* hoofdstuk 17

18.5K 533 42
                                    

Nou goed, sommige mensen wilden dat ik vooraf waarschuwde maar niemand had er echt moeite mee. Dus ik heb aangegeven waar het begint en eindigt.

* hoofdstuk 17

Jason's POV.

HIER BEGINT 'DE SEKS'

Ik laat Jessie even haar gang gaan wanneer ze ons om rolt. Ik houd er eigenlijk helemaal niet van als een meisje de leiding wil nemen, mja.

Langzaam gaat ze omlaag. Ze drukt een kusje op mijn onderbuik. "Hmm" zei ik zacht. Ze ging omlaag en drukte een kusje op de top van mijn penis waardoor ik meer moest, nouja, kreunen, weet niet, haha. "W-wacht" zeg ik zacht. Ik rol ons terug om en ga direct naar binnen, zonder haar een kans te geven om het rustig aan te houden. Zachtjes begint ze te kreunen. Waarna het steeds harder word als ik steeds sneller op en neer ga.

"Ik ga-" voordat ik het kan zeggen spuit ik alles bij Jessie naar binnen.

HIER EINDIGT 'DE SEKS'

En dan pas beseffen we het: we hebben het niet veilig gedaan. Ik zie Jessie geschrokken kijken. Ik ga rustig overeind zitten. Ook Jessie gaat overeind zitten.

Jessie's POV.

Ik zeg niks. Wanneer hij op de rand van het bed zit pak ik mijn slipje en bh die ik snel aan doe. Ook mijn broekje en hempje doe ik terug aan. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik ging naast Jason zitten. Ondertussen had hij ook een boxer aan gedaan. "En nu..?" vraagt Jason, nogsteeds geschrokken.

Ik besluit er een grap van te maken. "Ik denk dat ik de baby wil houden" zeg ik zacht. "W-wat?" vraagt hij. "Ik ben er klaar voor. Jij ook?" vraag ik. "N-nee" zegt hij zacht. "Je kan-" begint hij. Ik onderbreek hem door kei hard te lachen. "Tegenwoordig bestaan er ook morning-after pillen slimpie" zeg ik en grinnik.

"Oh" zegt hij en grijnst breed. Ik glimlach en druk een kusje op zijn wang. "Jessie. Ik hou zo onwijs veel van je" zegt hij en glimlacht. "Ik ook van jou" zeg ik en glimlach verlegen. "Dus.." zegt hij zacht. "Dus?" vraag ik en kijk hem aan. "Dus we zijn weer, je weet wel, samen?" vraagt hij.

"Ja" zeg ik zacht en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Ik ga maar weer, voordat je ouders komen of de mijne mij niet in m'n kamer kunnen vinden" zeg ik en glimlach. Hij knikt. Beide staan we op. Wanneer we op balkon staan begint hij weer aan een klef afscheid.

"Jessie" zegt hij terwijl hij m'n handen vast houdt. Ik kijk hem aan in zijn ogen. "Wil je me beloven dat je me nooit meer zult verlaten?" vraagt hij. "Ja" fluister ik terwijl ik glimlach. "Heb je het niet koud?" vraag ik wanneer ik merk dat hij nog steeds alleen zijn boxer aan heeft. Hij schudt zijn hoofd. "Oh" zeg ik zacht.

Beide blijven we stil. Dan kijkt hij naar mijn lippen en komt steeds dichter bij. Ik druk mijn lippen op de Zijne. "Jessie?!" hoor ik vanuit mijn kamer.

"Shit" fluister-schreeuw ik (jww) na dat ik me terug heb getrokken. Snel klim ik over en ga staan. "Jessie?!" hoor ik nogmaals. Ik gebaar naar Jason dat hij weg moet. "Ja?" vraag ik terwijl ik naar binnen loop. "Ik roep je al de hele tijd. Waarom antwoord je niet?" vraagt mijn moeder boos. "Sorry. Niet gehoord" mompel ik.

"Heb je niks voor school te doen?" vraagt ze. "Uhh. Jawell.." zeg ik zacht. "Aan het werk dan" zegt ze boos. Ik knik en pak een random boek en ga zitten en doe alsof ik leer. Zodra mijn moeder weg is en ik haar de trap af hoor lopen sta ik weer op en loop terug naar mijn balkon. "Eindelijk" hoor ik plotseling.

WHUT?

Ik kijk naast me en zie dat het Jason is. "Jezus, schrok me dood" zeg ik. "Ik stond de hele tijd te wachten" zegt hij en grijnst. "Oh" zeg ik en grinnik. "Duss.." zegt hij. Ik glimlach en kijk verlegen omlaag. "Wat doet zij hier?" fluister ik. "Wie?" vraagt hij. Ik geef een knikje met m'n hoofd naar beneden. "Weet ik niet?" fluistert hij terug. "Komt ze naar jou?" vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. Ik bekijk haar. Pas wanneer ze steeds dichterbijer is merk ik dat ze huilt. Ze loopt Jason's huis voorbij en loopt mijn tuinpad op. "What the fuck" zeg ik zacht. Ze belt aan. "Veel succes" zegt Jason lachend en loopt naar binnen. "Nee, Jason. Jason wacht! Jason" fluister-schreeuw ik. "Oh My Gosh" mompel ik wanneer Jason niet meer terug komt.

"J-Jessie?" hoor ik Charlotte's stem in mijn kamer. "Wat?" vraag ik terwijl ik naar binnen loop. "Ik.. Jij.. Jason.." zegt ze en begint nog harder te huilen.. "Watte?" vraag ik en kijk haar aan. "Heb je een glaasje water voor me?" vraagt ze snikkend.

Na een tijdje stilte begint Charlotte te praten. "Ik kan er niet meer tegen.." zegt ze zacht. "Waar tegen?" vraag ik. "Jou en Jason" zegt ze terwijl haar stem trilt. Meteen neemt ze nog een slok. "Hoe bedoel je?" vraag ik en kijk verward. "Jullie zijn een perfect stel! Ik hoorde met Jason te zijn! Hij heeft al een aantal keren gezegd dat je mooi bent, toen hij je nog pestte! Ik heb hem er overheen gepraat! Waarom neem je met hem?! Ik hoor met hem te hebben, ik!" schreeuwt ze. Boos kijk ik haar aan. "Liefde moet van beide kanten komen hè" zeg ik terwijl ik op sta en weer naar balkon loop.

"Je snapt het niet! Het kwam van beide kanten. We hadden plannen voor het school gala, en plotseling moest je perse alles verpesten door met Jason te gaan" zegt ze terwijl ze achter me aan loopt. "Als je hier voor komt, kun je nu ook weer gelijk vertrekken. Het is Jason's keus met wie hij neemt, niet de jouwe" zeg ik kalm. Maar van binnen was ik zo boos. "J-je begrijpt me niet.." zegt ze. Ze stroopt de mouwen van haar hoodie op. "Charlotte.." fluister ik zacht. "W-waarom?" vraag ik en ga langzaam en zachtjes met mijn vingers over de sneeën heen. Ze bijt op haar lip. "Sinds wanneer is dit zo?" vraag ik. "Sinds vorige maand. Ik kon er niet meer tegen" zegt ze zacht. Het bleef stil.

"Je snijdt je zelf door..?" vraag ik. Ze knikt langzaam terwijl ze haar tranen tegen probeert te houden.

Jason's POV.

Ik lag op bed, maar ik hoorde alles. Van A tot Z. Wat me het meeste brak was dat Charlotte zei 'Toen hij je pestte noemde hij je ook mooi'. Het bleef een tijdje stil. "Wil je het alsjeblieft niet tegen Jason zeggen?" hoor ik Charlotte vragen. "Uh-" Jessie wordt onderbroken. "Alsjeblieft Jessie.." hoor ik Charlotte dan. "Ja, oke" zegt Jessie zacht. "Ik ga.. Sorry dat ik stoorde" zegt ze zacht. "Oke" zegt Jessie zacht.

Ik hoor ze beide de kamer uit lopen. Wanneer Jessie na een tijdje stilte de kamer terug in komt en zucht, besluit ik nog even naar haar toe te gaan om slaap lekker te zeggen.

"Hey" zeg ik. Jessie kijkt op van haar mobiel. "Oh. Hey" zegt ze en schuift op. Ik ga naast haar op bed zitten. "Je hebt alles al gehoord hè?" vraagt ze. Ik knik. "Laat dr. Ik heb jou, wat wil ik nog

meer?" zeg ik. Jessie glimlacht en drukt een kus op m'n wang terwijl ze op mijn schoot kruipt.

Ik sla mijn armen om haar heen. "Het liefst blijf ik altijd zo zitten" fluister ik. "Blijf slapen.." fluistert ze zacht terug. "Te riskant" antwoord ik. "Een leven zonder risico's, is een leven niet geleefd" zegt ze en grinnikt. "Oohoow" zeg ik en grinnik ook. "Dus je blijft?" vraagt ze lief. "Oké dan" zeg ik en druk een kusje op haar mond..

~

Voteeee

Commentttt

Word fan!

Bedankt voor het lezen! Ik zal zo snel mogelijk updaten xx

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu