihnu napsat vsechno co chci. Dekuji Moc



Rozhodla jsem se udelat ten hlavni krok. Rozhodne jsem se zatim nechtela vratit k Liamovi ikdyz pomalu si ziskaval moji duveru zpet ale vim ze je to tezke kdyz ja jsem tady a on v Londyne. Dobalovala jsem posledni krabice mojim a Darcy veci. Doufam ze toho nebudu vubec ale vubec litovat.

"Takze Londyn opet" usmala se na me Faith a pohladila spici Darcy po vlaskach. Usmala jsem se na ni. Ona moc dobre vedela co to znamena a jaky  riziko pudu podstupovat. Mozna kdyz tady byl Liam nikdo nas nevyfotil ale pokud budu chtit v Londyne s nim nekam vyjit musim s timhle pocitat.

"Mam mozna trochu casu ale myslim ze to bude lepsi hlavne kvuli Darcy" rekla jsme ji a sledovala jsem svoje spici zlatko na gauci. Tak spokojene spala a na tvari mela jeji mily usmev. Liam jeste bohuzel nevedel ze dneska se vracim do Londyna takze jsem usoudila ze je nejlepsi cas mu dat vedet.Uz tyden mi nezavolal ani treba nenapsal.

" Ahoj Liame prosim te zavolej mi dobre. Je to dulezite ! " rekla jsem do jeho hlasove schranky a pak jsem to vypla. Opet nebral telefony uz apson tyden. Mela jsem o neho strach ale bohuzel na zadnyho s kluku jsem nemela cislo az teda na Harryho ale tomu jsem vazne nechtela psat nebo volat. Faith mi slibila ze se za nami prestehuje hned jak ji skonci pracovni smlouva co znacilo ze mesic a pul musim vydrzet bez ni.

Z Pohledu Liama

Uz tyden jsme se ji neozval. Moje nadeje pomalu mizla. Uz jsem ani nedoufal ze by semnou mohla byt opet a ja ji mel ve svoji naruci kazdy den. Mozna potrebovala cas ale jak ji mam dokazat duveru kdyz neni vedle me. Zvedl jsme telefon a poslouchal jsem jeji hlas uz po 3 od te doby co mi zanechala tu hlasovou zpravu.

"Ano?' ozvala se mi do telefonu kdyz jsem konecne zmackl to zelene tlacitko abych ji mohl zavolat. Nevim ani co ji mam rict ze jsem ji cely tyden nezavolal. Tady neslo ani nejak o ni ale slo tady o Darcy. Musela byt tak sklamana ze jsem ji ani jednou nezavolal.Tak moc mi chybel jeji smich.

"Co se deje?' zeptal jsem se ji do telefonu a mozna jsem si i vycital to jak jsem s ni uplne mluvil. To ja bych mel byt ten kdo se ji jako prvni omluvi a vysvetliji proc jsem nezavolal. A co bych ji vlastne rekl? Sedel jsem na gauci meho noveho domu a pil jsem moc dobrou drahou wiski? Myslim ze by nebyla nadsena.

"Konecne ! Liame vis jaky jsem mela strach.Jen chtela jsem ti rict ze jsme se konecne rozhodla" usmal jsem se nad tim pocitem ze ona mela o me strach. Mozna ji preci jenom nejsem ukradeny jak jsem si myslel. Ale ty slova co mi rekla Perri.Docela me i zaskocilo ze laura takova roztomila holka si zrovna zacala s nekym jako byl Siva. Aspon ze teda spolu uz nejsou.

" Promin ze jsem se neozval ale chtel jsem premyslet. Jak ses rozhodla?" zeptal jsem se ji a jen jsem doufal ze jeji odpoved bude velice ale velice pro me tou nejlepsi za poslednich par dni.

" Dneska nam leti letadlo. Vracime se s Darcy do Londyna" a me se zastavilo snad srdce. Tohle je snad jenom nejaky vtip kterym me skousi ne? Nemohl jsme tomu uverit ze by nakonec muj sen se splnil? Moje dve zlaticka by byli tady se mnou?

"To jako Vazne?" zeptal jsem se ji s otazkou ve svym hlase. Nedokazal jsem sebe prave ted tak nejak popsat. Mel jsem takovou radost.

"Bude to tak lepsi Liame ale jestli  nechces tak,..." ne skoncil jsem ji hned do reci. Jak si muze myslet ze by jsem nechtel " Ovsem ze chci. Tak moc" usmal jsem se pro sebe do telefonu a vim ze si prave ona uplne oddychla. Slibil jsem ji ze ji budu cekat na letisti v urcitou dobu a ze vezmu zrovna nekoho kdo by ji pomohl s tema krabicema.  Uz jsem se nemohl dockat na tu urcitou hodinu. Uz abych je mel u sebe nic jineho jsem si ted nepral.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora