0.6 Liam

958 52 0
                                    

Z pohledu Laury

Takovou skvelou atmosferu jsem dlouho nikde nezazila. A to jsem była na tolika VIP party ale nikdy jsem se snad takhle nebavila. Hudba była skvela no spis była uplne uzasna. Zrovna hrala pisnicka od Cher IIloy kterou jsem si snad hned behem chvilky oblibila. Byla skvela do rytmu.

 „Faith ja jdu si sednout” poseptala jsem drobne divce tancujici vedle me a ta se jenom na me usmala. Jsem rada ze jsem sla s ni. Tohle jsem potrebovala uz tak dlouho. To vite mate dite a veskery vase chozeni na party,do kina nebo s kamaradkami po obchodech konci. I kdyz byli casy kdyz jsme chodivaly s Faith a s malou Darcy. Jenze to było pouze kdyz była mensi. A v klidu mi spala v kocarku.

 „Muzu vas slecno na neco pozvat?” hned mi vsechny svaly stuhli v mem tele. Po kuzi mi prejel studny chlad a nervozita. Ten hlas. Vedela jsem ze je to on. Poznala bych ho klidne i po 20 letech. Otocila jsem se a podivala jsem se do tech nejrasnejsich cokoladovych ocich. Usmival se.

 „Liame” zaseptala jsem a mirne jsem se na neho usmala. Byl tak jiny. Byl vice vyspeli,..vice sexy. Nad cim ja to ale premyslim? Tohle bych nemela. Prohlizela jsem si ho dobrych asi par minut ale vubec jsem si to neuvedomila.

Libim se ti?” usklibl se a zasmal se. Vsiml si ze jsem ho nejakou chvilku prohlizela. Moje tvare mi zacaly trochu chytat ruzove barvy.

 „A stale roztomila kdyz se cervenas” zaseptal mi do ucha. Moje svaly se jeste vice stahly. Proc ja? Proc pokazde kdyz na me promluvi citim divny pocit v brise. Proc mam chut ho polibit na jeho dokonale rty ktere jsem uz necitila snad uz tak dlouhou dobu.

 „Co tu delas?” vypadlo ze me. Vubec jsem ani nepremyselala nad moji otazkou pak mi to ale doslo. Sledovala jsem ho. Pobavene se na me dival. Jo udelala jsem prave ze sebe uplnyho idiota diky Liame. Co by tu mohl delat ze? Kdyz je tohle jejich VIP Party.

Rad te vidim” usmal se na me a jeho ruka me pohladila mirne po tvari. Jak moc jsem ho chtela obejmout.

 „Uz je to nejaka doba” rekla jsem mu a dal se divala do tech jeho cokoladovych ocich. Byli tak dokonale a nadherne. Malem jsem i zapomnela jak jeden jeho pohled me dokaze znervoznovat.

 „Nemusela by! Kdyby si neodesla”rekl mi. Na jednou był v jeho hlase takovy sarkasmust. Rekl to tak chladne. Jako by me nenavidel. Mel vlastne na to pravo.

 „Liame ja musela jsem. Myslis si ze to było lehke nebylo.! Nemohla jsem ale cekat na nekoho kdo mel pritelkyni.Nemohla jsem cekat na neco co nebylo realne” vykrikla jsem na neho. Nemusela jsem ale tak me dokazala pouha jedna veta ktera vysla s jeho ust tak zmenit nahle moji naladu. Tak me nastvat.

 „Chces rict ze nas vztah był nerealny?” podival se na me a podaval mi nejakou sklenicku s pitim. Co mu mam ted jako rict?

 „Zila jsem ve svym snu Liame. Oba jsme zily snem ale ne realitou” rekla jsem mu a upila jsem ze sklenicky. Jeho oci se stale na me divaly. Ignorovala jsem jeho pohled a snazila jsem se divat jinam ale na do jeho ocich. Vim ze ted musel po mych slovech byt nastvany. Ale vzdyt ja jsem zila ve snu. Potkala jsem sveho prince jako popelka. Az na to ze jsem nestratila zadny skleneni strevicek. Jenze bohuzel nastala realita. Byl zadany. Nemohla jsem te divce ublizit. Stale był s ni a presto chodil za mnou. Mozna to dokazal on ale ne ja. A to była realita.

Vsimla jsem si Nialla s Louisem sedet u jednoho boxu a divaly se na nas. Mirne jsem se usmala a jemne jsem jim zamavala. Niallovi se objevil ten jeho sladky usmev a hned mi zamaval zpatky pak se k nemu pridal i Louis.

 „Lauro pro me to ale była realita ne sen” rekl mi Liam a otocil si me k sobe tak abych se mu mohla divat do oci. Vedela jsem ze to nemel rad. Nenavidel kdyz lidi se mu nedivaly do oci ale vzlast kdyz on na ne mluvil.

Liame kdyby si to bral tak jak mi vykladas! Bylo by to uplne ted jine.Pochop kazdy mame uz jiny zivot. Nase cesty se uz davno odpojily” mirne jsem se na neho usmala. V jeho ocich była bolest. Nechtela jsem mu ublizit ale on mi ublizil nejvic.

 Milovala jsem ho a porad miluji. Ale zanechal mi dite ktery jsem nechtela dat pryc. Kdyz jsem se snazila zapomenout na neho a pomalu to i vychazelo tak pak tu była Darcy. Byla cela po Liamovi. Oci,usmev,..proste vsechno.

Proto jses nechala zbouchnout? ” chytl me za predlokti a pritahl si me blize k nemu. Byla jsem v soku! Mela jsem strach. Jak mohl zjistit ze mam Darcy? Chtela jsem odejit ale drzel me opravdu pevne.

Nakonec preci jenom Liam udelal prvni krok . Ale jak to bude pokracovat. Dozvi se Liam ze darcy je jeho dcera?? Nebo necha Lauru odejit ?

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now