* hoofdstuk 28

14.8K 382 26
                                    

* hoofdstuk 28

Jessie's POV.

"Wat? Waarom?" Vraag ik en kijk hem verward aan. "Zag je ze niet naar je kijken Jessie? Blijf gewoon uit hun buurt, oke?" Vraagt Jason. "Dat is echt belachelijk" antwoord ik en rol met mijn ogen. "Jessie, ik meen het." Zegt hij. "Je weet dat ik alleen oog voor jou heb, je gedraagt je zo kinderachtig." Zeg ik en laat zijn hand los. "Jij hebt misschien wel alleen oog voor mij. Maar er zijn buiten mij om ook jongens die oog voor jou hebben" zegt Jason. "Er zijn ook meisjes die oog voor jou hebben, ik gedraag me niet zo kinderachtig" antwoord ik eigenwijs. Maar toch wist ik ergens wel dat Jason ook gelijk had. "Je snapt het niet.." Zegt hij en zucht dan. "Jason, hou op. Ik heb hier echt geen zin in terwijl we morgen op vakantie gaan, oke?" Zeg ik en kijk Jason aan. Hij slaat zijn arm om me heen en glimlacht dan weer terwijl we samen door lopen.

* volgende ochtend, 05:30 uur *

Ik word wakker van mijn wekker. Ik zucht en druk hem uit. "Jason, word wakker" zeg ik terwijl ik hem wakker probeer te schudden. "Nog heel even" mompelt hij. "Nee Jason, we moeten onze vlucht halen" zeg ik en rek me even uit. Jason rekt zich ook uit en gaat dan rustig zitten. "Oke, ik ga douchen" zegt hij en staat op. "Ik ga ook douchen" zeg ik en sta op. "Met mij?" Vraagt Jason. "In je dromen" zeg ik en grinnik. Ik loop zijn balkon op en klim snel over. Soms ben ik nog bang dat ik val, maar ik moet gewoon niet naar beneden kijken. Ik loop snel mijn kamer in. Ik sluit de deur en doe de gordijnen dicht. Ik loop naar de badkamer en kleed me snel uit. Ik stap onder de douche en zet het warme water aan.

Ik stap uit de douche en loop mijn kast in en pak het witte jurkje die ik klaar heb gelegd aan. Ik doe er zwarte sandaaltjes onder aan. Ik fohn mijn haar droog en stijl het snel. Ik doe snel een beetje mascara en blush op. Ik pak mijn mobiel en whatsapp Jason.

Jessie: ben je klaar? (06:03)

Na een paar seconden komt hij online.

Jason: ja, even mn haar doen. (06:03)

Ik grinnik om het idee dat ik alles inclusief haar & make-up heb gedaan, en dat hij nog bezig is.

Jessie: goed, ik maak mijn moeder wakker. (06:04)

Jason: Ik kom om 10 over 6 aan de deur. (06:04)

Jessie: goed, tot zo. (06:04)

Ik vergrendel mijn mobiel en loop naar de kamer van mijn ouders. Ik open de deur langzaam en loop naar binnen. "Mam" fluister ik. "Mam, je moet ons afzetten" fluister ik. "Maam" fluister ik terwijl ik haar wakker schud. "We vertrekken om half pas jes. Ik heb mijn wekker al gezet. Wacht beneden maar" zegt ze. Ik zucht en loop de kamer uit. Ik pak mijn koffer en handtas en loop de trap af.

Niet veel later hoor ik geklop op de deur. Ik sta op en loop naar de deur. Ik open hem en glimlach naar Jason. "Kom binnen, we vertrekken pas om half, mn moeder heeft haar wekker gezet, dus we moeten even wachten" zeg ik zacht. Hij knikt en komt naar binnen met zijn koffer en rugtas. Hij zet zijn koffer en rugtas naast de mijne en loopt mee de woonkamer in. "Niet te geloven dat we samen op vakantie gaan.." Zegt Jason terwijl hij zijn arm om me heen slaat na dat we zijn gaan zitten. "Ik weet het" fluister ik terwijl ik mijn hoofd op zijn borst leg.

Wanneer we eindelijk bij het hotel aankomen is het al 14:45 uur. Een jongen rond de 20, denk ik, brengt ons naar onze suite. Hij geeft ons onze polsbandjes, voor het zwembad, en onze pasjes voor de kamer. Wanneer hij ons alles heeft verteld en weg is loop ik het balkon op van de kamer. Ons uitzicht is op het enorme zwembad met de glijbanen. Rechts zie je de lounge ruimte. En als je voor je kijkt, zie je iets verder op de zee.

We lopen hand in hand onze kamer uit, om naar het zwembad te gaan. Ik had mijn witte bikini onder mijn witte jurkje aangedaan. Jason had een donker blauwe zwembroek met een wit shirt aan en zwarte teenslippers. Ik had 2 handdoeken in zijn rugtas gedaan, en wat zonnebrand. Zodra we buiten zijn doen we beide onze zonnebrillen op. Ik kijk om me heen, het ziet er allemaal zo mooi uit. "Daar" zegt Jason en wijst naar 2 lege strandstoelen aan het zwembad. Ik knik en loop met hem mee. "Leg de handdoeken op de stoelen" zeg ik. Ik grinnik als hij het ook echt doet.

"Ik ga drinken halen, wat wil je?" Vraagt hij nadat hij zijn shirt uit heeft gedaan. "Eh. Cola" antwoord ik. Hij knikt en loopt weg. Ik trek mijn jurkje uit en smeer mijn armen, benen en buik alvast in. Ik doe mijn sandaaltjes uit en ga liggen. "Hallo, je bent Nederlands, toch?" Hoor ik een jongensstem opeens. Ik kijk op naar de jongens die opeens naast mijn stoel staan. Ik knik langzaam. "Ik ben Martijn, en dit is Thomas" zegt hij en wijst naar de jongen naast zich. Ik knik en glimlach zwak. Ik weet zeker dat als Jason me zal zien, hij woedend zal worden. "Ga jij je niet voorstellen?" Vraagt Martijn. "Eh, Jessie" zeg ik en kijk weg. "Je hoeft niet verlegen te zijn" zegt Thomas en grijnst. "Dat is ze ook niet" hoor ik Jason's stem dan. Ik zie Jason achter ze staan met twee bekers in zijn handen. Hij zet de bekers neer op een tafeltje en gaat tegenover ze staan. "Hebben jullie niks beters te doen? Laat haar met rust, wil je?" Zegt hij boos. "Laat nou maar Jason" zeg ik en sta op. Ik merk aan zijn houding dat hij ze wil slaan. Ik trek aan zijn arm. "Laat nou" fluister ik. Hij knikt. De jongens lopen weg. Ik druk een kus op zijn wang. Dan trekt hij me naar zich toe en drukt zijn lippen op de mijne. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en trek me even later terug. Ik glimlach even, maar ga dam weer liggen. Jason gaat naast me liggen. "Als ze nog een keer tegen je praten terwijl je alleen bent, loop je gewoon weg Jessie." Zegt Jason terwijl hij in mijn vrije hand knijpt. Ik knik en neem een slok van mijn cola.

~

Ik heb het geprobeerd lang te maken haha. Hoe vonden jullie het?

VOTE

COMMENT

FOLLOW

XX

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu