* hoofdstuk 25

15.1K 389 30
                                    

* hoofdstuk 25

Jason's POV.

"Jes, ben je boos?" Vraag ik. Ze haalt haar schouders op. "Het spijt me, alles gaat zo snel, ik weet niet wat ik heb. Ik ben gewoon bang je kwijt te raken Jessie. Je draagt onze baby en... Ik weet gewoon niet hoe ik me moet gedragen Jessie.." Zeg ik en leg mijn hand op haar knie. Ze kijkt me niet aan. Stil staart ze uit het raam. "Jessie.." Begin ik. "Jason, stop. Je bent zo verwarrend. Ik weet dat ik fout zat door het uit te maken. Maar jij hoefde je niet als een klein kind te gedragen. Je moeder maakt zich zorgen." Zegt ze. "Waarom begrijpt ze niet dat ik 18 ben. Zelfs jij mag meer terwijl je 17 bent." Zeg ik. "Ze geeft om je" antwoord ze. "Dat is het niet. Wat als ik in een andere stad ga studeren na de vakantie. Dan ziet ze me niet meer" antwoord ik. "Ik ook niet.." Zegt ze zacht. "Wat? Jawel. Jij gaat gewoon met me mee"zeg ik en grinnik. "Ik ben 17 Jason. Ik kan niet zomaar weg" zegt ze. Ze meent het. "Zodra je 18 wordt kom ik je halen" zeg ik. "En dan? In een stad die ik helemaal niet ken. Geen school. Thuis met een baby zitten heel de dag." Zegt ze. "Denk er gewoon over na.." Mompel ik.

Voor de rest blijft het helemaal stil. Wanneer we thuis aankomen stappen we beide uit. "Ik hou van je, echt onwijs veel" zeg ik en houd haar tegen me aan. "Ik ook van jou" zegt ze zacht. Ik glimlach en druk een kus op haar voorhoofd. "Kom op, het is koud" zeg ik en trek haar aan haar hand mee naar mijn huis. Ik druk op de bel. Mijn moeder opent de deur. "Jason!" Roept ze blij en omhelst me. "Waar was je?" Vraagt ze. "Mam, kunnen we niet eerst naar binnen. Het is koud" zeg ik. "Ja, ja, ja" zegt ze en loopt naar binnen. "Kom" zeg ik tegen Jessie en leg mijn hand op haar rug terwijl we naar binnen lopen.

Na een hele preek van mijn vader en alle vragen van mijn moeder zijn ik en Jessie boven. "Ik ga naar huis denk ik" zegt Jessie na een tijdje. "Blijf hier slapen" zeg ik. "Nee, bedankt" zegt ze en grinnikt. "Mn bed is schoon hoor" zeg ik en grinnik ook. "Dat geloof ik best" zegt ze op een sarcastische toon. Ik geef haar een duwtje voor de grap. "Mja, ik ga nu." Zegt ze en staat op. Ik knik en loop achter haar aan. Voordat Jessie de trap af loopt kijkt ze achterom naar mij.

Jessie's POV.

Ik zet mijn voet te ver van de trede en glijd uit, van de trap af, helemaal naar beneden. "Jessie!" Roept Jason en rent naar beneden. Ik zit op de grond met mijn handen voor mijn gezicht geslagen terwijl ik huil. "Wat is e- Jessie, gaat het?!" Roept zijn moeder bezorgd terwijl ze samen met zijn vader de woonkamer uit komt lopen. "H-het gaat.." Zeg ik zacht. Jason pakt me vast en tilt me op. "J-Jessie.." Hoor ik zijn moeder bezorgt zeggen. Ik draai me om en zie tranen i haar ogen. Ik kijk haar met grote ogen aan terwijl mijn ogen zich weer vullen met tranen. "Je, je bloed" zegt ze zacht terwijl ze naar mijn broek wijst. Ik word duizelig en daarna wordt alles zwart.

~

Het is kort sorry. Maar ik MOEST er gewoon een cliffhanger van maken. Ik zal binnen een week proberen te updaten ;)

VOTE

COMMENT

FOLLOW

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu