0.2 Koncert

1K 53 1
                                    

Od toho rozhovoru s Liamem jsem to nejak pustila s hlavy. Byla jsem na Faith tak nastvana ze mi zavolala. Pro ni to ovsem było neco neuveritelne. Nikdy by ji nenapadlo ze pred 4 roky jsem była ja a Liam jak bych to rekla zamilovani do sebe. Uz i zjistila ze Darcy je jeho dcera ale slibila mi ze bude delat ze o nicem nevi. Doufam ze mu to opravdu nerekne. I kdyz od te doby co s nimi udelala ten rozhovor s nikym nemluvila.

Dneska maji ten koncert. Napred jsem vahala jestli vubec mam na ten koncert jit ale chtela jsem ho videt. Musela jsem. Tolik mi chybel a ja sama jsem uz kolikrat chtela odjet zpatky do Londyna jen proto abych ho na par minut zahlidla.

„Lauro vsechno v poradku?” ozvala se s kuchyne moje matka. Ano prijeli na nejakou dobu,...konkretne na mesic. Byla jsem rada aspon jsem preci jen nemusela platit chuvu pro Darcy.

„Ano mami uz jdu” zavolala jsem ze sveho pokoje kde jsem si zrovna prohlizela fotky ze skoly. Ja a Perrie. Ach jak ta holka mi chybi. Jak jsem zjistila je porad se Zaynem a dokonce je Perri ve skupine ktera se nazyva Little Mix. Byla jsem na ni tak pysna a prala jsem ji to. Vedela jsem ze Perri chce byt zpevackou ale vzdycky se radeji vyhybala tem soutezim. Mela strach ze se ztrapni.

„Mami tak za 3 hodiny budu doma dobre?” rekla jsem ji a vzala si malou Darcy do naruce

„Dobre na jaky koncert ze to jdes?” zeptala se me a varila zrovna veceri.

„One direction” odpovedela jsem ji a dala jsem memu zlaticku pusinku na jeji usmevavou tvaricku. Ma proste usmev jak Liam.

„Neni tam nahodou on? Budes s nim mluvit?” zeptala se me mamka. Moc dobre jsem vedela na co narazi. Kolikrat jsme vedli hadku po telefonu nebo kdyz jsem była doma o tom ze Darcy by mela mit otce ze sama to vzladat nebudu a taky jsme se hadaly o tom ze Liam by mel pravo tohle vedet. Jenze ja jsem vedela ze by to mel vedet ale tohle proste je tak tezke. Zaprve nevim jak bych mu tohle mela rict a za druhe bojim se jeho reakce. Toho ze bude na me nastvany. Toho ze semnou uz nepromluvi. Toho ze se na nas vykasle.Je toho proste moc.

„Chtela jsem ho proste jen videt,..uz jsou to roky” usmala jsem se na Darcy ktera si zrovna s necim hrala. Nikdy by jste nevereli jak ej to dite chytre na to ze ma pouze 4 roky. Uz kolikrat si nejak domyslela ze se bavime o jejim tatovi ale co chcete vysvetlovat male holcicce.

„To ano mel by to vedet” zacala opet ten jeji rozhovor ktery jsem snad slysela co chvilku

„Mami ja vim ,...ale muzes uz konecne tohle tema resit?” vykrikla jsem na ni

„Lauro ale uvedom si ze je to otec! Ty moc dobre vis ze to nebudes vzladat sama” rekla mi a polozila nuz se kterym krajela cibuly.

„Ja vim,.. ale nechci se o tom bavit ne dnes” rekla jsem ji a dala jsem Darcy pusu a pomalu jsem se chystala odejit

„Napisu jak se budu vracet” rekla jsem matce a odesla jsem s domu.

Strach a nervozita to jsem mela za pocity kdyz jsem nasedla do taxiku ktery me mel zavist prave na jejich koncert.

Strach s toho ze nevim jak bude vubec reagovat jestli me pozna. Nervozitu asi s toho ze nevim co bych mu pak rikala kdyby me poznal. Uz musel podle toho rozhovoru nebo spis tech par slov co mi povedel a ja jsem to rychle ukoncila vedet ze mam dite. Vzdyt Darcy sedela vedle me a zacala najednou kricet. Vystoupila jsem a zaplatila jsem taxikari. U vchodu jsem bodygardovi ukazala listek a on mi ukazal kudy mam jit.

V cele hale se rozhlihal krik fanousku. Je to tady. Moje nerozvozita stale ale stale se zvysuje a ja mam pocit ze mi srdce vyskoci krkem a ze muj zaludek to bohuzel nejak neda. Vzdycky kdyz jsem nervozni tak zvracim.

Nasla jsem svoje misto ktere było asi hned druhou radu od podia. Na podiu pobyhaly zvukari,..a pak dalsi lidi kteri do kontrolovaly jestli je vsechno v pohode.

Vyckavala jsem az zacne koncert ale nejspis jsem si uvedomila ze jsem prisla prilis brzy. Na podiu vesel Niall a mohla jsem rict ze najendnou krik fanynek se zesilil. Zasmala jsem se. Niall si sedl na mensi schodky a ladil si svoji kytaru. Po chvilce ji vratil na svoje misto,..zamaval nam a pak zmizel asi za ostatnima. Podle me se sel nachystat preci by nevystupoval v teplakach a volnem triku ktere mel prave na sobe kdyz si ladil kytaru.

Svetla se zhasla. Kriki fanynek se zesily a zacali vykrikovat One Direction. Divala jsem se smerem na podium a cekala jsem kdy se objevi. Strach pomalu ustupoval a moje nervozita se najednou vymenila na nadseni a radost.

Ozvaly se prvni melodie Midnight Memories a Harryho hlas. Svetlo poukazalo na Harryho ktery stal na hore a pomalu schazel ze stolu na spodni podium. Na druhe strane stal Louis ktery prave maval fanynkam ktere staly pod nim.

Zayn schazel schody a Niall sel vedle neho s kytarou na kterou pohraval par akordu. A pak on Liam. Objevil se jako posledni a spolecne s kluky zacal zpivat refrem. Stal v prostredku a moje oci mohli jenom vyset na nem. Byl najednou takovy jiny. Zmenil se. Vlasy mel kratsi a jeho postava była vic namakanejsi nez kdyz jsem ho videla na posledy aspon jsem si to myslela podle jeho ruk. Mel nekolik tetovani ktere jsem videla na jeho ruce. Nechapala jsem rpoc zrovna sipky ale zasmala jsem se. Vypadal uzasne. Jeho hlas był tak dokonaly kdyz zrovna zpival svoji sloku v pisnicce.

Mel na sobe potrhane svetle ryfle a tilko na kterem mel prehozenou cerveno-cernou kostkovanou kosily. V kapsi od ryfli mel nejaky satek ktery mu trcel. Musela jsem uznat malem bych ho nepoznala. Vypadal uzasne a tak jiny. Zacal se mi libit ten novy Liam.

 Doufam ze se vam bude tento dil libit. Mohu rict ze se me osobne zda ze je rozhodne lepsi nez ten prvni.Potka se Liam s Laurou? Budu se snazit co nejdrive napsat dalsi dil ale nejprve musim napsat i dalsi povidky xD a taky uz jsem nejakou dobu uplne zapomnela na blog. Musim se mu trochu nejak zavenovat opet. xD xD Prijemne cteni a snad se vam bude tento dil a zaroven tato EPIZODA libit jako ta prvni.  

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat