1.6

980 49 2
                                    

Rychle jsem sla otevrit dvere aby mi nekdo nezbudil Darcy. Preci jenom pred malou chvilkou usnula a jsem rada ze spi. Mam aspon klid udelat si par svych veci a hlavne muzu premyslet.

Liame?" zustala jsem stat ve dverich a divala jsem se na toho dotycneho. Vedle neho stal opreny Harry a oba se usmivaly jako by se nic nestalo.

Lau ja ti to vysvetlim okej?" był s neho citil alkohol ! No to si dela srandu ne? Podivala jsem se nastvane na Harryho ktery drzel flasku nejake vodky a ikdyz jsem mela chut zavrit jim dvere pred oblicejema. Pootverla jsem dvere a ukazala jim rukou aby mohli vejit.

Mala je doma?" zeptal se Harry a napil se vodky. Hned jsme mu ji sebrala s ruky a sla jsem ji vylit do umyvadlo. Prvni pravdilo v mojim byte było ze zadny alkohol v pritomnosti ditete. Faith stala u stolu a probirala nejake dulezite papiry co mela s prace kdyz si vsimla prichod tech dvou.

Co tu delas Harry?" zeptala se ho a on se k ni rychle priblizil „Chybela si mi Faith" zaseptal ji. Faith od neho odstoupila a podivala se na neho a pak na Liama. Vsimla si ze jsem nastvana „Vy jste pili?" zeptala se obou dvou a oni jenom prikyvli hlavou.

Darcy pred chvilkou usla była bych rada kdyby jste byli potichu okej? Nerada bych ji vysvetlovala ze jeji otec je opily jak to prase!" vykrikla jsem trochu nahlas a zavirala jsem ji dvere od jejiho pokoje. Nechtela jsem aby ho takhle videla. Co bych ji pak asi rikala?

Lauro musime si promluvit" zaseptal mym smerem Liam a pristoupil par kroku blize. Nechci s nim mluvit v takovem stavu nebo ano? Ne nechci ! Jsem tak nastvana za to co udelal proc zrovna ja?

Proc Liame? Co jsem ti udelala tak hrozneho?" zaseptala jsem mu na zpet a snazila jsem se abych zahnala slzy. Nechtela jsem brecet ! Myslim ze uz to stacilo.

Byl jsem opily. A ona toho vyuzila. Vubec nic si nepamatuji" rekl mi. To jako vazne? Byl jsem opily? To ze mel v sobe alkohol ho ale vubec neomlouva.

Liame ja nevim jestli ti dokazu znovu verit vis? Jsem sice rada ze si mi to rekl a ze jsem se to nedozvedela jinym zpusobem ale tohle je hodne vazne! Ty si spal se svoji bejvalou a mel si vztah semnou"

Ja vim Lauro ! Ale rikam ze si to nepamatuji okej? Miluji tebe a chci jenom tebe a to malou princeznu chapes?" vykrikl na me Liam.

Nechapu jak si nemuzes pamatovat kdyz s nekym spis" zasmal se Harry a ja jsem po nem hodila vrazednej pohled. Vazne nechapu co tu vubec dela on? Ne opily jak prase a sotva stoji na nohach a on se bude jeste vyjadrovat k nasemu problemu?

A ty muzes drzet hubu? Tohle je pokud vim tak nase vec dobre?" vyprskla jsem po nem tyhle slova a on se jenom na me podival a snazil se mile usmat.

Harry prosim dejte nam chvilku dobre?" rekl mu Liam a ukazal na dvere od pokoje pro hosty. Nez stacila Faith cokoli rict Harry se na ni primackl a uz si ji tahl do pokoje ktery nasledne i zamkl.

Tak?" zeptala jsem se ho a sedla jsem si na kuchynskou linku a podivala jsem se na neho. Opiral se o zed a sledoval kazdy muj pohled.Jeho cokoladove oci ktere jsem milovala se na me divaly s bolesti v ocich.

Ani nevis jak toho lituji. Nechtel jsem ti ublizit nikdy opravdu. Musis mi verit Lau" pristoupil ke me blize a jeho ruce mi polozil na moje stehna.

Liame ja bych ti rada verila ale bojim se chapes?" odpovedela jsme mu. Vazne jsem mela strach. A zit se strachem ze clovek kteryho milujete by vas podvedl znovu jsem opravdu nechtela.

Bojis se ? Proc?" zeptal se me a vzal si s police sklenici do ktere si nasledne nalil vodu.Sledovala jsem kazdy jeho pohyb. Teprve ted jsem si ho poradne prohlidla. Mel na sobe svetle jeansy a volne bile triko a jeho cervenou kosily.

Co kdyz me podvedes znovu treba na vasim turne? Kdyz opet budes zase opily" usklibla jsem se a mohu rict ze v mem hlase była i mensi arogance. Sama jsem ani nevedela kam tenhle rozhovor mezi nami vede.

Tohle si o me myslis?" vyjel na me a oprel se o gauc aby na me lepe videl. Tak on se me pta na takovou otazku kdyz je uplne jasne ze mu asi tezko potom co spal se svoji bejvalou mu uverim.

Liame ty si me podvedl! Spal si se svoji ex chapes? Je jasny ze ten strach tam proste bude" vysvetlila sjem mu a pristoupila jsem k nemu blize.

Ani nevis jak te miluji tak moc Liame. Ale skus pochopit ty me prosim" pokracovala jsem dal a sedla jsem si na gauc. Vazne ta kuchynska linka była trochu nepohodlna.

Z pohledu Liama

Ja snazim se te pochopit Lau ale ja nevim proste na cem jsem chapes?" rekl jsem ji a otocil jsem se tak abych na ni videl. Sedela na gauci a divala se na me. Bez usmevu.

Na cem jsi? Liame ja proste nevim. Nedokazi ti asi verit" rekla mi a podivala se do zeme. Coze? Nedokaze mi znovu verit? Ale ona musi. Prisel jsem k ni a klekl jsem si na kolena tak abych ji mohl videt do jejich nadhernych oci.

Udelam coko-li aby si mi verila Lauro. Ani nevis jak moc toho lituji. Rano se objevila u nas a malem jsem ji opravdu vrazil chapes? Kdyby me nechytl Zayn asi by ji jedna pristala. Ale to udelal nekdo jiny" zasmal jsem se a hladil jsme ji po stehnach. Usmala se a sledovala moje prsty na jejich stehnach.

Kdo?" zeptala se a podivala se mi do oci. Tentokrat se usmivala a mohu rict vypadala lepe. Chci dostat jeji duveru zpatky a taky rozhodne nechci odjet zpatky do Anglie sam.Ale tento rozhovor necham na pozdeji co se tyka Anglie.

Perrie" zasmal jsem se a ona se pridala ke me. Mozna preci jenom je tady ta sance kdy mi dva budeme zase spolu a ona mi bude verit. Chci aby mi dala tu zatracenou sanci. Ja si klidne pockam to je jedno.

Ach Harry" ozvalo se s pokoje do ktereho jsem poslal Harryho s Faith. Laura se podivala tim smerem a ja jsem protocil ocima.

To jako vazne?" podivala se na me a mela pobaveny vyraz. Netrvalo dlouho a zacala se smat. Mel jsem rad jeji usmev. „ Jako by si neznala Harryho" rekl jsem ji a sedl jsem si vedle ni. Pritahl jsem si ji blize k sobe a objal jsem ji svyma rukami.

Vsiml jsem si na malem konferencim stolu ramecek s fotkou. Byli jsme tam vsichni tri. Ja,Darcy a Laura. Bylo to myslim v jednom parku chvilku predtim nez jsem odjizdel do Anglie. Musela jsem se pro sebe usmat.

Ta je jeji nejoblibenejsi" promluvila Laura kdyz si vsimla kam se vubec divam. Vzala fotku do ruky a prohlizeli jsme si ji s blizka. Darcy se tam smala a była tak stastna. Vlastne mohu rict ze jsme na te fotce vypadaly jako stastna rodina.

Udelam vsechno proto aby si mi znovu verila" rekl jsem ji a polibil jsem ji do vlasu. Usmala se a dal se divala na tu fotku. „ Nebude to lehke Liame" rekla mi a podivala se na me. Ja vim !


Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now