1.1

1K 55 1
                                    

Tak dalsi dil povidky je tady. Snad se vam bude libit. Jinak kdo si jeste nestihl pridala jsem novou povidku Miluji Te tak to pochop! ( v hlavni roly Louis,Liam a Chloe) neni to bromance xD xD  Jinak povidka Neobycejny fotbalista je uz dopsany jenom ji postupne jsem pridam xD Povidka se Zaynem se bude uz pomalu dokoncovat a povidku s Harrym bych uz chtela taky dokoncit tak uvidime.

Uz je to tyden. Ano presne tyden ale pro me dlouhy tyden co Liam odjel. Moje matka se taky vratila zpatky do Irska takze jsem zustala opet jenom ja a mala Darcy. S Liamem jsme si vzdycky vecer volaly a obcas se i k tomu nasemu skype hovoru pridaly ostatni kluci. 

Ani nevis jak moc mi chybis. PS: O vikendu prijedu xD Liam

Precetla jsem si sms od Liama ktera me prave vyrusila ve vareni meho obedu. Zachvilku by mela prijit Faith a pak pozdeji musim pro Darcy do skolky. Super ten den dneska ale ubehne rychle a pak muzu vecer opet uvidet Liama. Darcy se vzdycky strasne k tomu pocitaci hrne a pak breci kdyz ji Liam rekne ze uz musi udelat pa.

"Ahoj" privitala jsem Faith a pozvala jsem ji dal. Hned na to jsem ale utikala do kuchyne aby jsem mohla vypnout uz vodu s ryzi. Delala jsem podle me to nejlehci a rychle jidlo. Maso na stave a ryze.

"Ahoj. Ani nevis jak jsem utaha. Budu muset si dat volno,..uz vazne nic nestiham a co u tebe?" zavolala na me Faith s chodby kde si zrovna sundavala svoji bundu.

"Porad sedim jenom doma a nudim se,..obcas zajdu do nejakeho obchodu ale jinak znas to valim se na gauci a koukam na romanticke filmy" zasmala jsem se a podavala jsem na stul dva talirky s nasim obedem.

"Proc si nenajdes nejakou praci? Vim ze si o tom mluvila uz kdy. A urcite by te nekde vzaly jen na polovicni uvazek" navrhla mi Faith. Na jednu stranu mela pravdu. Uvazovala jsem o nejake brigade nebo mensi praci.

" Ani nevim,..Liam by nas chtel mit u sebe v Londyne" rekla jsem ji a vsimla jsem si jejiho zarazeneho pohledu.

"V Londyne?" vyhrkla na me a ja jsem si vsimla jejich lesklych oci. Ach ne! Ani se ji nedivim byla jsem jeji jedina kamaradka v jejim veku,.. nikdy jeji zivot nebyl lehky.

"Ano. Rikala jsem ale Liamovi ze te tady nechci nechat samotnou. Neboj nevi o tvem zivote vubec nic. " usmala jsem se na ni mirne a ona si utrela svoje slzy ktere ji tekly po tvari.

"Ale stejnak me tu nechas" zavzlykala znovu a podivala se na me.

"Faith sama nevim jestli se tam znovu vratim. A kdybych jela tak beru sebou i tebe. Liam my sam rekl ze by ti tam sehnal praci a dostavala by si vice penez nez tady. Jsi moje nejlepsi kamaradka a tolik si mi pomohla. Nenechala bych te tady jen kvuli tomu ze muj princ na bilim koni se vratil do meho zivota" zasmala jsem se u posledni vety a Faith se ke me pridala.

"Vazne?" usmala se s nadeji v ocich. Nikdy bych tu nenechala. Nemohla bych opustit jeji zivot. Co jsem vedela na skole ji sikanovaly a nikdo se s ni nebavil. Pak si nasla praci a jeji zivot byl o neco lepsi. Ale stejnak kdyz nepocitam tu milou strasi pani se kterou obcas zasla na kafe tak byla sama.

"Ano." usmala jsem se na ni a pres stul jsem ji chytla za jeji ruku. Jeji usmev se zvetsil a jeji slzy z oci ji mizli.

"Mozna bych mohla zacit novou etapu v Londyne. " usmala se na me

"Seznamila bych se s Perrie. Vlaste jeste jsem s ni ani nemluvila. Odjela jsem necekane a uz jsem ji nevidela. Ani nevis jak my chybi byla to prvni moje nejlepsi kamaradka" usmala jsem se nad vzpominkou na Perri.

"To je pritelkyne toho Zayna?" zeptala se me a ja jsem jenom prikyvla hlavou. Jsou tak spolu dlouho vlastne jeste dele nez ja a Liam a vypadaji jako by byli spolu tak malou chvilku.

"Harry ma pritelkyni?" zeptala se najednou Faith a jak jsem si vsimla jeji tvare chytaly ruzove barvy. Usmala jsem se pro sebe.

"Takze Harry?" uchechtla jsem se a nazvedla jsem oboci. Vidim ze to byla dalsi holka ktera byla okouzlena Harryho sarmem.

"Jsme jen pratele" vyhrkla na me Faith ale v momente se i zarazila.Ja jsem se musela zasmat nad vetou kterou prave vypustila s pusy. Vedela jsem od Liamam ze Harry a Faith si uz nejakou dobu pisou.

Taky mi chybis! xD Faith posila pusu Harrymu xD L

Poslala jsem sms Liamovi sice po dlouhe dobe ale aspon jsem mu odepsala ne? Vedela jsem ze zachvilku prijde sms od Harryho pro Faith.

"Co takhle vyrazit na nakupy a pak pro Darcy?" navrhla Faith a radeji rychle odbocila od tematu Harry. Usmala jsem se " To by jsme mohli" uklidila jsem talirky od naseho obedu a sla jsem si oblict.

"Ja te zabiju!" vykrikla Faith s obyvaku a ja jsem se zasmala hlasite ve svem pokoji.

"Stalo se neco?" smala jsem se oblikala jsem si mikinu a brala jsem si ze zidla svoji kabelku.

"To se ptas ty me? Ty si napsala ze posilam Harrymu pusu a vis co my napsal?" vyhrkla na me a polozila si svoje ruce na jeji pas. " Dekuji za sladkou pusu,..vecer ti zavolam" dorekla Faith a ja jsem se zasmala.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now