Част 17

2.8K 211 21
                                    

Видях как всички бяха насядали на големият диван в хола , но единствено Сю стоеше прав и нервно потропваше с крак. Щом ме забелязаха погледите им останаха забити в мен.

- Къде беше Бела ? - гласът на Сам бе пропит с ярост , а погледа му излъчваше искри който прогаряха дупки в мен.

- На училище , къде другаде.

- Аз не мисля така . - Хари побърза да се намеси в разговорът ни. Стрелнах погледа си из цялата тълпа в стаята , осъзнавайки колко разгневени бяха всички без Луй.

- Мисленето не ти се отдава като гледам. - след изказването ми Сю направи няколко крачки към мен.

- Имам един въпрос към теб ? - изражението на Луй не излъчваше гняв , а само любопитство.

- Слушам те!

- Защо моето име го няма в статията ? - Каква статия ? Аз ли не разбирам английски или той ми говори на хинди.

- За какво става въпрос ?

- Не се прави на разсеяна , много добре знаеш за какво става въпрос. - Сю не си позволявай да ме ядосваш , иначе нищо не ми пречи да ти се нахвърля и да ти посиня окото. Бела спри да си говориш сама..

- Май някой е в цикъл . - изказването ми породи гърленият смях на Найл и не след дълго и този на Луй.

- Бела кога си говорила с журналистите на Dailystar ? - баща ми можел да запазва и спокойствие , стига да иска. УАУ...

- Виж на истина не знам за какво ми говорите. - като се замисля 1-ви Април мина отдавна , а и сме краят на септември.

- Щом ще се правиш на разсеяна заповядай . Макар , че все още помниш какво си казала на журналистите. - Зейн буквално хвърли списанието в лицето ми.

- Ако може да не си избиваш комплексите за малоценност върху мен Рапунцел. - взех списанието на Dailystar в ръце , оглеждайки внимателно корицата му. Върху нея с големи букви бе изписано : Ексклузивно: Саймън Коуел се оказва с наследница. Повече може да прочете те на 13-та страница.

Енергично разгърнах на 13-та страница , забелязвайки колко голямо пространство бяха отделили за моя милост. Имаше три снимки в които със Сам се намирахме пред сградата на Сайко , но от три различни позиции. Имаше дори снимка на мен и Найл от деня в който той ме хвана да пуша на главната и една с Лиам как заедно отиваме да тренираме в боксовия клуб. Но освен снимковият материал в допълнение бе напечатан и текст. Заглавието на корицата бе напечатано с големи черни букви , а под него имаше и подзаглавие което изглеждаше така :

RecoveryWhere stories live. Discover now