1.0

1K 53 1
                                    

" Maminko bude tatinek tady s nami uz na porad?" zeptala se me Darcy u snidane. Nevedela jsem co ji mam povedet. Ja sama jsem nevedela . Vzdyt Liam mam svuj domov v Londyne,..ma tam svoji praci a ja? Jsem tady.

"To zalezi na tatinkovi" tohle jedine jsem ji dokazala rict a podivala jsem se na Liama byl zaskoceny a pohladil jen malou po vlaskach. Usmal se na ni a dal ji pusu na tvar. Po chvilce ukazal mirne hlavou abych sla do sveho pokoje ze si musime promluvit.

"Hned jsme zpet" rekla jsem matce a nasledovala jsem Liama. Hned co jsem zavrela dvere se vrhl na moje rty a pritiskl me ke zdi.

"Liame" zaseptala jsem a mirne jsem ho od sebe odstrcila " Vazne by jsme si meli promluvit" rekla jsem mu a podivala jsem se na neho. S povzdechem si lehl na postel a pod hlavu si dal nekolik polstaru.

"Chci vas u sebe." rekl mi a usmal se. Usmala jsem se taky na neho jenze je to tak tezke,..nemohu vsechno tady nechat a zase odjet " V Londyne" rekne a nahodi vazny pohled

"Nemuzu tady Liame jen tak vsechno nechat a odjet" rekla jsem mu a nahodila jsem vazny vyraz. Moje odpoved ho vubec neprekvapila spis my pripadalo ze to vedel.

"Vis ale Lauro ze takhle ten vztah nevydrzi dlouho? Jak myslis ze me bude bavit dlouho jezdit sem a pak zase do Londyna?" zepta se me jeho otazkou a opre se o svoje lokty. Jeho pohled je nahle divny.

"vztah?" zeptam se ho nejiste. Potrebuji si ujasnit co je mezi nami doopravdy.

"Ano vztah? Snad jsis nemyslala ze s tebou budu jenom kvuli diteti. Miluji Te a nikdy jsem neprestal" usmal se na me a ukazal na me rukou abych posla blize k nemu. Chytl si me a vyhoupl na jeho hrut mezitim co on lezel stale na zadech.

"Vis Liame nemohu jen tak odjet a nechat tu Faith opravdu ji mam rada" rekla jsem. Pri predstave ze bych jsem stratila svoji kamaradku Faith jsme ucitila divny tlak na hrudi. Jako tenkrat kdyz jsem opouste i Perrie.

"Muze jet taky. Vis jakou skvelou praci by tam mela?" usmal se na me a prejel mi rukami po mojich stehnach.

" Mozna" usklibnu se na neho a svoje dlane mu dam na hrut  a pak se nahnu k jeho uzasnym rtum.Jsou tak sladke a ja bych je mohla libat kazdy den. Chytne moje dlane do tech jeho a diva se mi do oci.

"Koupim nam byt,..budeme stastna rodina. Vim ze to chces" zasepta mi do ucha a tim si rychle sedne. Stale me drzi a tiskne na jeho hrut.

" Dej mi tyden" rekla jsem mu a polibila jsem ho " Tyden na promysleni toho vseho,..Vim ze se za 3 dny vracite do Londyna ale dej mi tyden" zaseptala jsem mu do ust a on jenom prikyvl. Chytl me pevne okolo pasu a pretocil me.

"Dole je snidane" zasmala jsem se a snazila jsem se ho nejak zastavit.

"Ehm ja ji mam prave pred sebou" usmal se na me a hladove me polibil na rty a nasledne zmackl moje boky.

"Liame nebudu s tebou spat,..kdyz dole je moje dite" zasmala jsem se a snazila jsem se oddelat ruku s meho rozkroku ale beznadejne.

"Nase dite lasko" opravi me Liam a znovu se venuje mym rtum " Dej mi jen par minut" zasepta mi do ucha.

"Mamiii" uslysim volani Darcy s kuchyne a Liam se automaticky odpoji od meho tela. Povzdychne si a vypada nastvane. Tazave se na neho podivam.

"Nemam rad kdyz me nekdo pri moji cinosti vyrusuje. To by si mohla uz vedet" zasmal se a chytl me za ruku a vedl do kuchyne.

"Byly jsme od sebe Liame 4 roky,..mohl ses zmenit" usklibla jsem se ale vyslouzila jsem si neprijemny pohled " Mohli jsme byt spolu kdyby si neodesla" rekl tak tvrde a pustil moji ruku.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat