* hoofdstuk 3

22.5K 655 65
                                    

* hoofdstuk 3

Jessie's POV.

De hele avond lig ik wakker in bed. Het was 11 uur, maar ik wilde vroeg slapen. Helaas lukte dat niet. Dan sta ik op. Ik zoek mijn broekje die ik vandaag aan had en pak het briefje er uit waar het nummer van Bas op staat. Ik zucht en ga weer in bed liggen met het briefje en mijn mobiel.

Na een tijdje naar het briefje gestaard te hebben, besluit ik toch een sms'je te sturen.

Van: Jessie

Hey bas! Slaap je al? Ik ben Jessie, van vanochtend in starbucks

xx

Naar: Bas.

Ik aarzel even.. Maar druk dan op de verzend knop. Ik bedoel, wat had ik te verliezen..

Tijdens het wachten op een antwoord val ik voor ik het weet in slaap. Wanneer ik de volgende ochtend wakker word door mijn wekker, kijk ik op mijn mobiel '2 bericht: van Bas' ik open de eerste en lees hem vlug over.

Van: Bas.

Oh ja ik ben wakker! Ik werk morgen ochtend weer haha ;) misschien zie ik je dan?

xx

Naar: Jessie.

Ik grinnik. Ik beantwoord het sms'je

Van: Jessie.

Hmm. Hangt van m'n moeder af haha. Misschien wel :)

Naar: Bas.

Ik druk op verzenden en open het andere sms'je van Bas.

Van: Bas.

Goeie morgen! Lekker geslapen? x

Naar: Jessie.

Ik glimlach. Dit was echt lief. Dan schieten de beelden van gisteren weer door mijn hoofd. Meteen voel ik me minder blij.

Van: Jessie.

Dankje! Heerlijk. En Jij?

Naar: Bas.

Dan zucht ik en sta op. Ik loop meteen naar de badkamer. Ik kleed me meteen uit en zet de douche aan. Ik hield van douchen. Heerlijk dat koude water over me heen met dit warme weer. Na een kwartier zet ik de douche weer uit en loop zoals gewoonlijks naar mijn kast. Ik pak een wit kort broekje er uit met een blauwe bloesje vandaag. Ik hou van bloesjes in de zomer. Ik pak mijn blauwe sandalen en blauwe tas. Best veel blauw, maar het zag er best leuk uit. Dan föhn ik mijn haar en doe het in een staart. Dan loop ik naar beneden.

"Mam. Kunnen we weer naar Starbucks vandaag? Ik heb niet zo'n trek" zeg ik. Ze knikt "Ik heb ontbeten dus haal maar alleen voor jezelf dan. Zullen we gaan?" vraagt ze. "Ja, is goed" zeg ik en stap in de auto samen met mijn moeder. Ik pak mijn mobiel uit mijn zak. Geen berichten. Hij was vast werken ofzo..

Dan loop ik Starbucks in. "Hee Jessie" zegt hij wanneer ik binnen loop. "Hey" zeg ik en glimlach. "2?" vraagt hij. Ik grinnik "Nee eentje" zeg ik. "Oh. Oke!" zegt hij en maakt het klaar. "Je moet naar school zeker. Vandaar dat je altijd zo vroeg bent" zegt hij. Ik knik. "Jaa" zeg ik en glimlach. "Hoe laat ben je uit?" vraagt hij. "Ehm. Half 3" antwoord ik. "Zeg maar tegen je moeder dat ze je niet hoeft te halen. Ik kom wel" zegt hij en knipoogt. Ik grijns "Is goed" zeg ik en geef dan een briefje van 5. "Ohja. Bijna vergeten!" zegt hij. Ik grinnik en pak mijn ijskoffie. "Hou maar" zeg ik wanneer hij het wisselgeld wil geven. "Oh. Oke. Tot vanmiddag" zegt hij en glimlacht "Tot vanmiddag" zeg ik en loop dan Starbucks weer uit en stap in bij m'n moeder.

"Ehm. Rijd maar gewoon door naar school" zeg ik tegen m'n moeder. "Oh. Oke" zegt ze. Voor het eerst zette ze me af voor school. Maar wat had het nog voor nut. Ze wisten het toch allemaal al. "Woensdag. Half 3 he?" vraagt mijn moeder. "Ehm nee. Bas komt me vandaag halen. We gaan wat leuks doen. Hij zet me ook thuis af" zeg ik en glimlach. "Oh. Oke goed dan" zegt mijn moeder. "Tot.. Vanavond?" zeg ik "Ja. Tot vanavond. Niet te laat komen" zegt mijn moeder. Ik knik en stap uit.

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu