* hoofdstuk 20

17K 426 47
                                    

* hoofdstuk 20.

Jason's POV.

Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel. Ik had een donker blauwe overhemd aan met een zwarte broek en donker blauwe vans. "Stop met in de spiegel te kijken, en roep Jessie hier heen. Ik wil kennis maken" zegt Joe. Ik grinnik. "Oke" zeg ik en pak mijn mobiel. Ik whatsapp Jessie.

Jason: Hey schoonheid, kom je hier heen? Mn ouders zijn bij vrienden. En Joe is hier al x (21:46)

Jessie: Hey lieverd, ik kom er aan, momentje (21:46)

"Ze komt al" zeg ik. Joe knikt. "Kom naar beneden" zeg ik. Hij knikt. Samen lopen we de trap af. Wanneer we onderaan de trap staan gaat de bel. Ik loop naar de deur. Ik doe open. Daar stond Jessie. Ik bekijk haar. Ze had een kort, strak, zwart jurkje aan met zwarte schoenen en een tasje. Ze had haar blauwe bontjas aan, maar hij was open. Ik glimlach. "Hey" zeg ik. Ze glimlacht. Ik knipoog en zie dat ze bloost. Ik grinnik. "Kom binnen" zeg ik. Ze knikt en loopt naar binnen. Dan pas merken we beide dat Joe de hele tijd stond te staten met een grijns.

"Joe" zegt Joe terwijl hij zijn hand uitsteekt. "Jessie" zegt ze en schudt zijn hand. Ik zie dat hij haar bekijkt van top tot teen, en geef hem een blik; 'ze is van mij'. Hij grinnikt. "Laten we naar de woonkamer gaan" zeg ik en sla mijn arm om de schouder van Jessie heen. Joe loopt voor ons uit naar de woonkamer. "Doe je jas maar uit hoor" zeg ik. Ze knikt en doet hem uit. Ze legt hem op de bank in de woonkamer.

"Dus Jessie, hoe is jullie relatie eigenlijk begonnen?" Vraagt Joe. "Ehh, we gingen eerst helemaal niet met elkaar om. Toen begonnen onze ouders met elkaar om te gaan, en nou ja, toen gebeurde het van zelf allemaal" zegt ze. THANK GOD. Ze hield het kort maar krachtig. Ik zie dat Joe knikt. "Ga je vaak uit?" Vraagt Joe. "Uh, valt mee. Als ik me verveel" antwoord ze. Hij knikt weer. "Heb je wel eens-" "Joe! Stil! Dit is geen ondervraging" zeg ik. Jessie grinnikt. "Jaja, zet de tv aan" zegt Joe. Ik knik en zet de tv aan.

* die avond 01:18 *

Jessie was stom dronken geworden. Ik moest heel nodig naar het toilet, maar ik kon haar niet alleen laten. Want ik zag al blikken van sommige jongens. Ik zag Joe met een meisje flink los gaan. Ik grinnik en loop naar hem toe. "Mag ik?" Vraag ik. Het meisje knikt. "Ik ga naar het toilet. Jij let op Jessie" zeg ik. Hij knikt. En loopt naar Jessie toe. Ik loop rustig naar het toilet. Wanneer ik klaar ben, was ik mijn handen. Als ik me omdraai zie ik hem daar.

"Hallo, Jason" zegt hij. "Hallo" zeg ik kalmpjes. En toen sloeg ik hem zo hard in zijn gezicht dat hij meteen op de grond neer viel. Ik gaf hem een paar stompen in zijn maag en eentje in zijn gezicht waardoor zijn neus begon te bloeden. "Fijne avond verder, Bas" zeg ik voordat ik het toilet uit loop.

Joe wilde nog even blijven zei hij, dus ik en Jessie zijn naar mijn huis gekomen. Mijn ouders waren nog steeds niet thuis, dus Jessie kwm met mij mee. Nogsteeds stomdronken. Toen we mijn kamer in liepen deed ze de deur dicht en kwam dichterbij. Ze drukte haar lippen op de mijne. Ze begon me te duwen naar mijn bed. En voor ik het weet, begint ze me uit te kleden, en ik haar..

* volgende ochtend *

Jessie's POV.

Ik word wakker met verschrikkelijke hoofdpijn. Ik kijk om me heen, dit is niet mijn kamer, maar die van Jason? Ik kijk naast me, leeg. Ik zucht en ga overeind zitten. En dan pas besef ik dat ik naakt ben. Ik zucht. Ik ga weer liggen. Op dat moment komt Jason de kamer in lopen. "Goeie middag" zegt hij en grinnikt. Ik grijns.

De hele dag verliep heel erg leuk en gezellig. We zijn Samen gaan lunchen, daarna zijn we de stad in gegaan, en toen zijn we samen uit eten gegaan en naar de bioscoop. Ik druk nog een laatste kusje op de wang van Jason en bedank hem voor alles. Dan lopen we beide naar ons eigen huis.

~

Sorry dat het zo lang duurde!

Vote

Comment

Fan

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu