0.9 Rano

1K 53 0
                                    

Po nejake dobe vam pridavam dalsi dil povidky xD snad se vam bude libit. Budu se snazit priste napsat delsi dil,...ale nejak jsem prisla o napady xD

 Lezela jsem na jeho nahe hrudi a vychutnavala jsem si opet ten pocit. Jeho svalnate paze me objimaly okolo pasu a tiskly si me k sobe. Pri vzpomince na vcerejsi spolecnou noc jsem se mirne usmala.

 Sledovala jsem ho jak spojene spi a jak se jeho hrut zveda pri kazdym nadechu. Vypadal tak nevinne. I kdyz nevinny rozhodne neni,..dokaze nekdy byt az moc dobre agresivni jako vcerejsi vecer .

 „Nekoukej ” prolomil to ticho a otevrel oci. Usmal se pretocil me. Opiral se o svoje lokty a sklanel se ke mne. Musim rict ze tak sladky polibek po ranu jsem dlouho nedostala. Ovsem ze i kdyz jsem nebyla s Liamem jsem par vztahu mela ale to vubec nic nebylo. Nebo spis nebylo to tak vazne. I kdyz ted sama nevim jak to mezi nami vubec je.

 „Tohle mi chybelo” zaseptala jsem mu do rtu a rukou mu projizdela pres vlasy. Byl tak proste neodolatelny po ranu. Jeho ruce byli na mych bokach a tiskl si me k sobe.

Nikdy jsem te neprestal milovat” zaseptal mi Liam a mirne se usmal.Misto odpovedi jsem ho jenom polibila. Uzivala jsem si chvilky jen ja o on. Kdyz jsem se chystala neco rict. U slysela jsem prasknuti dveri a krik s obyvaku.

Oblec se hned!” rekla jsem Liamovy a zacala jsem behat po pokoji a hledat svoje veci. Kazdy kus obleceni był na jinem konci pokoje.

 „Takhle ti to slusi” rekl mi Liam a natahoval si na sebe boxerky a pak triko.Protocila jsem ocima,..prisla jsem k nemu a polibila jsem ho na rty.

 „Vis ze si musime promluvit” rekla jsem mu a prohrabla jsem jeho vlasy. Prejala jsem mu rukou po jeho mirnych vousach a on jen slastne privrel oci.

 „Mamiiii” zapistel maly hlasek u dveri meho pokoje. Odtrhla jsem se od Liama a klekla jsem si. Mala Darcy mi vbehla do naruce a darovala mi jeji pusinku na tvar. Smala se a była proste rada ze je tady semnou.

 "Slunicko tolik si me chybela” usmala jsem se na ni a do jejich blondatych vlasku jsem ji dala pusu. Zavrnela se mi v naruci a smala se. Liam nas pozoroval celou dobu. Mel na tvari mirny usmev. Se zajmem si prohlizel celou Darcy a pak podle jeho vyrazu uplne zaskoceny. Ani se mu vubec nedivim vzdyt Darcy mela uplne cela on.

 „Babicka mi rikala ze si od tatinka odesla. Proc mami?” zaseptala mi a tiskla se ke me vice. Zarazila jsem se pri tehle vete. CO chcete rikat male holcicce?

Tatinek si nas nasel berusko” zaseptala jsem ji znovu a pohladila po vlaskach. Jeji cokoladove oci se podivaly na Liama. Byli tak neskutecne roztomily a tak stejni. Darcy natahla svoje rucicky a cekala az si ji Liam vezme.

 „Ano?” vzal telefon Liam kdyz asi po pul hodine co sedel s Darcy v naruci mu zazvonil telefon. Pri te melodii jsem se zasmala. Mel tam jejich pisnicku One Thing.

Hej chlape vsechno v poradku?” rekl mu Niall. Aspon si myslim ze to był Niall protoze hlas mel irsky prizvuk

Vsechno okej,..pozdeji prijedu. Ted nemam cas. Cau” ukoncil hovor nez stacil Niall cokoli jineho rict a opet se zacal venovat Darcy. Nechala jsem je spolecne sedet v mem pokoji a vykladat si a ja jsem se rozhdola nachystat snidani.

Dobre” rekla jsem matce a nachystala jsem dva hrnky a postavila vodu na kafe. Doufam ze za tu dobu porad Liam pije kafe.

Kde je darcy?” zeptala se moje matka ktera momentalne sedela u stolu a prohlizela si me. Moje vlasy byli rozcuchane ale i tak był na krku maly cucflek kteryho si vsimla .

S Liamem v pokoji” rekla jsem ji a hned na to Darcy s Liamem vesli do kuchyne.

 „Dobry den,.Liam Payne” rekl Liam a podaval ruku moji matce.Ta se na neho mile usmala a ruku mu prijala „ Karen” Hned jsem poznala ze se ji Liam zalibil hned na prvni pohled.

" Maminko bude tatinek tady s nami uz na porad?" zeptala se me Darcy u snidane. Nevedela jsem co ji mam povedet. Ja sama jsem nevedela . Vzdyt Liam mam svuj domov v Londyne,..ma tam svoji praci a ja? Jsem tady.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now