Част 16

2.9K 186 12
                                    

-На твое място не бих продължил да я дразня . - въпреки , че бях с гръб към него можех да разпозная гласът на Лиам.

-Да не би това котенце да драска по - сериозно ? - сарказмът в гласът му си личеше , но въпреки това предпочетох да си замълча и да видя какво ще му отговори Лиам.

-Нямаш й ни най - малка представа какво може това момиче Хари . - не се държах , обърнах се към Лиам и щом видях сериозното му изражение се запътих към един от кухненските шкафове опирайки цялото си тяло на него.

-И какво може тя , да изпразва банкови сметки за норматив в мола и да докарва нервни кризи на Сам ?! - защо по дяволите всички мислят само и единствено за Сам ?

-За банковите сметки не знам , но за Сам съм съгласен. Днес дойде в боксовият клуб в който тренирам и Том нали го знаеш налита на всичко което има дълга коса и леки издутини отпред . Започна да си гугука с нея сладко , но тя не му се върза на номерата и от там се хванаха на бас кой ще повали дру...- Сю брутално прекъсна Лиам , а лицето му показваше колко недоволен бе от този факт.

-И Том и срита задника ? ! - почти потъмнелите му очи бяха придобили не човешки блясък.

-Тя му стрита задника буквално . - имах чувството , че съм на 3Д филм. Буквално бях неутрална страна която е просто свидетел и нищо друго.

-Ти шегуваш ли се с мен . Та виж я колко е крехка и ..не не е слаба .. но все пак не го вярвам. - след изказването си Сю погледна към мен , но и Лиам не остана по назад и се присъедини към него.

-В момента да ти приличам на човек който се шегува Хари ? - за малко двамата се спогледаха и не след дълго отново бяха забили погледите си към мен.

-Какво сте ме зяпнали? - въпреки , че най - нахално ги послушвах предпочетох да се направя на приятно разсеяна.

-И пак не мога да го повярвам ... Просто я погледни. - не мода да разбера какво толкова има в това което стана в клуба ? Къдравият ме изкара кифла.

-Какво толкова ми има , че продължавате да го осъждате ? - трябваше да се намеся в техният диалог , чиято тема бях аз.

-Та тя е момиче Лиам ! - а аз си мислех , че съм извънземно.

-И какво като съм момиче ? ! - буквално го извиках , предизвиквайки си най - вече тяхното внимание.

RecoveryOnde histórias criam vida. Descubra agora