1.2

880 52 0
                                    

Pani necekala jsem ze se vam ten predchozi dil bude libit az tak moc xD tak tady mate dalsi dilek. xD Snad se bude libit xD

Z Faith jsme chodily po obchodach par hodin. Vlastne jsem ani nemohla dlouho jelikoz jsem musela vyzvednout malou kdyz moje mamka uz odjela zpatky do Irska. Nedokazete si ani predstavit jak opravdu moc jsem si odpocinula.

"S Liamem jinak v pohode?" zeptala se me Faith kdyz jsme sli s obchodu k jejimu autu aby jsme mohli jet v klidu dat moje tasky do meho domu a pak my nabidla ze pojedeme spolu pro Darcy.

"Ano.Poznala jsem ze se vazne zmenil ale tento Liam se mi libi vic" zasmala jsem se. Liam byl opravdu uplne jiny.

"Jste tak sladci ! " zasnila se Faith a ja jsem se na ni usmala " Ty by si byla s Harrym taky" provokovala jsem ji. Nemela rada tohle tema. Sice si byli s Harrym blizci ale zadny vazny vztah to nebyl.

"Hej muzes prestat o nem mluvit?" rozcilovala se

"Nevim proc ti to tak vadi. Ten kluk je totalne s tebe vedle. Copak si ho nevidela jak se chova kdyz si v blizkosti jeho ty. Oh a jak ti dal tu ruzi bylo to tak sladky" usmala jsem se na ni

"Byl to jenom  nejaky flirt. Lau podivej se na neho je tak uzasny,sexy ale je to Harry Styles. Vis kolik on tech holek muze mit?" rozcilovala se Faith.

"Ty snad veris bulvaru? Znam Harry delsi dobu nez ty a vim jak se tvari a chova k holce kterou ma rad a kterou by chel" usmala jsem se na ni a ignorovala jsem jeji pohled.

"Oh tak maximalne do postele. Minule my zavolal az po tydnu chapes?" vykrikla na me. Vazne je tak uzasna kdyz se rozciluje.

"Vazne meli hodne prace. Faith dej mu sanci" usmala jsem se na ni " Oh meli hodne prace aha chapu ale kdyz uz semnou mel sex,..tak mohli napsat blbou sms! Ja se rano zbudim v jeho pokoji na hotelu a hele chlapecek je pryc!" rozkrikla se Faith a ja jsem se zarazila.

"Vy jste spolu spaly?" byla jsem totalne zaskocena.Tohle my teda nikdy nerekla a Harry se taky vubec Liamovi nezminil.

"Musime se o tom bavit? pripadam si jak jeho hracka" podivala se na me . Vypala vazne ze ji to mrzi jenom jsem prikivla hlavou jako naznak souhlasu

"Ikdyz Niall neni taky spatny" zasmala se Faith a ja jsem se musela smat taky.

"To si rikam uz aspon 4 roky" souhlasila jsem s ni. Byl tak roztomily ale kdyby nas ted slysel Liam asi by nebyl vubec nadseny.

"Oh a nebo Zayn OMG! Ty jeho tetovani" dodala jsem do velkeho ticha a zasmala jsem se

" Tak to bych brala teda vice toho Louise" zasmala se Faith a zastavily jsem pred domem. Pomohla my s taskami a odnesla jsem je do pokoje. Pak jsem si vzala jen jabko na cestu a jeli jsme pro toho meho prcka.

"Mamii dneska jsem dostala cokoladu protoze jsem byla hodna" chlubila se Darcy a utikala za mnou s roztahlima rucickami.

" Ty si ale sikulka. Tatinek bude na tebe tak pysni" vzala jsem si ji do naruce a polibila jsem ji na jeji tvaricku.

"Jak bude volat tak mu to musim rict" smala se Darcy a objimala me okolo krku. Byla moje uplne vsechno. Nevim co bych bez ni vubec delala.

"Tak pojd pujdeme na zmrku" dala jsem ji na zem a chytla jsem ji za ruku a spolecne jsme sli k autu kde na nas cekala Faith.

"Kdy prijede tatinek?" zeptala se me a ja jsem se zacala smat. Nevim jak to to dite dela ale jeji pusa byla cela od cokoladove zmrzliny. Naspulila ty jeji male rtiky a me vykouzila jeste vesti usmev.

" Brzy "pohladila jsem ji po tvari " A muze spinkat se mnou ze jo???" vykrikla Darcy a ja jsem sem jenom prikivla hlavou " To vis ze muze" zasmala jsem se nad tim jak se rozzarila jako slunicko.

Už mi neutečeš princezno{2 EPISODA} / Liam Payne/Where stories live. Discover now