* hoofdstuk 4

21.3K 616 34
                                    

* hoofdstuk 4

Jessie's POV.

De volgende ochtend word ik wakker door mijn moeder die me roept. Ik sta op met een diepe zucht. Ik neem zoals elke ochtend een douche en kleed me aan. Dit keer een roze jurkje. Ik föhn mijn haar en doe het in een staart. Dan doe ik snel wat make-up op en pak mijn tas. Ik loop de trap af en ga aan tafel zitten terwijl ik op mijn mobiel kijk. Niks. Dan begin ik te eten. Op dat moment licht mijn beeldscherm op '1 bericht: Bas' staat er op het scherm. Ik grijns en open het berichtje.

Van: Bas

Hey. Hoe vond je gisteren? xx

Naar: Jessie

Ik glimlach. Gewoon een smoes om te praten misschien van hem?

Van: Jessie

super leuk! Nog bedankt voor alles.

naar: Bas

Ik eet snel mijn eten op en poets mijn tanden. Dan vertrekken ik en m'n moeder samen.

Bas' POV.

Ik beantwoord het sms'je van Jessie

Van: Bas

Oh gelukkig! Ik had het ook naar m'n zin. We moeten vaker samen wat leuks doen? ;) xx

Naar: Jessie

In de hoop dat ze binnen komt lopen staar ik naar buiten. Dan zie ik haar moeders auto. Ik kijk blij op. Maar de auto stopt niet. Jammer dan.. Ik zucht. Dan draai ik me om, wanneer de deur open gaat, hoop ik dat het Jessie is. Dat haar moeder iets verderop had geparkeerd ofzo. Ik draai me meteen om. Maar nee. Gewoon een jongen en meisje die koffie kwamen halen.

Wanneer ze weg zijn kijk ik op mijn mobiel. '1 nieuw bericht: Jessie' meteen open ik hem.

Van: Jessie.

Ja dat moeten we zeker doen! Ik ga naar de les. Ik reageer misschien wat laat x

Naar: Bas.

Ik glimlach en beantwoord het sms'je snel.

Jessie's POV.

Wanneer ik de klas in loop is iedereen er al. De enige plek die nog vrij is, is naast Charlotte. Ik zucht. Ik loop er rustig naar toe en ga zitten. "Ehm. Jason komt hier al hoor?" zegt ze arrogant. "Kijk eens achter je" zeg ik en pak mijn boeken. "Oh hee Jason! Heb je al iemand voor het gala?" vraagt ze. Oh fuck. "Waarom?" vraagt hij. "Oh gewoon" zegt ze. "Eh ja ik heb iemand" zegt hij. "Wie?" vraagt Charlotte. Haar toon veranderd. "Zie je dan wel" zegt hij. Lekker dan. Met dank aan onze ouders. Ik draai me even om "Eh draai je om ofzo" zegt James dan. Ik rol met mijn ogen en draai me om.

De hele dag maakte James bijdehande opmerkingen. Maar tot mijn verbazing, Jason zei niets. Het laatste uur komt hij naast me zitten. "Ehm. Hoi" zegt hij. "Hoi" zeg ik zacht en pak mijn spullen. Ik beantwoord snel de sms van Bas en vergrendel mijn mobiel dan. "Dus.. We gaan samen naar dat gala?" vraagt Jason zacht. "Ja whatever" zeg ik en open mijn boek. "Jessie kom op. Je weet dat het van m'n reputatie af hangt." zegt hij.

Wat?

"Oke" zeg ik en rol met m'n ogen. Probeerde hij het nou goed te maken na al die jaren pesten. Met de smoes 'm'n reputatie' wat reputatie? Wie denkt hij wel niet wie hij is. "Ehm. Jullie komen vanavond langs had ik gehoord.." zegt hij. "Wie is jullie?" vraag ik en kijk op. "Jij en je ouders" zegt hij. "oh" zeg ik en kijk weer in m'n boek. "Kom jij ook?" vraagt hij. HOU JE MOND. "Als het moet wel ja. Anders niet" zeg ik zonder op te kijken van m'n boek. "Oh" zegt hij. "HAHA Jason waarom praat je tegen haar?" vraagt James. "Ehm. Ik vertelde haar hoe dik ze is" zegt hij.

WAT?

"Pardon?" zeg ik en kijk op. "Ja wat?" zegt hij. "Ohja. Natuurlijk. Je reputatie. Tuurlijk joh. Hoe kon ik die vergeten.." zeg ik en rol met mijn ogen. "Ja.." zegt hij zachtjes. Wanneer de bel gaat sta ik op. Mijn kont blijft aan de stoel plakken. Ik kijk Dylan vragend aan. Hij haalt z'n schouders op. "ja joh. Dankjewel hoor Jason" zeg ik en loop dan boos de klas uit. Gelukkig was dit het laatste uur..

Ts die avond.

We zaten aan tafel bij Jason thuis. Jason zat tegenover me. En naast hem zaten zijn ouders. Naast mij zaten de mijne. Ze waren druk in gesprek. Ik en Jason waren beide stil en keken elkaar af en toe even aan. Pfff. Ik neem nog een hap en leg mijn vork dan neer. Ik neem een slok water en kijk op wanneer de moeder van Jason iets zegt. "Pak maar een toetje uit de keuken" zegt ze. Ik knik en sta op. Wanneer ik net in de keuken ben hoor ik voetstappen achter me. Ik draai me om. Jason. Ik zucht en draai me om. "Jessie" zegt hij zacht. Ik draai me weer terug om naar Jason. Hij komt dichterbij staan. En weer, voor ik het weet, drukt hij zijn lippen op de mijne. Maar ik zoen mee. Wanneer hij zijn tong in mijn mond laat glijden kruisen onze geuren elkaar. Aardbij en pepermunt. Dit was de beste kus ooit. Dan pas besef ik dat ik sta te zoenen met Jason Simons. Ik trek me meteen terug. "Doe dat nooit meer" zeg ik zacht en pak een bord met het toetje. Snel loop ik de keuken uit. Stiekem vond ik het fijn. Het was echt de beste kus ooit. Ik glimlach zwakjes en ga weer zitten. "Waarom duurde het zo lang?" fluistert mijn moeder dan naar me. "Wat? Nee het duurde niet lang" fluister ik en begin van mijn bord te eten. Wanneer Jason binnen komt en gaat zitten voelt het awkward. Ik kijk niet meer op en eet m'n toetje..

~~

Het spijt me dat het zo lang duurde! Ik heb een proefwerkweek die aankomt en ik wil er goed op voorbereid zijn. Ik zal zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk updaten!

Vote, comment :)

xx

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu