2.0 Předposlední Díl

902 45 0
                                    

Z POHLEDU LAURY

Nesla jsem už malou Darcy která spala ve svoji naruči a čekala jsem už na zavazadla ve kterých byl i náš sportovní kočárek. Opět Londýn. V moji hlavě se proběhli všechny ty krasné vzpomínky ale ne jenom to. Darcy spala jako sluničko a ani pokládaní do kočárku ji nevzbudilo.

Něčí silné paže mě objimaly okolo pasu a mírně libli jeho rty muj krk. Poznala jsem jeho parfem a ikdyž jsem byla naštvaná laska k němu byla silná. Ted jsem ho pro změnu drtila já ve svoji náruči. Smál se a já jsem se přidala k němu.

"Tolik si my chyběla" šeptal mi do ucha a chytl moji tvář do těch jeho dlaní. Než jsem stačila cokoli říct jeho rty se přitiskli na ty moje. Tohle my tolik chybělo. Každý dělá přeci chyby a já myslím že Liamovi tu šanci mohu dát.

"Ani nevíš jak ty chybíš mě,..jen prosím dej mi dobrý duvod a ne takový abych později všeho litovala. Už není cesta zpět" a znovu jsem ho políbila na rty které mě tolik chyběli.

"Miluji Tě a už tě nikdy nenechám odejit. Si moje ztracená princezna kterou jsem opět našel" dlouze mě líbal a já mu polibky jenom s radostí oplatila. Pro mě jsme byli jenom my dva a naše Darcy. Kolik překážek jsme museli překonat abychom byli nakonec spolu?

" Jsem unavená Liame pujdem?" pomalu jsem se od něho odpojila i kdýž jsem nechtěla. Jeho rty byli pro mě takovou drogou že ani já sama jsem si to nedokázala představit. Jedno ale vím chci jeho rty jenom a jenom líbat a byla bych toho schopná klidně od rána až do večera.

"Jedeme domu,..do našeho malého království" políbil mě na čelo a vzal kočár ve které spala naše Darcy. Zasmál se nad jejím vypusobem spaní. Ještě pořád se to neodnaučila to byla pravda. Od svoji pravé ruky měla prst v puse a spokoje oddychovala.

Připadala jsem si jako princezna tak se aspon Liamem ke mě choval. Všechny věci už byli naložené v dodávce a my jsme s Liamem sedaly do jeho auta. Cesta nebyla dlouhá. Vlastně jsme nebyli ani nějak přímo v Londýně spíš na okraji. Projížděli jsme menším lesem až do té doby než jsem zahlídla pár aut před nádherným domem. Mužu tomu říct dum? Spíš nějaký zámek nebo já fakt nevím.

"Tohle je naše,..jen kluci a Perri tě chtěli vidět tak tu dneska budou s námi jinak vitej doma" usmál se na mě Liam a pomáhal my se dveří.

"To si nemusel,..stačil obyčejný byt Liame" podívala jsem se na něho a on se jenom zasmál. Ted jsem mela pořádnou možnost si prohlídnout dum. Na každé straně byli menší vežičky s balkonem jinak byl nadherně v zeleno-modré barvě a s nadhernou fontánou před našim domem.

"Už jsou tady" slyšela jsem hlasy a šepot hned co jsem odemkla dveře klíčema který my dal Liam. Měla jsem na nich přívesek s L a okolo něho plno malých srdíček. Myslím že tohle je zatím pro mě to nejlepsí rozhodnutí které jsem mohla udělat.

"Tak ráda tě vidím. Ani nevíš jak jsem byla naštvaná ale to ted nechám stranou pak si ale promluvíme" drtila mě blondata hlava ve svoji náruči a já jsem si mohla všimnout jak kluci kroutily hlavou že je opravdu nenormálni.

"Promin říkal jsem ji aby se uklidnila!" usmál se na mě Zayn a omlouval se za chování Perri.

"Perrie jak je to dlouho?" usmála jsem se na svoji kamarádku která my chyběla tolik roku a nebyl by den kdy by jsem na ni nemyslela.

"To my řekni ty! Víš jak jsem byla naštvaná ? Vubec nic si my neřekla a jen tak si odjela,.." vyčítala my Perrie a na jednu stranu ale měla pravdu.

"Zlato dej ji chvilku pokoj a ted ji předej nám" smál se Zayn a už ke mě natahoval ruce aby mě mohl obejmout.

"Harry!" vykřikla jsem a hned po Zaynovi jsem padla Harrymu do náruče. Smála jsem se když začal se mnou točit okolo. Tolik my chyběli uplně všichni. Já sama nevím proč jsem tenkrát odešla proč? Vždyt jsem měla všechno,..skvělé přátele a milujícího přítele. Moji druhou rodinu a já od nich odesla.

"Nialle" usmála jsem se na blondatého Ira a natahovala ruce jeho směrem. Odložil kousek jeho pizzy na stul a už mě jeho silou objímal.

"Ty si cvičil?" řekla jsem mu jelikož nešlo nevšimnout si jeho vypracované a pevné hrudi která tlačila tu moji a to nemluvím ani o rukách.

"Trochu" zasmál se Niall a dal mi pusu na tvář jako každý tady.

"Tommo" zapištěla jsem až si Niall musel zakryt oči. Louis právě vešel do společné mistnosti a zvedl svoje oči od telefonu který nasledně schoval a na tváři se mu objevil jeho užasný usměv.

"Lauro" natahoval svoje ruce a už mě držel ve svoji náruči a totalně mě drtil. Byli jsme si s Louisem nejspíš nejvic blízcí,.. vždy mě dokázal rozveselit nebo jen tak pobavit,...byli i moje opora ve všem.


* Já vím jsem hrozná,..po 14 nebo 15 dnech je tady další díl

* Jinak mohli jste si všimnout že taky předposlední. Ano je to tak !

* Povídka končí,.. dneska napíšu ještě uplný konec a brzy vám ho tady dám


* Chci vám tímto taky poděkovat všem kdo tuhle povídku četl už od začátku myslím 1 EPISODU až do konce. 1.200 přečtení je užasné. A vaše hlasování pro povídku páni Děkuji.


* Moje psaní ale určitě nekončí jen se ted budu chtít věnovat i dalším mým povídkám které ale bohužel už budu taky ukončovat píšu je už dlouho a mají hodně dílu.

* Všimla jsem si že povídka s Liamem se vám libila takže určitě se mužete těšit na Liama v nové povídce. Napřed jsem chtěla napsat Incest povídku s Liamem 13+ ale možná ji nechám na jindy a napíšu trochu jinou.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now