* hoofdstuk 9

19.3K 532 25
                                    

* hoofdstuk 9

Jason's POV.

Wanneer Jessie samen met Bas loopt, voel ik me jaloerser dan ooit tevoren. Waarom moest het nou zo lopen. Waarom besefte zij niet dat ik haar leuk vind. En het ergste: ik wil zelf niet toegeven dat ik haar leuk vind.. Maar het word tijd dat ik het toe ga geven..

We waren al terug van het etentje, maar Jessie was nogsteeds niet terug. En zij waren nog eerder vertrokken ook. Ik hoop maar dat ze nu niks verkeerds doet. Ik zit de hele tijd stressvol op de bank. Dan hoor ik de deur bel. Er wordt open gedaan. Ik zie dat Bas chagrijnig kijkt, voor het zelfde geldt Jessie. Ze hebben ruzie? Maar dan zouden ze niet samen binnen komen, dan zou hij gewoon naar huis gaan.

"Eh. Sorry dat we zo laat zijn.." zegt Bas. "Waar waren jullie?" vraagt de vader van Jessie. Ik ga recht op zitten. "Ehm. We waren uit eten, maar toen we terug wilden komen, had ik problemen met de auto.." zegt Bas. "Wat voor problemen..?" vraagt haar vader dan. "Ehh.. Hij startte niet op.." zegt Bas. "Oh. Oke dankje. Blijf je nog een kopje thee drinken?" vraagt Jessie's vader dan. "Ehm. Nee ik ga naar huis. Dank u." zegt hij. "Oke dan Bas. Tot ziens" zegt haar moeder. Jessie loopt met hem mee tot aan de deur. Geen knuffel. Zodra hij weg is sluit ze de deur. Wat? Er is iets aan de hand tussen die twee..

Jessie's POV.

Ik loop terug naar de woonkamer. "Ik ga slapen. Ik ben erg moe. Fijne avond meneer en mevrouw Simons." zeg ik en glimlach. "Slaap lekker" zegt iedereen. Ik glimlach en draai me om. Meteen verdwijnt de glimlach weer. Ik loop snel de trap op en plof neer op mijn bed. Ik zucht. Wat een rot avond.

Eerst tijdens het etentje, vraagt hij of ik naar andere jongens zit te kijken, kom op zeg. En we hebben nog niet eens iets. Daarna start z'n auto niet, gaat hij tegen mij schreeuwen. Maarja. Ik weet nu genoeg. Ik zucht nogmaals, met tranen in mijn ogen.. Zonde.. Ik. Loop naar de badkamer en doe mijn haar in een hoge knot. Ik haal mijn make-up er af en poets mijn tanden. Dan doe ik snel mijn pyjama aan en duik m'n bed in, met mijn mobiel.

'1 nieuw bericht: Jason' ik open het.

Van; Jason.

Slaap je? Kan ik komen?

Naar; Jessie.

Oh. Ja tuurlijk. Hij wil alleen maar komen om te vragen of er wat aan de hand is, ik weet het zeker. Ik beantwoord het sms'je niet en vergrendel mijn mobiel. Ik val in slaap..

De volgende ochtend word ik wakker. Ik voel me zieker dan ooit. Lekker dan. Een zondag zo ziek doorbrengen. Ik sta met moeite op en was mijn gezicht. Ik pak een paracetamol en slik hem. Ik plof neer op mijn bed en ga weer liggen. Ik zet de tv aan en ga zappen. Ik stop wanneer ik plain Jane zie op MTV. Dit meisje was zo knap, maar jammer dat ze geen zelfvertrouwen heeft. Maar dat komt nog. Zonder dat ik het in de gaten heb, val ik in slaap.

~

Sorry voor het korte hoofdstuk. Ik zal in de carnavals vakantie actiever proberen te updaten :)

Bedankt voor het lezen! Jullie lieve commentaar geeft me juist motivatie! Heel erg bedankt!

Dus vote en comment! xxx

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu