1.3

859 45 2
                                    

Tak a je tady dalsi dil povidky. Miluji psani takze mozna podle toho to i tak vypada ze se vam snazim napsat apson jeden dil od kazde povidky co kazdy den. Dneska mozna pridam povidku s Niallem tak uvidim xD Snad se vam bude tento dil libit.

Byt bez osoby kterou miluje te je az moc tezke. Ikdyz jsme se dali s Liamem dohromady pripadalo mi ze neco stejnak neni mezi nami v poradku. Volali jsme si kazdy vecer a dneska mel prijet. Darcy byla ve skolce takze jsem mela cas o vsem premyslet.

" Ano?" zvedla jsem telefon kde na displeji blikolo jmeno Liam. Ozvalo se v pozadi nejaky podivne zvuky nez se ozval jeho hlas.

" Miluji te vis to ze?" ozval se Liamovum hlas a ja jsem se zasekla. On pil? Jeho hlas znel nejak jinak. Pak jsem si uvedomila ze v Londyne je jiny cas takze zatim co ja tady mam odpoledne on tam ma vecer.

"Ty si pil?" zeptala jsem se ho misto toho abych mu rekla jak ho treba taky miluji. Zajimalo me to ! Pokud si dobre pamatuji tak Liam nemohl pit.

"Trochu vysli jsme do klubu se Zaynem a Perrie" zasmal se Liam a ja slysela nekolik dalsich hlasu. Vazne mi vola kdyz je opily?

"Oh ja nevim co bych ti mela rict Liame. Vis ze nemuzes pit a presto pijes." opravdu jsem nevedela co bych mu v tuhle chvili mela rict. Stalo se mi to poprve. Vzdycky jsme spolu mluvily hodiny .

"Baby ja vim co delam dobre? Bylo to jen par sklenicek. Chybis mi" vedela jsem ze se prave usmal nejak jsem to citila. Vazne mi rekl Baby? Tyhle slova do jeho slovniku vubec ale vubec nepatrily.

"Taky mi chybis ." usmala jsem se pro sebe a vedela jsem moc dobre ze mu to vykouzlilo usmev na tvari.

"Lau opravdu te miluji ja omlouvam se. Nechtel jsem nejak se to proste stalo. Promin" zacal se mi na jednou omlouvat. Nechapala jsem jeho nahlou zmenu nalady. Jeho hlas vypadal jako by vzlykal jako by chtel plakat. Co provedl?

"Liame co se stalo?" zeptala jsem se ze strachem v mem hlasu. Co udelal tak hrozneho? Stalo se mu neco? Udelal mu nekdo neco?

"Proste se to stalo. Prosim Lau rekni mi ze me neopustis,...znovu uz ne prosiim " septal mi do telefonu a on plakal? On brecel panaeboze! Co se tam deje? Mam takovou chut proste nasednout na prvni letadlo a odjet zpatky do Londyna.

"Liame co se deje? Je vsechno v poradku?" ignorovala jsem o to co me prosil a snazila jsem se dostat z neho to co mi chce rict nebo-li to co udelal. Byla jsem tak zmatena.

" Nechci ti lhat Lauro. Nechci ti ublizit ale ja vim ze jsem to udelal. Znovu jsem ti ublizil. Ale miluji vis to ze? Tebe a Darcy. Prosiim odpustis mi to?" znel tak nalehave. Nechtel mi rict co se deje chtel jen jestli mu to odpustim ale co? Co udelal tak hrozneho ze mi tim ublizi?

"Ale co Liame? Co?" zakricela jsem uz v nervach do telefonu. Byla jsem zmatena. Byla jsem tak netrpeliva a zaroven jsem mela strach. Mozna jsem to nemela vedet co ja vim.!

"Spal jsem se Sophie" stuhla jsem. To nemohl tohle neudelal. Jak mohl? Po tom vsem? Slzy se mi kutalely po me tvari a ja stala na jendom miste a hledela jsme pred sebe do zdi.

"Lasko jsi tam? Lauro?" zeptal se me do telefonu a ja jenom prikivla. " Jak si mohl Liame? Proc?" plakala jsem mu do telefonu. Proc mi tolik ublizuje?

"Byl jsem opily. Vubec si to nepamatuji. Lezela rano vedle me. Odpustis mi?" jeho hlas byl takovy nevim jak bych ho popsala zoufaly?

"Liame jak si jen mohl? Proc? " vzlykala jsem do telefonu a svezla jsem se na zem. Byla jsem na konci. Tolik mi ublizil. Ja myslela jsem ze vsechno je za nami.

"Dnes prijedu to vis ne? Promluvime si dobre? Miluji Te Lauro a nesmis me opustit" byl tak zoufaly ! Kdyz nechce abych ho opustila tak proc? Proc sakra spal s ni?

Na jendu stranu mohu rict ze si vazim toho ze mi to rekl. Lepsi nez abych se to dozvedela od nekoho jineho ale on spal s jinou! On me podvedl jak?

"Liame ja ne-nev-vim jsem tak zmatena. Je toho na me moc! " zakoktala jsem se. Chce abych mu odpustila po tom co mi provedl? " Nevim jestli bych ti dokazala znovu verit Liame" zavzlykala jsem do telefonu a slysela jsme jak se nadechl a pak jsem uslysela silny naraz do zdi.

"Ne Lauro tohle nerikej! Miluji vas chapes ! Nemuzes me nechat odejit ! " vykrikl mi do telefonu a znovu do neceho uderil " Proste nemuzes rozumis?" vykrikl znovu a zase jsem uslysela nejakou ranu. Vypadalo to jako by neco skleneho rozbil.

" Liame ja omlouvam se" zavzlykala jsem a vypla jsem hovor. Slzy mi tekli po tvari. Jak to mohl udelat proc?

Co rikate na to co provedl Liam? Dokaze mu tuhle chybu odpustit?

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant