0.4 VIP

921 55 0
                                    

Zdrawim xD prekvapeni? Ja osobne ano :-) Protoze jsem tak nejak nedoufala ze bych dneska pridala dil teto povidky. jenze nejak jsem se rozepsala a napsala rovnou dva xD Ten necham zase na jindy. xD

Snad se vam bude tebto dil libit s nazvem VIP. Preji krasne cteni.

V hlave jsem mela nekolik myslenek ale dneska jsem se je rozhodla nechat pekne doma za zavrenyma dvermi. Takovy klid był kdyz Darcy nebyla doma ale nekde s moji matkou.

Faith” rekla jsem svoji kamaradce a pozvala ji dal. Usmala se na me mile a prohrabla si rukou svoje modre vlasy. Zdala se mi nervozni uz jenom podle jejiho usmevu. Znam ji preci az moc dobre na to abych to poznala.

Vsechno v pohode?” zeptala jsem se ji a podivala se na ni. Zrovna brala dve sklenicky a nalila nam vino. Jeji pohled se podival kratce do mojich ocich a pak mi mirne ukazala rukou abych si sedla k ni na muj gauc.

Lau ja nevim jak bych zacala” usmala se na me a posunula moji sklenicku blize ke mne „Vis nechci aby si była na me nastvana nebo tak” pokracovala dal. Opravdu była nervozni. Co zase udelala? Byla otazka ktera me prolitla hlavou.

Co je to tentokrat?” zasmala jsem se uz jenom pri te vzpomince ktera mi prolitla hlavou. Pamatuji jak była nervozni kdyz mi to rikala a ja se jenom smala. Ale moji vzpominku jsem vratila zpatky a podivala jsem se na ni

Jde o tu party” rekla a podivala se na me. Moje oci se divaly do tech jejich a cekala jsem na dalsi jeji slova. Je to jen party nemusi byt preci nervozni ne?

Ona to neni jen obycejna party” rekla mi a polozila na stul obalku. Vzala jsem ji opatrne do ruky a vytahla jsem s ni tvrdou karticku kde na zadni strane było VIP. Ruce se mi pomalu trasli a jeste naposledy nez jsem ji otverela na predni stranu jsem se podivala na Faith. Sedela a upijela vino a jeji oci me sledovaly se strachem.

Proc?” zaseptala jsem. Pri pohledu na predni stranu karticky kde se psalo VIP: One Direction. Tohle je snad sen ne? Tohle nemohla udelat? After party po jejich koncertu? Kdyz vlastne tak premyslim ja była na jejich koncerte pred hodinou.

Dostala jsem je pri tom rozhovoru” rekla mi Faith a jeji pohled se radeji vyhybal tem mym ocim. Pochopila jsem proc była nervozni. Bala se moji reakce,..bala se toho ze ji odmitnu a nepujdu s ni! Ano chci ji odmitnout! Nemohu preci jen tak po vsem prijit na tu party!

Proc ja?” otazala jsem se znovu a chytla jsem ji mirne za ruku aby se tolik nebala a nebyla nervozni. Vzdycky ji to dokazalo uklidnit. Jeji oci se podivaly do tech mych a ona vedela ze uz se nemusi bat a nemusi byt nervozni. Ale i tak v jejich ocich była nadeje ze ji neodmitnu a pujdu preci jenom s ni na tu party. Mela bych?

Protoze si moje nejlepsi kamoska?” usmala se na me s nadeji v jejich ocich. Vedela to jako jedina z mych pratel. Nikdy to nikomu nerekla. Vzdycky me jenom pod porovala.

Nemohu” rekla jsem ji a svuj pohled jsem od vratila. Nechtela jsem videt jeji zklamani. Na jednu stranu jsem tak moc chtela. Chtela ho konecne videt,.. promluvit si s nim można? Ja nevim,..chtela jsem zase videt Zayna. Mozna bych potkala Perrie?

Kvuli nemu?” otazala se me a sedla si vedle me. Jeji ruka sla na moje zada kde me mirne hladila a me było prijemne. Tohle me uklidnovalo.

Odesla jsem bez rozlouceni” rekla jsem ji a ukapla me slza. Dneska kdyz jsem je potkala na tom koncerte kdyz jsem nemohla najit ten blby vychod. Kdyz jsem se divala chvilku do jeho oci jak se prekvapene na me diva. Harryho usmev spis ten jeho drzy usmev. A proste vsechno okolo.

Oni to pochopi. A navic neni tam sance ze by si je potkala. Vis jak velka bude ta budova?” podivala se na me s uklidnujicima slovy. Mozna preci jenom ma na jednu stranu pravdu. Vzdyt ta budouva bude velka. To ze mame VIP listky preci nic neznamena. Vzdyt tam bude tolik lidi,..tolik slavnych lidi.

Jen na chvilku” rekla jsem ji a usmala se na ni. Na jeji tvari se vykouzlil tak sladky usmev ktery jsem mela rada. Mela ho podobny jako Perrie.

Kdyz tak premyslim nikdy jsem ji nezavolala,..nikdy jsem ji nenapsala. Vubec jsem se ji neozvala jenze neni to jenom moje chyba. Tomu se ani chyba neda rict. Vzdyt ani Perri nenapsala me,.. nesnazila najit nejaky kontakt semnou. Nemusim si to brat ja za chybu.

Stala jsem pred tou budou kde se konala VIP Party. Novinari, fotografove, a plno slavnich lidi. Nikde zadny fanynky. A zrovna Ja! Obycejna holka jde na jejich party. Zajimalo me co udelala Faith ze dostala ty VIP Listky. A proc mi to nerekla drive a ne zrovna pred malou chvily.

Tohle se ji vlastne ani nestalo kdyz delala rozhovor se skupinou The Wanted kterou osobne nemela ona rada. Pokud se nepletu tak musela na ne udelat hodne dobry dojem ze ji chtely pozvat. Mozna preci jen jim prislo ze by mohla mit vetsi sanci z dokonalit jeji clanek do jednoho s casopisu.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now