Nova strana

4.5K 266 45
                                    

 Mogu osetiti kako mi se otkucaji srca ubrzavaju dok postajem svesna svog okruženja i dok se pokušavam prisetiti šta se dogodilo. Bol, tama.. Nekoliko trenutaka sam morala žmuriti kako bih se privikla na osvetljenje koje me je dočekalo čim sam otvorila oči i pokušavati se usresrediti na nešto kako bih izbegla svoje neusporene misli. Tek nakon nekoliko sekundi sam postala svesna da su mi leđa naslonjena o čvrsto  i u isto vreme toplo telo. Njegova ruka je prebačena preko mog struka i prsti su mu isprepletani sa mojim dok osećam njegove uzdahe pored svog uveta. Sva čula su se probudila pri tako poznatom osećaju. I ako mi srce želi iskočiti od toliko jakih otkucaja, osetila sam se sigurno u ovom zagrljaju. Duboko sam udahnula osećajući miris jakog muškog parfema sa nežnijim mirisom jabuke. Pokušavam shvatiti šta se događa, šta se dogodilo ali izgleda da još uvek nisam pri sebi zato što ne mogu ni shvatiti ko je iza mene. Zadržala sam dah kada se muškarac iza mene još više približio ka meni tako da sam mogla osetiti svaki deo njegovog tela. Dok sam bila u njegovom toplom zagrljaju, nisam mogla a da ne primetim način na koji se moje telo probudilo. Osetila sam pomeranje njegovih prsa sa dubokim uzdisajima i svaku pločicu kako dodiruje moja gola leđa. Njegove noge su bile čvrsto obmotane oko mojih i bila sam svesna činjenice da ne mogu tek tako ustati jer me je držao u njegovom toplom zagrljaju koji mi je davao neubičajenu sigurnost ali ipak sam se malo pomerila tako da se svaki deo mog tela protrljao o njegov i u sledećem trenutku sam širom otvorila oči kada sam osetila ogromnu, čvrstu stvar u donjem predelu mojih leđa. Disanje mi se znatno ubrzalo, nisam mogla zaustaviti brzinu pomoću koje moje misli me susreću sa svih strana kao što nisam mogla ni zaustaviti drhtaj koji je prošao kroz moje telo, sve ovo je tako poznato..Ukočila sam se kada sam osetila ugriz na svom uvetu i nakon toga poljubac koji je ublažio prijatnu bol. Pokušavam naterati sebe da se usresredim na ono što se dogodilo pre nego što sam se probudila, terajući svoj mozak da proradi davajući mi mutne slike na kojima sam se setila ogromnog bola, i zatim mraka ali i pre svega toga Harry'a..Ljutog Harry'a. Zažmurila sam kada sam u svojoj glavi čula njegov preteće tih glas,  videla njegove tamne oči i telo koje nikada ne može biti obuzdano. Strah me je obuzeo zbog onoga što sledi, telo mi se opustilo u njegovom zagrljaju osećajući se kao i da pripada tu, u njegovom zagrljaju dok su mi kroz misli prolazili načini preko kojih moram čuvati zvezdicu. Ne znam kakvog je raspoloženja Harry, ne znam da li je ljut na mene, besan, da li me želi ostaviti ili čak reći mi da sam bila njegova najveća greška.

"Prestani" njegov tih,hrapav glas koji je rekao tu jednu reč koja je bila dominantna je u isto vreme zvučala i kao molba. Nisam znala na šta je mislio, nisam znala kakav odgovor želi niti šta će se dogoditi nakon promene naših uloga pre nego što sam se onesvestila. Stomak mi se stegnuo kada me je njegov topao dah obasuo po licu i zatim sam opet čula njegov glas od kojeg su mi se prsti zgrčili

"Prestani razmišljati toliko, samo se dodatno nerviraš" ovaj put mu je glas bio nežniji i osetila sam brigu u njemu zbog čega sam zatvorila oči i pokušala poslušati njegov savet. Nisam mogla a ne primetiti način na koji se moje obline savršeno uklapaju sa njegovim snažnim telom i ne primetiti način na koji su mi se dlake podigle zbog osećaja kada njegovi prsti prelaze preko mojih sa kružnim pokretima. Svesna sam da zna kako deluje na mene, veoma dobro zna šta mi radi i vidi se da se ne ustružava upravljati sa mnom onako kako on želi. Ipak je on Harry. Ružan osećaj me je obuzeo kada se Harry odmaknuo od mene i osetila sam spuštanje i podizanje kreveta što mi je dodatno potvrdilo da je Harry ustao, i ako je bilo dovoljno to što sam osetila hladnoću kako me je okružila i nepoželjan osećaj nesigurnosti obuzeo. Ne želeći da znam šta sledi prebacila sam ćebe preko glave i pokušala ubediti samu sebe kako je sve ovo što se do sada dogodilo samo veoma,veoma dug san i da kada se probudim da ću biti na plaži i sunčati se dok nemam ni jednu jedinu stvar oko koje bih se trebala brinuti. Nažalost nisam imala dovoljno vremena jer  je ćebe sa kojim sam se prekrila sada nalazilo na podu dok me je Harry gledao očigledno zabavljen mojim ponašanjem jer je pokušavao sakriti osmeh tako što je grickao donju usnu.

Revenge ✔️Where stories live. Discover now