Znam svaki tvoj pokret...xx

11.1K 464 38
                                    

'Imate pesmu sa strane, uživajte..xx'

Sada je 2:0 u Knowles-Styles igri..Sa svojim drhtavim hodom sam došla do spoljašnjih vrata..Uzela sam sako sa čiviluka i obukla sam ga, ipak mi se haljina još uvek nije osušila, a i hladno mi je...

"OVO JEBENO BOLI, JENNIFER!" zbog njegovog glasnog, ljutog glasa sam se naježila...Osmeh mi je pobegao na lice, ipak, ponosna sam na sebe..Nisam dozvolila da mu se predam, nema šanse..Obula sam štikle i ustala sam..Malo sam popravila hajinu, i približila sam se ka vratima..Stavila sam ruku na kvaku i povukla sam je ka dole, i da je povučem ka sebi..Neće..Nervozno sam prošla sa rukom kroz svoju znojavu kosu, ne mareći da će mi se još više zamrsiti, to mi nije jedini problem..

"JEBI SE, HARRY!" posle par sekundi sam mogla čuti njegov hrapav osmeh...'Bravo..Kako ćeš sada pobeći, plavušo?' glas ljutito me pita...Nemam odgovor..Jako sam udarila sa nogom o vrata, i okrenula sam se i uputila ka sobi u kojoj se nalazi dotični..Udahnula sam i izdahnula, i sa svojom drhtavom rukom sam otvorila vrata..Kada sam ih otvorila susrela sam se sa mrakom.Uuup, zaboravila sam na to, ha ha..Brzo sam stisnula prekidač i mogla sam videti sobu i kovrdžavog na krevetu...Duboko diše, zatvorene su mu oči..Do sada me nije, ali od jednom osećam grižnju savest..Ipak kako je on rekao, to ga boli..Ali kada malo bolje razmislim, i treba, šta sam ja sve doživela za one tri nedelje...Koliko sam patila, i on je zaslužio da pati.Ne trebam da ga žalim, ali ipak..Ne znam..Isfrustrirano sam izdahnula i podigla sam pogled ka Harry-u, njegove su sada otvorene..Ledeni pogled koji me topi..Prodrmala sam sa glavom i vratila sam se u realnost..

"Gde su ključevi?" malo sam više povisila ton..Napravio je neki bolan izraz lica i odmah se uozbiljio..Slegnuo je sa ramenima..

"Harry" na upozoravajući način sam mu dozvala ime, ali ništa..Ne predaje se..Ugf, kako je tvrdoglav..'Znam još jednu tvrdoglavu plavušu' glas dodaje.

"Ne znam.." nastavlja da se zabavlja..Zatvorila sam vrata i naslonila sam se na njih..Počela sam vrteti jedan pramen kose oko prsta..

"Može dogovor?" podigao je svoje obrve i sada sam bila u mogućnosti da još bolje vidim njegove zelene oči..Čak i odavde zenice mu izgledaju kao da se šire i skupljaju..Nemoguće..

"Kakav?" oblizuje svoje rumene usne i pita me..

"Pa.." počela sam mu se približavati, " ja ću tebi odvezati jednu ruku, a ti mi za uzvrat reci gde se nalaze ključevi.." rekla sam i u isto vreme sam sela na krevet, imajući još bolji pogled na njegov izložen torzo i tetovaže..

"Hmm.." opet oblizuje svoje usne..Kao i meni, njegove se jako brzo suše...

Ubrzo klima sa glavom i ja sa olakšanjem uzdišem..Do kraja sam mu se približila i počela sam mu odvezati desnu ruku..Nakon što sam je odvezala jako sam je uhvatila..Ne smem da rizikujem da se oslobodi do kraja, onda mi nema spasa..

"Gotovo..Gde su ključevi?" pogledi su nam bili zaključani jedan za drugi..Samo je spustio pogled na njegovo međunožje..

"Harry!" opet na upozoravajući način izgovaram njegovo ime..

"Ovde su" gleda me i opet spušta pogled na njegovo međunožje..Namrštila sam se i ja sam pogledala...Tek kada sam malo bolje pogledala videla sam da mu nešto viri iz džepa..Ugf! Koliko sam glupa, nisam videla.

"Čekaj malo..Pa daj mi ih.." nasmešio mi se, vragolasto..

"Uzmi ga..Ja sam zarobljen.." pogledao je na njegove ruke..Nervozno sam izdahnula, i pomakla sam desnu ruku, dok sam ga i dalje sa levom držala...Ubacila sam ruku u njegov tesni džep, i uhvatila sam nešto..Nasmešila sam se na pomisao da sam napokon našla ključeve..Brzo sam ruku izvadila iz džepa i otvorila sam šaku..Osmeh mi je sa lica nesto..Dva pakovanja žvaka..Jabuka i od minta ukus..Pustila sam neki krik..A mogla sam da čujem Harry-ev hrapav osmeh..

"Pogrešan džep.." zakolutala sam sa očima, i spustila sam ruku na njegovo koleno i podigla sam je ubacivši u sada levi džep..Čula sam zveckanje u džepu..Aha, tu su! Dok sam ih izvlačila slučajno sam okrznula Harry-evu dužinu i čula sam njegov intenzivan uzdah..Spustila sam pogled na njegovo međunožje i videla sam da su mu bokserice malo mokre..Podigla sam pogled ka njemu i videla sam njegov vragolast osmeh..

"Ipak si mi ti pomogla da svršim." zakolutala sam sa očima..Nisam želela da komentarišem, jer nisam znala kako da se odbranim..Ali sam mu zato uzela žvake i strpala sam ih u džep od sakoa..Namrštio se..

"Hej, to je moje!" nasmešila sam se..

"Više nije.." ustala sam i brzo sam se uputila ka vratima, ipak sada ima jednu slobodnu ruku..Ali me radoznalost bode, sve više i više..Okrenula sam se prema njemu, i nije se ni malo pomerio..Jedna kapljica znoja mu je skliznula niz čelo...Spustio je ruku dole..

"Khm.." zakašljala sam se " zašto nas je ona pegava u restoranu nazvala sa istim prezimenom?" po ko zna koji put se vragolasto nasmešio i osmeh je pokušao prekriti tako što je grickao donju usnu..

"Možda zato što sam joj ja tako rekao.." zakolutala sam sa očima..

"Zašto?" malo se pomerio u krevetu i udostojio me je sa odgovorom

"Nikada nećeš saznati.." i namignuo mi je..Zakolutala sam sa očima, kopira moje odgovore...Otvorila sam vrata i izašla sam iz sobe..Potrčala sam ka vratima i brzo sam ih otključala izlazeći na leden londonski vazduh.. U ruci sam i dalje držala ključeve, moram da budem brza, jer i dalje postoji mogućnost da me Harry stigne... Na cesti sam videla crni Range rover, i uputila sam se ka njemu..Otključala sam ga i ušla sam, brzo paleći auto..Kao i po običaju, obasuo me je poznati miris od dotičnog, jabuka i mint pomešana sa jakim parfemom..Kada smo već kod toga, iz džepa sam izvadila dva pakovanja žvaka i otvorila sam ih i ubacila sam dve žvake u usta uživajući u mešavini ova dva ukusa..

.....

Izašla sam iz auta i proverila sam da li sam ih zaključala... Jesam..Sa brzim korakom sam ušla u kuću i izula sam se i sa sporim korakom penjući se ka svojoj sobi..

..

Nakon što sam se presvukla i obavila svu higijenu u kupatilu, napokon sam se ušuškala u svoj krevet brzo toneći u san...I kao po običaju razmišljajući o kovrdžavom čudaku..

....

Probudila sam se uplašeno uz nečiji vrisak... Dok sam se rasanjivala shvatila sam da je to vrisak od moje bake.... MOLIM!?? Uz malu vrtoglavicu, brzo sam izašla iz sobe, spuštajući se niz stepenice.. Baka se nalazila na podu, a suze su joj se slivale niz lice... Ma koji vrag, šta se dogodilo ovde!??

'Bakoo!!?' još više je zajecala..

'Pattie, šta se događa!?' čučnula sam pored nje a ona je iz ruke ispustila jedan papir sa slikom..Namrštila sam se i podigla sam sliku.. Raširila sam oči, pustila sam jecaj... Na slici se nalazio James u nekoj mračnoj sobi, jedva mu se lice moglo videti...Sav je u modricama, pun krvi.. Slika mi je skliznula niz ruku i uzela sam papir u ruke da pročitam šta piše:

'Čula sam da spremaš neku 'osvetu'..Imala si priliku da pobegneš, ali nisi..Tvoja greška..Od sada, za svaku tvoju grešku će tvoj brat ispaštati.. Meni ne smeta..Do sledećeg susreta, čuvaj se. Znam svaki tvoj pokret..xx'

Gotov je i 26.deo

Nadam se da vam se svideo..xx

Punih 7.dana nije bilo nastavka, huh, koliko puno..cc

Ovaj nastavak sam napisala pola, pola, jedan deo preko kompa a drugi preko tableta..

Nastavak sutra ako ispunite uslovee

Hvala svima na prelepim komentarimaa

I ponavljam, ova priča nije savršena, ja nisam talentovanaa..xx

Ovako, mrzi me da pišem, ali napisaću, lol..Uskoro će se završiti prva i počinje druga sezona, da znate..Koliko mislim, biće preko 100nastavaka, ali otom potom..xx

Uslovi su preko 150čitatelja, 30vote i 30komentara

Ponavljam, ako ispunite uslove, nastavak sutra oko 22-23h..xx

Hvala svimaa, ova priča će uskoro imati preko 10,000 reads, 1100

vote i preko 400 komentara.. Ko bi rekao da će neko čitati ovu moju glupu priču :P

I zato vam mnogooooo hvalaa

P.S. sorry ako ima gramatičkih grešaka

Love ya .xx

Revenge ✔️Where stories live. Discover now