1.7

900 49 0
                                    

Tak jak jsem rekla Liamovi potrebovala jsem ten cas nebo-li musela jsem mu opet zacit verit.Neni vubec ale lehke verit nekomu u koho vite ze vas podvedl kdyz jste byli opet spolu. Ano milovala jsem ho a miluji ale proste tohle byla velice silna rana a ja jsem potrebovala ten cas a chtela jsem mu opet verit.

"Ale stejnak nechapu proc ses nemohla odstehovat do te Anglie uz ted?" zeptala se me Faith kdyz jsem se po vikendu stavila za ni do prace. Liam uz se vratil spolecne s Harrym zpatky do Londyna a my se opet vratily k nasim Skype hovoram. Tentokrat to ale bylo jine. Vetsinu casu si s nim povidala Darcy. Mozna mi chybelo to jak mi kazdou chvilkou na skype rikal Miluji te ale vsimla jsem si ze nechtel na me vubec tlacit.

"Nejde jen tak ze dne na den odjet Faith a navic ty mas delat nejaky ten rozhovor ne?" usmala jsem se na ni a pohodlne jsme se usadila v jejim kresle. Nevim jetsli by me bavila tahle prace. Musi byt porad v obraze a ma prehled uplne o vsech slavnych lidech.

"Jo s nejakou skupinou. Znam od nich jen par pisnicek ale tak zacinami mi to za hodinu nechces jit semnou?" usmala se na me a hledala svoje slozky kde mela napsane urcite otazky.

"To je dobry,..rada na tebe tady pockam" usmala jsem se na ni a jeste vice pohodlne jsem si sedla. Mela svoji kancelar takze do ni malo kdo videl a ja jsem si mohla klidne dat i nohy pres jeji stul. Zasmala se a vzala si svoje desky aby si procetla otazky.

"The Wanted rika ti to neco?" zasmala se nad tim nazvem a podivala se na me se zvedlim obocim. Vazne? Chodi s Harrym Stylesem a nevi kdo je The Wanted? To si dela srandu

"Jo. Oni a One direction vedou mezi sebou mensi nejakou valku. Nemaji se radi ale duvod ti nereknu" usmala jsem se na ni a projizdela jsem fotky co mela v pocitaci s rozhovoru ktery delala s One direction.

" Oh neco mi asi uslo" zasmala se a pak se na me podivala se zajmem v ocich " kdyz jsme tak u One direction jak si na tom s Liamem?" usmala se na me.

" Dalo by se to nazvat pauza kdy se snazi ziskat moji duveru zpet" rekla jsem ji a dal jsem sledovala fotky. Sama jsem ani nevedela na cem nas vztah je. Nejak jsme se na skype o tom nebavily ale jendo bylo jasne. Nejsme spolu ! Podvedl me a ja jsem mu rekla ze mu odpustim ale duveru si musi ziskat.

"Takze muzes klidne randit s nekym jinym?" mrkla na me a ja jsem si protocila ocima jestli je normalni " Dalo by se to tak rict. Ale primo randeni ale treba ven s nejakym klukem proc ne? Ale pochybuji ze by byl Liam nadseny" zasmala jsem se a ona se pridala ke me.

Z pohledu Liama

Byl to tyden co jsem se vratil zpet do Londyna s Harrym. Odmitla zatim odjet semnou a ja jsem nechapal proc? Miluji ji a chci ji mit u sebe a hlavne chci svoji malou princeznu videt spat ve svojim pokojiku ktery jsem ji udelal. ANo koupil jsem mensi dum pro nas tri. Nikdo zatim o tom nevi a taky pro zatim nechci aby to vedeli.

"Takze jak to vzala?" sedla si vedle me Perri u nas doma a usmala se do telefonu. Bylo jasne ze si zrovan pise se Zaynem ktery momentalne byl u svoji rodiny.

"Musi pry dostat opet ve mne duveru. Neverimi takze mohu rict je to v haji" usmal jsem se na ni a protocil jsem ocima. Okej mozna tu nejaka ta sance je ale stejnak i tak me to uziralo ve vnitr. Tak moc jsem ji chtel polibit kdyz jsem tam byl na vikend ale nemohl jsem. Chtel jsem vedle ni usninat ale nemohl jsem. Spal jsem s Darcy v pokojiku a nebo v pokoji pro hosty.

"Ty se divis? Spal si s jinou? Ja osobne bych to Zaynovi vubec neodpustila a poslala ho nekam ! Muzes byt rad ze chce jenom ten blby cas Liame" usmala se na me Perri a ja jsem se na ni podival vaznym pohledem.

"Omluvil jsem se ji tohle ji nestaci?" vyjel jsem na ni mirne. Nechapal jsem co je na tom tak tezkeho ze mi nemuze verit! Tak moc jsem chtel ji mit u sebe a hlavne tady v Londyne.

"delas si srandu? Co kdyby ona ti rekla ze spala se svym Ex?" podivala se na me a ja jsem se usklibl. Jedno bylo jasne ona by mi to neudelala takze jsem o tom nemusel ani premyslet.

"Ona to by neudelala takova neni " rekl jsem ji a usmal jsem se " Myslis si jako ze kdyz jste spolu nebyli a vy jste se nevidely 4 roky ze byla sama? Liame ovsem ze mela vztah a to zrovna s tim Siva nebo jak se jmenoval ! Ale nejak jim to neklapalo" usmala se na me Perrie a ja jsem neveril svojim vlastnim usim.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now