* hoofdstuk 27

15.1K 393 30
                                    

* hoofdstuk 27

Jessie's POV.

Ik lig op mijn rug op mijn bed naar het plafond te staren. Het is nu 4 weken geleden dat de baby weg is. Ik heb elke dag gesport sinds het mag, en alle extra kilo's zijn weer weg. School? School begint al over 3 weken, maar ik ben niet van plan om te gaan dit jaar. Ik ga er gewoon een jaartje tussenuit. Jason is er op tegen, maar dat boeit me niet. Ik en Jason gaan morgen voor 9 dagen naar Turkije, onze ouders hebben een 5 sterren horen geboekt, zodat we het naar ons zin hebben. Ze vinden dat het slecht gaat met me en willen dat ik alles even vergeet. Ook onze ouders gaan op vakantie. Mijn ouders naar Egypte en de ouders van Jason naar Marrakech. Mijn ouders vertrekken morgen en die van Jason overmorgen.

Ik lig op mijn bed. Iemand klopt op mijn balkondeur. Ik zucht en sta op. Ik open de deur. Ik glimlach als ik zie dat het Jason is. Ik omhels hem en druk een kus op zijn wang. "Kom op, we gaan inpakken" zegt Jason. Ik knik. We lopen mijn kast in. "Waarom heb jij trouwens wel een inloopkast en ik niet? Vraagt hij. "Die is er aangebouwd" zeg ik en pak mijn koffer. "Wanneer is jullie zwembad klaar?" Vraagt Jason. "Volgende week, maar dan zijn we hier niet" antwoord ik en pak een paar jurkjes van de haakjes. Mijn ouders laten een zwembad in de tuin bouwen, daar ben ik best wel blij mee. "Neem dit jurkje ook mee" zegt Jason en pakt een paars kort jurkje. "Hmm" zeg ik en kijk naar de jurk. "Ik vind hem leuk" zegt hij. "Oke dan" zeg ik en pak het jurkje. Ik loop naar een ladekast. Ik pak een blauwe, groene, witte en zwarte bikini. "En deze dan?" Vraagt Jason terwijl hij een bordo-rode strapless bikini vasthoud. Ik pak hem en doe het hem in de koffer. Ik stop er 2 rokjes in, 3 shirtjes, 2 korte broekjes. Een paar bloesjes. Ondergoed. Shampoo, handdoeken en deo. Ik zucht en rits de koffer dicht. "Nu de jouwe" zeg ik en sta op. Hij knikt. Samen klimmen we over.

Nadat we de koffer van Jason hebben ingepakt sta ik tegen een muur aan terwijl hij handdoeken aan het pakken is. Nadat hij zijn koffer dicht heeft gedaan komt hij naar me toe. Hij legt zijn hand op de muur en de andere op mijn heup. Ik voel zijn warme adem tegen mijn huid aan. "Ik heb je gemist" fluistert hij zacht terwijl hij een kus in mijn nek drukt. Hij weet altijd waar en hoe ik alles fijn vind. "Mmm, Jason. Niet nu.." Zeg ik zacht. "Waarom?" Vraagt hij terwijl hij me aan kijkt. "De gordijnen zijn open" zeg ik zacht. "Dan doen we die toch dicht" zegt hij en loopt naar de gordijnen. Hij doet ze omlaag en glimlacht dan. Hij komt naar me toe lopen en trekt me naar zich toe. Ik druk mijn lippen tegen zijn lippen aan en voel dat hij in mijn kont knijpt. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en blijf hem verder zoenen.

Plotseling gaat de deur open. "Jason he-" hoor ik zijn moeder. Ik trek me snel terug. Jason haalt zijn handen van mijn kont en draait zich om. Ik kijk verlegen omlaag. "Ik kwam vragen of je je koffer hebt ingepakt" zegt ze zacht. Ook zij vond het net zo ongemakkelijk als ons, denk ik. "J-ja,we hebben ze allebei ingepakt.." Zegt jij zacht en glimlacht klein. "Oke" zegt ze en glimlacht naar mij voordat ze weg gaat. Ik glimlach terug en zucht als ze de kamer uit is. "Ik zei toch dat het nu geen goed idee was" zeg ik en grinnik. "We kunnen-" begint Jason. "Niet verder gaan" zeg ik en grinnik. "Blijf je bij mij slapen?" Vraagt Jason. "Ehm.." Zeg ik even. "We moeten morgen vroeg vertrekken. Dan hoeven we niet op elkaar te wachten om wakker te worden." Zegt hij en kijkt me vragend aan. "Goed dan" antwoord ik en glimlach.

Ik loop naar zijn bed en ga liggen op mijn rug. "Wil je wat drinken?" Vraagt Jason. "Water" antwoord ik. Hij knikt en komt naar me toe lopen. "Ik kan me niks meer voorstellen zonder jou Jes" zegt hij en klimt boven op me. "Ik ook niet zonder jou.." Zeg ik zacht. Ik voel zijn zachte lippen op de mijne. Ik trek me terug. "Ik weet al wat jij wilt." Zeg ik en grinnik. "Jes, please" zegt hij en pruilt. "Nee, niet vandaag Jason" antwoord ik. "Goed" zegt hij en drukt een kus op mijn mond voordat hij op staat. "Ik ga je water halen" zegt hij. Ik knik.

* die avond *

Ik lig in de armen van Jason in zijn bed terwijl hij met mijn haar speelt. "Zullen we naar de andere Starbucks?" Vraagt Jason. "Dat is een half uur rijden" zeg ik en kijk hem aan. "Zijn ze niet gesloten?" Vraag ik. "Nee, op vrijdag zijn ze tot 12 uur open, late night starbucks" antwoord hij. "We gaan gewoon naar die in de buurt" zeg ik. "Ik heb geen zin om Bas te zien." Zegt hij. "Hij heeft me wel geholpen terwijl jij 2 dagen nergens te bekennen was. En als je naar de andere wil ben je te laat want het is al half 12" zeg ik. "Goed" zegt hij en staat op. Ik sta ook op. "Ik ga even schoenen halen" zeg ik. Ik klim over en pak mijn new balance schoenen die ik gisteren heb gekocht. Ik doe ze aan en klim weer over. Samen lopen we de trap af. Het liefst ga ik nooit meer deze trap af. Ik schud mijn hoofd, om de slechte herinnering proberen even uit mijn hoofd te zetten.

Wanneer we Starbucks uitlopen, lopen we weer hand in hand richting huis. We waren lopend gekomen omdat het lekker weer is. "Dat is Justin" zeg ik zacht. "Wie?" Vraagt hij. "Justin, de jongen die tegen over ons woont" zeg ik. "Oh" zegt hij en pakt mijn hand extra stevig vast. "Hey, Jessie, toch?" Vraagt hij als we langs elkaar lopen. "Ja" antwoord ik en glimlach. "Is de baby al geboren?" Vraagt hij en glimlacht. "Ik eh, nee, ik, ben gevallen.." Zeg ik zacht. "Oh, sterkte.." Zegt hij terug. Ik glimlach klein. "Oh trouwens, dit is Ryan" zegt Justin. "Jij zit bij ons op school toch? Jessie, en Jason. Het stel waar heel de school het over had.." Antwoord Ryan. Ik grinnik. "Ja dat zijn wij" zegt Jason en slaat zijn arm om me heen. "Ik heb jou al eerder gezien, denk ik" zeg ik. "Ja, klopt" zegt hij en glimlacht. "Zullen we maar weer gaan?" Vraagt Jason. Ik knik. "Leuk jullie te zien" zeg ik en glimlach. Wanneer we weg lopen is het eerste wat Jason zegt "Ik wil je niet bij hun in de buurt zien, en al helemaal niet als ik er niet bij ben" ik kijk hem met grote ogen aan.

~

Ik hoop dat het het lange wachten waard was. Ik ga proberen zo snel mogelijk te updaten.

VOTE

COMMENT

FOLLOW

XX

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu