0.5 Party

923 49 0
                                    

Nervozne jsem postavala vedle Faith pred vchodem do te velke budovy. Nervozne jsem podala jednomu bodygardovi svoji karticku a on si me prohledl svymi ocima. Pak po nekolika kratkych minutach spolecne s Faith nas pustil za dvere.

 Ve vnitrku była krasna atmosfera. Skvela hudba a kousek od nas mensi podium pripraveny s par mikrofonami. Faith se na me usmala a chytla me mirne za ruku kterou jsem ji stiskla. Preci jenom kdybych vedela to predem nesla bych takhle oblecena jak jsem. Jenze bohuzel cas na prevleceni nebyl. Musely jsme tam byt v urcitou hodinu jelikoz pak uz by nas do vnitr nepustily.

U Podia jsem zahlidla blondatou hlavu a zrovna se bavil s nejakou holcinou. Takze Nialla jsem poznala hned. Jeho okouzlujici usmev by se snad nedal ani prehlednout. Pomalu jsem sla s Faith k baru kde jsme si kazda objednala svoji sklenicku s nejakym alkoholem a pritom ukazaly barmanovi svoji karticku.

 Harry se zrovna bavil s Taylor Swift hned kousek od nas. Podle jeho ocich a vyrazu na tvari tak neco jenom resily. Prislo mi ze jeji spolecnost mu nedela dobre.

 Zayn zrovna tancil na parkete. No tancil,..spis se snazil tancit. Musela jsem se zasmat preci jenom pri pohledu na neho kdo by se ne smal. Vzala jsem Faith jeji fotak a vyfotila jsem ho. Myslim ze fanynky by byli radi za tuhle fotku nebo ne? Muj pohled ale padl na divku ktera zrovna prichazela k nemu. Jeji blondate vlasy nadherne zarily v jejim drdolu a jeji ruzove praminky nadherne vynikaly v jejich vlasech.

 „Je nadherna” zaseptala mi Faith do ucha kdyz jsem se s usmevem divala na Perrie

 „To ano,..jsou to ctyri roky co jsem ji nevidela,..je porad stejna” usmala jsem se na Faith a vypila jsem svoji sklenicku a ukazala jsem na barmana ze bych chtela dalsi.

 Louise jsem zahlidla po boku nejaka divky s hnedymi vlasy. Rekla bych ze to była Eleanor uz jenom podle fotek ktere jsem videla na internete bych rekla ze to była ona. Vsichni tak nejak vypadaly dospele. Uplne jinak.

 Co bych taky cekala ze? Vzdyt jsou to uz dlouhe ctyri roky kdo by se za tu dobu nezmenil. Moje oci ale prouzdaly po cele hale nebo po tanecnim parketu az po sedici boxe kde jsem treba mohla videt Miley Cyrus, Demi Lovato, Justina Biebera nebo taky The Vamps a dalsi skupiny nebo dalsi osobnosti. Jenze ho jsem nevidela!

Urcite se tady objevi neboj” rekla ke me Faith a usmala se do tanecniho parketu kdyz me tahla za ruku. Na jednu stranu jsem chtela ho videt a na druhou stranu jsem nechtela.

Nikoho ne hledam” zapirala jsem a spolecne s ni jsem se zacala kroutit do rytmu hudby. Hudba a ta atmosfera było neco neobycejneho. Tohle jsem potrebovala to jsem vedela. Od reagovat se a vsechny problemy nechat doma za dvermi. Tak jsem taky udelala ale az na jedno.

Nebyl to ani nejak problem spis osoba ktera uz nejak moc dlouho lezela v mojich myslenkach,vzpominkach a v mojim srdci ktere jenom poskocilo a nebo zacalo silne tlouct kdyz u slysela jeho hlas v pisnickach.

Z Pohledu Liama.

Nedokazal jsem ani popsat svoje pocity. Takovy ten nuceny usmev jsem mel na tvari kdyz jsem jako posledni opoustel nas hotel. Kluci uz tam davno byli a urcite se skvele bavily. Zatim co ja jsem jeste nejakou hodinu sedel na postely s jeji fotkou v ramecku u moji postele.

 Svoje pocity jsem ne dokazal popsat. Tolik mi chybela. Pred oci jsem mel jeji usmev a nebo treba

jeji slzy ten den kdy jsem zjistil ze ona je moje neznama divka s plesu. Dnes na tom koncerte ona tam była!Nechtel jsem ani verit svym ocim kdyz jsem ji videl s Harrym a s Niallem chvilku mluvit.

 Tolik jsem chtel s ni aspon par minut mluvit a nebo jen ji proste obejmout a uz ji nikdy nepustit. Rict ji jak moc my chybi jeji rty,jeji oci,jeji smich. Tolik jsem ji chtel rict ze ji odpoustim to ze me opustila a nechala mi jen jeden dopis. Nic vic.

 „Tady si” uslysel jsem hlas Nialla za mnou kdyz jsem zrovna vesel dveri do budovy nase after party.

Nialle” usmal jsem se na neho falesne a vzal jsem ji od neho sklenicku nejakeho alkoholu. Nikdy jsem moc nepil nebo spis jsem nemohl kvuli moje jedne ledvine. Ale myslim ze dneska to potrebuji.A pokud se nepletu tak by preci trochu alkoholu neuskodilo kdyz jsem nebyl hodne dlouho nebo-li vubec.

"Hele chlape trochu usmevu” zarval a popadl me okolo ramen a vedl me do nase boxu kde prave sedela Perrie s Eleanor. Usmal jsem se na ne a sedl si vedle Nialla. Zayn zrovna neco resil s Louisem a Harry sedel u baru s nejakou slecnou.

 Moje oci ale zustavy vyset na divce s nadhernym usmevem. Tancovala spolecne s divkou vedle ni kterou jsem znal. To była preci ta ktera s nami delala ten rozhovor. Z pohledu od divky s modrymi vlasy jsem se zastavil na divce kterou jsem moc dobre znal a dneska uz po druhe uvidel.

 Snad se vam bude tento dil libit. xD Co myslite ma se Laura potkat znovu s Liamem? Nebo jejich osud se vyplni az pozdeji? xD 

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now