Bežim od tebe..

9.9K 448 41
                                    

"Kada bi imala jednu želju da poželiš, koja bi ti se ostvarila..Šta bi poželela?" spuštam ruku i razmišljam o njegovom pitanju..Poželela bih da mogu da vratim vreme unazad, daa vidim James'a pored mene i zagrlim ga i da ga nikada ne pustim..

"Ne znam" lažem "ti?" podižem obrve i zaključujemo poglede..On za razliku od mene odmah odgovara..

"Tebe.." otvaram usta u šoku i ustajem sa kreveta i udaljavam se, i Harry ustaje i približava mi se..Ne,ne,ne!Ne želim da se ovo događa, ne želim da bude tako...nežan prema meni...da me tako gleda, sa pažljivošću...Ne želim! Ja njega mrzim, iz dna duše ga mrzim..

"Ne p..prrilazi!" mucam..Ne znam šta mi je, ali imam čudan osećaj u stomaku..

"Devojčice." uzdiše, sada sam naslonjena na vrata i on mi se približava do maksimuma, odjednom nema više vazduha, teško dišem, a on nastavlja da priča sa svojim tihim hrapavim glasom zbog koga se ježim "dokle ćeš bežati?Tebi je za sve rešenje bežanje, zar ne?" gutam ogromnu knedlu dok tražim samouverenu Jennifer da se pojavi..

"Bežim od opasnosti..od povređenog srca..od plakanja..najvažnije.." uzdišem i osećam jaku glavobolju "bežim od tebe.." podižem pogled ka Harry'u i mogu videti šokiranost na njegovom licu..Vidim kako mu se vene ucrtavaju na vratu, okreće mi leđa i mogu videti njegova razvijena leđa kako se ubrzano pomeraju..Okreće se ka meni i automatski drhtim, oči su mu sada crne...Nikada ga nisam videla ovakvog, približava mi se a ja čvrsto zatvaram oči, ne znam zašto ali imam osećaj kao da će vikati na mene, ne znam..Iskačem u mestu i otvaram oči, Harry je sa stisnutom šakom iz sve snage udario zid sa moje leve strane..Ovaj dečko me iz dana u dan sve više iznenađuje, drhtim..Podiže pogled ka meni i vidim kako duboko diše, oči su mu sada svetlije..Pomeram se sa vrata i udaljavam se od njega, šta god da uradi, ne znam zašto ali znam da me ne bi povredio, jednostavno znam..

"Idem da spremim nešto za jelo..'' mrmlja i izlazi iz sobe..Šta da radim sa tobom Harry?Moram da pobegnem odavde, od njega, da ga zaboravim, zauvek..Da nađem James'a..Posle par minuta razmišljajući o svemu što se dogodilo pre par minuta skupila sam hrabrost i izašla sam iz sobe u osvetljeni hodnik..Rekao je da će spremiti nešto za jelo, znači u kuhinji je..Ušla sam u dnevni boravak i odmah zatim u kuhinju..Harry mi je bio okrenut leđima, tenzija se oseća i u vazduhu..

"Khmm" zakašljala sam se i dobila sam Harry'evu pažnju..Dala sam mu mali osmeh i on mi je uzvratio..I odmah zatim je nastavio da pravi nešto..Približila sam mu se, ja sam sve sjebala, sada moram da popravim situaciju..

"Šta spremaš?"

"Špagete..To jedino znam.." nasmejala sam se, prisećajući se moje mame kako bi pravila špagete kada bi smo je ja i James napadali..

"Ako ne želiš to da jedeš možemo naručit..." prekinula sam ga

"Ne,ne, volim špagete..Samo sam se setila kada mi ih je moja mama spremala kada bi se vratila sa posla.."

"Gde je ona?"

"Umrla je.." kroz izdah govorim,on se okreće ka meni i naslanja se na sudoperu..

"Žao mi je..I moja mama je umrla.." govori, kakva promena, do malopre smo se svađali a sada se izjadamo jedno drugome..

"Ooh.." jedino to ispuštam dok mu prilazim i obmotavam ruke oko njegovog vrata, i on je kao i ja iznenađen ali sam jednostavno imala potrebu da ga zagrlim..Mislila sam da ćeme odgurnuti ali je i on obmotao ruke oko mog struka i zagrlio me je..

"Žao mi je.." tiho izgovaram u njegovom vratu..

"Ne, ne treba ti biti žao, ona je na boljem mestu..Kao i tvoja mama, sada nas najverovatnije gledaju.." hvata me za ramena i malo me pomera kako bi smo se gledali u oči dok nam se nosevi dodirivaju...

"U pravu si.." smešim se, dok me on ljubi u čelo i opet me grli..Osećam leptiriće u stomaku, nikada ih nisam osećala, sem kada sam upoznala Harry'a.,Uživam u ovom trenutku, u njegovom zagrljaju, mirisu, toplini..On mi kruži na dnu leđa, sa prstom pravi krugiće zbog čega se ježim..

"Zašto si se borio Harry?" i dalje smo u zagrljaju..

"Nije bitno..Pobedio sam.." smeši se i sada se udaljavam od njega imajući pogled na njegovo povređeno lice..Stavljam ruku na njegovo lice i govorim..

"Ali povređuješ sebe..Nemoj to raditi više, ne volim da te vidim ovakvog..Obećaj mi da nećeš.." koluta očima

"Obećavam ti, ali sve dok si ti pored mene neću" smešim se dok on obmotava ruke oko mojeg struka i približava me k'sebi..Strastveno me ljubi, željnoo..Ubacuje jezik u moja usta i istražuje, grickam ga za donju usnu dok on stenja, prolazim rukama kroz njegovu kosu i jako ga povlačim što se njemu sviđa..Nikada neću shvatiti ovu hemiju između nas..Naše strastvene poljubce prekida zvono na vratima..

"Harry.." odgurujem ga od sebe dok on isfrustrirano uzdiše, očito nije raspoložen za ometanje..

"Idem da otvorim.." mrmlja, dok sam ja gledala špagete kako se krčkaju..Posle par minuta mogu čuti više muških glasova u kući kako se pozdravljaju sa Harry'em..Izlazim iz kuhinje susrećući se sa Zayn'om, Niall'om, i Louis'om...Ne može biti bolje, stvarno..Zayn se odmah okreće ka Harry'u..

'Nisi nam rekao da imaš prelepo društvo.." i okreće se ka meni grleći me

"Jennifer..Nisam te odavno video." pomeram se od njega i dajem mu fake osmeh, grlim se i sa Niall'om, a sa Louis'om se rukujem..Niall mi je rekao kako se on zove..Mogu videti iznenađenost na njegovom licu jer i on zna za moje namere i planove..

"Mnogo su pričali o tebi.." Louis mi govori sa podlim osmehom na licu..Sa namerom da mu odgovorim prekida me Niall..

"Šta to miriše, gladan sam.." Niall i hrana, nerazdvojna stvar..

"Odjebi, nema za tebe špagete.." Harry se meša, dok mi prilazi i hvata me za struk..

"Nisam vas očekivao, o čemu se radi?" Harry izritirano pita dok me Louis odmerava zbog čega se ježim..A Niall mi daje čudne poglede..Sada su svi seli kao ja i Harry..Nešto kriju, vidi se da ne žele da pričaju o tome..Louis prekida tišinu:

"Harry možemo li da popričamo nasamo?" Harry mu daje sumnjiv pogled ali klima sa glavom, okreće se ka meni i šapuće:

"Ne idi nigde.." klimam glavom i on ide negde dalje sa Louis'om..O čemu li pričaju, šta se događa? Radoznalost me ubija..Ustajem i dobijam poglede od Niall'a i Zayn'a..Pre nego što sam otišla rekla sam da idem do WC'a..Sada sam u hodniku, pokušavam da budem najtiša koliko mogu..Dok prolazim kroz dug hodnik i ubrzo mogu čuti dva glasa na kraju hodnika..Približavam se vratim i oprezno naslanjam uvo na njih..

"Prošlo je mesec dana, imaš do sutra rok Styles!" mrštim se, o cemu se radi?

"Znam, doneću je sutra, ne brini se.."

Gotov je i 31.deo

Izviniteee' znam da je kratak ali pišem na tabletu, teško jee

Nastavak sutra ako ispunite uslove

Uslovi su preko 150 citaoca& 30 vote& 30 comments

Blokira mi tablet, znam da je preglup nastavak, ali stvarno ovaj nastavak pišem par sati i malosam napisala jer blokira, mnogo

Hvala vam mnogoo na 17,000+ reads, neverovatni stee

P.S.sorry ako ima grešaka, nmg da ih popravim

Love ya .xx

Revenge ✔️Where stories live. Discover now