Misterija

12.1K 525 31
                                    

"Znaš, mnogo si buntovna" opet sam zakolutala očima, navika...

Uključio je auto, nakon što sam mu rekla adresu, očito je zadovoljan činjenicom što me vozi kući..

Nisam htela da ga gledam, pa sam okrenula glavu i gledala sam kuće pored kojih smo prolazili..Kako mi je čudno, ja, sama, sa Harry-em u kolima..Hm, moje razmišljanje je prekinuo njegov hrapav glas:

"Šta si pričala sa Liam-om?" raširila sam oči, ma otkud on zna sa kim sam ja pričala!?

"Šta si ti, detektiv ili šta?" mogla sam mu videti pobegli osmeh na licu, ali ga je prekrio zagrivši donju usnu, imam jaku želju da ga poljubim, ali slušam zdrav razum, i ne radim to, za sada...

"Nisam detektiv, ali.." namrštio se i uzdahnuo je..

"Ali..?"

"Ništa" malo se zakašljao...

"Ne želim da te vidim više da pričaš sa njim, kao i sa drugim muškarcima" na to sam se istinski nasmejala, koji mi je vrag ušao u glavu..

"Ma ko si ti da mi braniš sa kim ću ja da pričam ili da se družim?..Ja sam dovoljno zrela da mogu sama da biram, ne trebaš mi ti, kao savetnik" odbrusila sam mu..

On je zakolutao očima, rekavši:

"Ti si moja devojčice, ako nisi znala..A bolje bi ti bilo da me poslušaš ili ću te kazniti" hahahahhahah, je l' on normalan ili šta? ma o kakvoj kazni on priča

"Ma o čemu ti to, kakva kazna? Ha ha, i neću da te poslušam, ne plašim te se, ti si niko i ništa za mene, ako nisi znao" 

"Za sada" uzdahnuo je, ma šta mu sada ovo znači, on je prava misterija, pobogu, šta ja njega imam da slušam...Pitanja u glavi su mi se sve više i više povećavala, smiri se Jennifer..

.....

"Gde živiš?" iz mog dubokoumnog razmišljanja me je 'probudio' njegov hrapav glas...

Nisam glupa, pokazala sam ka prvoj kući koju sam videla, ne nameravam da mu kažem gde zapravo živim, moja kuća je nekih 5min. dalje od odavde..Samo se namrštio i klimnuo je glavom.

Zaustavio je kola, i ništa nije progovorio..Htela sam da izađem iz auta, ali je zaključano, ma šta..

"Otključaj vrata, kovrdžavi" pogledao je ka meni sa njegovim ledeno zelenim očima..Kako je moguće da se tako zenice šire i skupljaju kao njemu...Oblizao je svoje usne, i stavio je svoju ruku na moju butinu i približio mi se..Opet su nam usne bile udaljene par milimetra, osećala sam njegov dah, kako me ovaj dečko tako izluđuje, ne razumem..

"Nećeš me pozvati unutra?" zakolutala sam očima

"Ne"

"Ne?" napravio je sad face, a ja sam se malo nasmešila

"Ne"

"Hm.." on i njegovo 'hm'

Sada je svoje usne stavio na moje i započeo je lagan poljubac...Otvorila sam oči, i videla sam da su njegove zatvorene..Kako je slatko izgledao, kovrdže mu 'beže' po licu, guste trepavice mu prekrivaju zelene kugle koje želim videti...Počeli smo se ljubiti sve strastvenije, vazduh je sve više i više nestajao..U autu su se čuli samo naši uzdisaji od užitka..Kako se promenim kada sam sa njim, ne razumem..U stomaku osećam neki grč, ne znam kako da objasnim..Svoje ruke sam stavila u njegovu kosu i mogla sam je osetiti pod prstima, tako je meka, hteli smo još više dodira, uhvatio me je za kukove i prebacio me je u njegovo krilo, još smo se ljubili, nismo želeli prestati..Sada sam ja imala kontrolu nad njim, i želela sam to iskoristiti, stavila sam ruke na njegova prsa, koja su se uzdizala i spuštala veoma brzo, odmakla sam se od njega..

"Hmm.." je proizveo, kao negodovanje, sada ja imam prednost, izgleda tako ranjivo, primakla sam mu se, i oblizala sam svoje usne, i blago sa jezikom dodirivajući njegovu donju usnu..Znam da ga to izluđuje, počela sam sisati njegovu donju usnu, na veoma spor način, pa sam počela gornju, tako neizmenično, znam da ga mučim, neka vidi kako je i meni...Ostavila sam mu još jedan poljubac na obe usne u isto vreme, i odmakla sam se od njega, i sela sam u svoje sedište, zadovoljena time zato što sam sada ja imala prednost...Samo me je gledao, izgledao je tako umiljato, ranjivo, usne su mu sada crvene i natekle su mu od naših grubih poljubca, pretpostavljam da su i meni..Oči mu sada poprimaju neku maslinastu, nežnu boju..Mislim da je on najlepši muškarac koga sam ikada videla..Ali naravno, ne nameravam to da mu kažem..Opet mi se primakao i ubacio je svoju ruku u moj kaput izvadivši moj beli iPhone, i nešto je ukucao u njega...Ubrzo sam čula zvono, pozvao je sam sebe, potom je još nešto ukucao i opet mi se približivši i ubacivši mi telefon u džep od kaputa..

"Kasno je kovrdžavi, pusti me" i dalje me je gledao tako žudno...

Ostavio je nežni poljubac na moj obraz i odmakao se od mene, otključavši mi vrata..

"Laku noć, devojčice" zakolutala sam očima

"Laku noć, kovrdžavi" izašla sam iz auta, ali i dalje pod utiskom od onoga što se malopre dogodilo, i dalje sam osećala njegove usne na mojim, dah..Ah...Pravila sam se kao da živim u ovoj kući i ušla sam u dvorište, približila sam se vratima, i pravila sam se kao da tražim ključ..On je upalio auto, i ubrzo je nestao iz ove ulice, uzdahnula sam i udahnula..Spasila si se Jennifer, brzo sam izašla iz ove kuće i brzim korakom sam se uputila ka mojoj...

....

Posle nekih 5.min. sam došla kući, zatvorila sam vrata za sobom i ušla sam u sobu, skinula sam kaput, i patike, prišla sam ormaru, na njemu se nalazilo veliko ogledalo, kada sam se pogledala..Ne ličim uopšte na sebe, ko sam ja ovo?Ja se ljubim sa njim, a zbog njega sam se promenila..Niall će mi pomoći, mora..Čula sam da mi zvoni telefon, uzela sam ga iz kaputa i javila sam se:

"Jennifer?"

"Niall"

"Ja sam, ne razumem te, šta radiš ovde?"

"Objasniću ti sve, možemo da se vidimo u subotu?"

"U redu, poslaću ti poruku gde ćemo se naći"

"U redu, ćao"

Prekinula sam vezu, jedan problem manje...

Skinula sam ovu groznu uniformu i bacila sam je u kantu, više nikada je neću obući, bila sam samo u grudnjaku i gaćicama...Mrzelo me je da obučem pidžamu, i onako, ko me može videti?Živim sama..Uzela sam laptop i pustila sam muziku do daske, 'Demi Lovato-Heart Attack' savršena pesma, uzela sam češalj i počela sam da pevam..Volim da se glupiram kada sam sama, ha ha, i dalje se ponašam kao dete, volela bih da sam dete...Ali nisam, na žalost...Opet me je zvuk mobilnog prekinuo, ko li je sada...

"Halo" rekla sam, ugasivši muziku

"Trebala bi staviti zavesu" zaledila sam se

"Harry?" zamucala sam se, nisam ovo očekivala, ni malo..

"Molim devojčice, rado bih došao da te kaznim zato što si me slagala, ali drugi put"

Primakla sam se prozoru i mogla sam videti dečka ispred moje kuće, tj. na ulici oslonjenog na auto, i sa ove daljine sam mogla videti njegov vragolast osmeh..

"Hm..Crni brus, sexy.." brzo sam se odmakla i uzela sam kaput i obukla sam ga, opet se primakavši prozoru..

"Šta želiš, otkud znaš da ovde živim?"

"Ne znaš mnogo toga o meni, devojčice"

"Ali.." nije mi dozvolio da završim rečenicu

"Laku noć, devojčice, vidimo se sutra" prekinuo je vezu, i mogla sam da vidim kako ulazi u auto i odlazi...

Jennifer, sa kim si se ti to s'petljala...

Gotov je i 14.deo

Nadam se da vam se svideo

Uslovi su preko 90 čitatelja, komentarišite&vote

P.S. sorry ako ima gramatičkih grešaka

Love ya .xx


Revenge ✔️Where stories live. Discover now