* hoofdstuk 23

15.6K 435 43
                                    

* hoofdstuk 23

Jessie's POV.

"Ik heb zin in starbucks.." Mompel ik. "Ik ga al" zegt Jason en staat op. Ik pak zijn arm vast en trek hem terug zodat hij weer naast me zit. "Jij gaat helemaal nergens heen." Zeg ik en grinnik. "Jawel, ik ben terug binnen een kwartier" zegt hij en staat weer op. Weer trek ik hem omlaag. "Doe niet zo eigenwijs" zegt hij zacht terwijl hij zijn voorhoofd tegen de mijne houd. "Ik doe niet eigenwijs" zeg ik zacht terug. Ik zie hem naar mijn lippen kijken en voel voor ik het weet zijn zachte lippen tegen de mijne. Ik glimlach even tegen zijn lippen aan en zoen hem terug.

"Ik ben zo terug" zegt Jason en staat op. Ik schud mijn hoofd. "Kom met me mee?" Stelt hij voor. Ik knik uiteindelijk en sta op. Wanneer we bij Starbucks zijn stappen we samen uit en lopen we hand in hand naar binnen. En dan zie ik Bas staan. Ik was hem al helemaal vergeten.

"Oh.." Zeg ik zacht zodat alleen Jason het kan horen. "Shh" zegt hij zacht terug en knijpt in mijn hand. Wanneer we aan de kassa staan kijkt Bas me met grote ogen aan. Hij zag er beter dan eerst uit, merkte ik op. "H-hey, Jessie. Hoe gaat het?" Vraagt hij en glimlacht. Dat had ik niet verwacht. Wanneer ik mijn mond open doe om antwoord te geven, begint Jason. "Dat zijn niet jouw zaken. Je weet wat zij altijd wil en doe mij maar het zelfde" ik rol met mijn ogen. Als Bas dat ziet grinnikt hij en draait zich om. "Je hoeft niet zo te doen?" Zeg ik zacht "hij moet uit de buurt blijven, en al helemaal bij jou en ons kind. Ik mag die gast niet, nooit gemogen, en ik zal hem ook nooit mogen." Zegt hij. Ik zucht.

Bas geeft ons onze bekers en glimlacht nog een keer naar mij. "Doei" zegt hij. Ik glimlach. "Werkse" zeg ik. "Leuk!" Zegt Jason op een sarcastische toon als we Starbucks uitlopen. "Wat?" Vraag ik terwijl ik een slok neem. "Oh gewoon, mijn vriendin die flirt met haar, nou ja, soort van ex waar ik bij ben!" Zegt hij hard. "Wat?!" Vraag ik en kijk hem beledigd aan. "Wat bezielt jou? Echt waar, normaal doen vaders liever tegen hun vriendin of vrouw of whatever als ze zwanger zijn, maar jij doet het tegenovergestelde!" Roep ik boos. "Ik ben er klaar mee. Ik ben klaar met jou en je gezeik. Donder lekker een flink eind op. Ik kan het alleen wel aan. Als ik niet zwanger was, was je allang weg. Dat weet ik zeker. Omdat je je zogenaamde reputatie hoog wil houden toch? Waar wacht je op. Ga maar!" Roep ik boos.

Ik gooi de beker op de grond terwijl ik weg loop. De deksel valt er af en alles stroomt er uit. "Jessie," hoor ik een stem na ongeveer 1 minuur terwijl er aan mijn arm wordt getrokken. "Jason, blijf van me a-" als ik me omdraai zie ik dat het Bas is. Ik kijk naar de plek waar Jason's auto stond, maar die was al weg.. Zo snel.. Zo snel kon hij vertrekken en verder gaan..? Ik voel tranen in mijn ogen opkomen. Ik bijt op mijn lip en trek mijn arm los uit zijn grip. "Jessie, wacht, waar ga je heen?" Vraagt Bas. "Huis.." Mompel ik zacht. "Je kan niet zo ver lopen terwijl je zwanger bent. Ik breng je wel" zegt hij. Ik wil mijn hoofd schudden, maar besef dan dat hij gelijk heeft en knik dan. Hij glimlacht en loopt voor me uit naar zijn auto.

Het was heel de weg stil in de auto, op de zachte muziek van de radio na. Beide zeiden we niets. "Hoe lang ben je zwanger?" Vraagt hij uiteindelijk. "29 over twee dagen" zeg ik. "Je bevalling komt al in zicht" zegt hij en grinnikt. "Shhh ik ben al bang genoeg" zeg ik en voel dat ik bloos. "Ik weet zeker dat je het goed zal doen" zegt hij. Ik glimlach. Het was een ongemakkelijk onderwerp om over te hebben, en al helemaal met Bas.

"Heel erg bedankt" zeg ik en glimlach. "Geen kus meer, zoals eerst?" Vraagt hij. "Ik denk niet dat dat een goed idee is" zeg ik zacht. Hij knikt. "Dan spreek ik je nog wel?" Vraagt hij. Ik knik. "Dankje, doei" zeg ik voordat ik uit stap. Ik kijk opzij. Jason's auto staat er niet. Ik bijt op mijn lip. Ik zwaai naar Bas en loop naar binnen. Zodra ik de deur dicht doe ren ik de trap op. Ik loop mijn kamer in en zie een brief op mijn kussen liggen. 'Jessie' staat er op. Ik pak het op en vouw het open.

'Mijn liefste..

Wat net gebeurde was niet geplant. Het spijt me dat ik de afgelopen tijd zo een zak ben geweest. Jij verdiend beter. Ik ben jouw niet waard. Weet je nog, hoe ik je elke dag pestte, ondanks dat ik je leuk vond. Ik gooide al mijn gevoelens naar binnen. Weet je nog, onze eerste zoen. Je was op mijn kamer op het feest om wraak op me te nemen. En onze tweede keer, in de keuken bij mij thuis. Je zei dat ik het nooit meer moest doen, maar dat meende je niet. En toen we kwamen verhuizen. Hoe we stiekem een relatie hadden. Hoe onze ouders niet meer wilden dat we met elkaar om gingen. Hoe we ondanks alle kleine dingen toch samen bleven. Maar ze zeggen; er is altijd een druppel die de emmer laat overstromen. En dat is vandaag ook gebeurd. Het spijt me zo erg voor dat. Het spijt me voor alles. Hoe ik je jaren terwijl je nog jong bent heb verpest. Het spijt me dat ik je vroeger pestte. Het spijt me voor alles. Het spijt me dat ik verliefd op je werd. Het spijt me dat ik op die ouderavond ben gekomen. Want daardoor is onze relatie met elkaar veranderd. Van haar naar liefde. En nu weer terug naar haat. Van jouw kant dan, want van mijn kant blijft her altijd liefde. Ik blijf altijd van je houden. Ik hou van je Jessie. Onwijs veel. Ik hou echt heel veel van je.

Jason.'

Ik veeg mijn tranen weg. Ik lees de brief voor de derde keer over. Wauw..

~

DRAMAAA.

Oke guys. Ik zat zonder inspiratie. En opeens BAM kreeg ik inspiratie. Bots jonguuu. Jaaa ben n brabander junge :)

Sorry voor het laten wachten. Uuuuhh.. Ik zal... Niet aanstaande maar volgende week woensdag PROBEREN te updaten

VOTE

COMMENT

FOLLOW

KUSJES XX

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu