* hoofdstuk 16

17.8K 478 54
                                    

* hoofdstuk 16

Jessie's POV.

Ik voel mijn mobiel in mijn zak trillen. Ik kijk op het scherm en zie een whatsapp bericht, van Jason?

Jason: Hoe lang je me ook zult negeren, doen alsof ik lucht ben, van me weg zult lopen, ik blijf van je houden en laat dat niet los..

Ik kijk Jason aan, die mij niet aan kijkt. Ik zucht en vergrendel mijn mobiel, puur omdat ik geen idee had over hoe ik hier op moest antwoorden.. De hele tijd was het stil in de auto. Toen we op school aan kwamen stapten we beide uit. Ik liep snel door.

Toen werd er aan mijn arm getrokken. Ik keek om. "Jessie, leg me op z'n minst uit wat ik fout heb gedaan? Dan weet ik dat op z'n minst" zegt Jason. Ik zwijg en kijk hem aan in zijn ogen, onder zijn ogen zag je grote wallen.. "De fout zat niet bij jou" zeg ik zacht.

Hij schudt zijn hoofd. "Sorry" fluister ik dan en loop snel weg. "J-Jessie, wacht!" hoor ik Jason roepen. Ik negeer hem en loop snel door naar binnen. Ik loop naar mijn kluisje. Op dat moment gaat de bel. Snel prop ik mijn jas er in en pak mijn boeken voor het eerste uur. Dan loop ik snel door naar de eerste les; wiskunde. Ugh.

"We hebben een plek voor de 2 geliefden apart gehouden!" roept Vanessa wanneer ik de klas in lopen. "Daarzo!" roept ze en wijst naar een plek met 2 lege tafels naast elkaar. Wanneer ik op merk dat Dylan ook alleen zit loop ik daar heen en ga stil naast hem zitten. "Is er wat?" vraagt Dylan. "Het is uit" fluister ik zacht. "Wat? Waarom?" vraagt hij. Ik zie Charlotte onze kant op kijken. "Ik weet niet, ik zei het zonder erbij na te denken" zeg ik zacht.

Wanneer Jason de klas in komt lopen bijt ik op mijn lip. Ik kijk op mijn mobiel. 1 whatsapp bericht.

Jason: Ik heb het niet los gelaten en zal alles doen om je terug te winnen.

Ik kijk Jason aan. Hij haalt zijn schouders op wanneer hij ziet dat ik kijk en kijkt daarna weg. Ik zucht.

Jessie: beslissingen zijn genomen. Van sommige fouten kan ik leren. Misschien heb ik wel geen tweede kans nodig. Anders leer ik er niet van.

Nee. Nee. Ik verwijder het en begin overnieuw met schrijven.

Jessie: Misschien is dat juist wat ik wil. Misschien wacht ik daar op.

Ik verstuur het berichtje en zie dat hij online komt en begint te typen.

Jason: vanavond 8 uur bij mij x

Staat er. Hij kijkt om naar mij. Ik knik naar hem. Hij draait zich weer terug om. Ik ga onderuitgezakt zitten en doe alsof ik op let.

* die avond 8 uur *

Jason's POV.

Er wordt op mijn raam geklopt. Dat moet Jessie wel zijn. Ik loop er heen en doe open. Meteen vliegt ze om mijn hals. Ik sta even verstijfd maar sla mijn armen dan zachtjes om haar middel heen. "Jessie" fluister ik zacht. "Het spijt me zo erg" zegt ze dan snikkend. "Wow, wow, wacht. Huil jij nou?" vraag ik en til haar hoofd op van m'n schouder. Ik veeg haar tranen weg met mijn duimen en druk een kus op haar wang. "Daar gaat m'n wit shirtje" zeg ik met een sarcastische toon. Ze grinnikt en geeft me een zacht duwtje.

Ik til haar op en 'gooi' haar op m'n bed. Ik kietel haar en grinnik zelf ook mee. Wanneer ik stop en wil op staan houd ze me tegen en drukt me zacht tegen zich aan. "Ik heb dit gemist" zegt ze zacht. "Ik ook" zeg ik en druk mijn lippen in haar nek. Wanneer ik op haar zwakke plek een kus druk hoor ik haar zachtjes "Mmm" zeggen. Ik grijns en druk er een zuigzoen. Ik zie dat er een donker paarse plek zit en grinnik. "Oepsie"zeg ik zacht. "Hmm" zegt ze terwijl ze me weer dicht tegen zich aan houd.

Ik haal haar handen langzaam weg en ga overeind zitten. Ook Jessie komt zitten. "Waarom maakte je het eigenlijk uit?" vraag ik na een tijdje stilte. "Ik weet niet.. Die dag toen je tegen me schreeuwde aan de telefoon werd ik zo boos. Die woede is nooit weg gegaan. Toen je er over begon dat ik afstandelijk was raakte ik emotioneel en flapte ik het er uit" zegt ze.

Ik sla mijn armen om haar heen. "Zullen we..?" vraag ik. "Wat?" vraagt ze en kijkt me raar aan. "Je weet wel" zeg ik een beetje ongemakkelijk. "Wat?" vraagt ze terwijl ze een beetje lacht. "Dit" zeg ik en duw haar langzaam het bed op en begin haar te zoenen.

Jessie's POV.

Ik grijns tegen zijn lippen aan. Wanneer hij zijn tong in mijn mond laat glijden doe ik mee en begin aan zijn knoopje van zijn broek te zitten. Wanneer ik hem los krijg en de rits omlaag trek stopt hij even met zoenen en doet zelf zijn broek uit. Bij mij was het niet zo moeilijk. Ik was gekomen in een kort sport broekje en hempje. Ook al is het winter, ik kan gewoon niet in een lange broek of met lange mouwen slapen. Hij trekt mijn broekje langzaam omlaag. Daarna doet hij mijn hempje uit. Ik glimlach een beetje verlegen. Ik zie een ongemakkelijke blik in zijn ogen. Alsof hij pijn had. Ik keek omlaag. Zijn Calvin klein boxer stond op ontploffen. Ik grinnik en trek zijn boxer omlaag. "Beter" fluistert hij zacht. Ik druk kusjes in zijn nek terwijl hij mijn bh los probeert te krijgen. Wanneer die los zit grijnst hij. Ik begin ook aan zijn shirt te zitten. Hij werd zo ongeduldig dat hij die was vergeten. Hij helpt met het uit trekken en trekt dan mijn slipje uit.

Daar lagen we dan. Naakt op elkaar, de dag nadat het uit is gegaan. Ik rol ons om zodat ik boven op lig..

~~

Eigenlijk hoort hier nog een deel achter, maar misschien zijn er mensen die geen seksistisch verhaal willen ofzo. Dus zet in een comment of je het erg vind of niet. Ik zal binnen een week updaten ;)

Vote. Comment.

xx

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu