1.4

873 50 0
                                    

Z pohledu Liama

Ne! To nemuze byt pravda ! Nemuze me opustit ! Vzal jsem dalsi sklenici a hodil jsem i o zed. Bylo mi jedno ze ostatni treba spi. Chtel jsem dostat ze sebe ten vztek co jsem mel. Ona mi odesla !

"Liame co to provadis?" ozval se za mnou hlas ospaleho Nialla a ja jsem se mohu rict s uplakanyma ocima podival na neho.

"Opustila me chapes? " zarval jsem znovu na cely dum a kopl jsem velkou silou do zdi. Mel jsem takovy vztek ale na sebe! Jak jsem ji to mohl udelat?

" Proc? Co si provedl Liame?" zeptal se me Niall a ja jsem se na neho podival. Proc soudi ze ja jsem neco udelal? Co kdyby treba neco udelala ona?

" Rekl jsem ji ze jsem spal se Sophii" zavzlykal jsem a svezl jsem se po zdi na podlahu. Oblicej jsem si dal do rukou a vydaval jsem tak hlasite vzlyky. Ucitil jsem ruku na svych ramenech a podival jsem se na Nialla. Nic nerikal jen me k sobe pritiskl poradne.

"Udelal si dobre Liame. Aspon si ji to rekl nez aby se to dozvedela pozdeji" snazil se me trochu uklidnit Niall a mohu rict ze to vubec ale vubec nepomahalo.

"Ja vim ale ona plakala Nialle. Ublizil jsem ji tohle mi neodpusti" brecel jsem mu v jeho naruci a tiskl jsme se k nemu. Jo vypada to hodne divne co? Ani se nedivim ze si kolikrat nekteri lidi mysli ze jsme teply. Jenze mame mezi sebou pouze a pouze silne pouto.

"Pokud te miluje vrati se k tobe " rekl mi Niall. Jak muzete byt tak si jisty? Ja bych ji tuhle vec teda nikdy ale nikdy neodpustil. Ikdybych ji miloval nevratil bych se. Mel bych strach ze by mi to udelala znovu.

"Ne Nialle nevrati ! Musim za ni odjet ! Vysvetlit ji to,..ziskat jeji duveru zpatky" byl jsme tak odhodlany pro ni udelat vse.

"Ne Liame pujdes se vyspat a ja te rano odvezu na letiste" stal si za svym Niall. Jenom jsem prikivl vim ze ma pravdu. Mohl bych byt zase na ni agresivni a to nechci.

Vzbudil me krik dole v nasi spolecne mistnosti. Moje hlava mi nehorazne dolela a ja jsem mel pocit ze mi brzy praskne.

"To nemyslis vazne! " vykrikl Niall a ja jsem nakonec vylezl ze svoji postele. Jediny co jsem si pamatoval byl muj telefon s Laurou. Sakra ja ji to rekl! A doprdele !

Sebehl jsem par schodu protoze jsem mel strach ze Niallovi nekdo neco udelal. Muj pohled se ale zastavil na divce s hnedymi vlasy. Sophie ! Uz vim proc Niall kricel.

"Co tu delas? Vypadni !" zarval jsem na ni a ukazal jsem jenom pristy ke dverim. Jak ma tu drzost prijit mi na oci. Chapu spal jsem s ni ale ja jsem byl opily a ona toho jenom vyuzila.

Pamatuji si presne ten vecer kdy jsem se s ni rozesel a pak jsme se potkaly tri dny zpatky a rekla ze chce byt aspon kamaradka. Ja debil ji veril a ona me opila a pak jsem se s ni vyspal ! Sakra !

" No tak Liame sam moc dobre tomu neveris !" zasmala se me do obliceje ale opravdu jsem chytal nervy.

"Kvuli tobe chapes! Nechala me ty kravo! On kvuli tomu ze ty si me v tom klubu opila a pak svedla! Kurva chapes? Jak si mohla? Vypadni!" zarval jsem na ni a moje ruce jsem skrcil v pest abych se uklidnil. Kdyby tady asi nestal Niall jednu bych ji takovou vrazil ale bohuzel ja nebiju devcata.

"Takze si volny?" zasmala se a prisla ke me blize. Odstrcil jsme ji od sebe a to velkou silou. Coze? Vazne mi neda pokoj. Niall ji stahl za loket dal od moji malickosti a ucitil jsem silne dlane na me hrudi. Zayn.

"Klid Liame" rekl mi ale stale me drzel abych nemohl ji cokoli udelat. Samozdrejme ze jsem ji chtel vrazit facku protoze kvuli ni jsem stratil osobu kterou jsem miloval a miluji.

"Rikam ti Sophie vypadni ! Jeste chvily a Zayn me opravdu neudrzi a ja te opravdu uderim ! Mam nervy muzes za to ty ! Jak jsem mohl byt tak hloupy a verit tobe ! pry pratele ah jasne!" byl jsem tak najivni tak hloupy proc ?

"Mela by si odejit nebo te vyhodim ja" ozval se od dveri Louis a jeho oblicej byl vazny. Prekvapil me . Ale moc dobre jsme vedel ze on ji nema rad. Uz od zacatku jeste predtim nez jsem nepoznal Lauru. Nesnasel ji !

" Jeste jsme spolu neskoncily " rekla Sophie a ukazala na me prstem. V ten okamzik ji na tvari pristala ruka.

Ja to ale nebyl ! Me stale drzel Zayn . Prekvapene jsem se otocil a uvidel jsem Perrie jak chysta jeji rukou znovu pritlacit na jeji oblicej.

"Ty si takova krava ! " vykrikla na ni Perrie ale v ten moment ji chytli Niallovi paze aby ji nemohla vrazit znovu. Sophie v uplnem soku nakonec opustila nas dum.

Snad se vam libil. Chcete aby Laura odpustila Liamovi??

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now