Ona je moja!!

11.8K 459 54
                                    

 “Navedi ga da se zaljubi u tebe Jennifer..I kada se zaljubi, ostavi ga, pobegni..” zbog njegovih reči sam se naježila..Da li sam ja to dobro čula? Harry…Harry jebeni Styles da se zaljubi u mene…Oh moj Bože…Ovo je nemoguće..
“Molim!?” slegnuo je ramenima..
“Lepo si čula..To je jedini način..” uzdahnula sam..
“Ali..To je Harry..On ne veruje u ljubav..Kao I ja..” zakolutala sam očima, još jedna zajednička stvar..
“Suprotnosti se privlače” zakolutala sam očima…Malo sam razmišljala o svemu o čemu smo pričali..
“A ko je taj Louis?” namrštio se 
“Neko, koga čim vidiš treba da pobegneš od njega..” podigla sam obrve
“Što bih?” uzdahuo je
“Saznaćeš….”



….


Uzela sam mobitel u ruke…Od Emily poruka:
“Eee, Robert mi je rekao da ti kažem adresu jer je zaboravio da nema broj od tvog telefona..I usput je I mene pozvao..Tako da, vidimo se Jen :** “ ostavila sam telefon na krevet..Večeras u 22h je zabava…Hm..Sada je 20h..POŽURI JENNIFER…


…..


Otišla sam u kupatilo, svukla sam svu odeću sa sebe, I istuširala sam se na brzinu..Dok sam se tuširala razmišljala sam o dotičnom..’Opsednuta si sa njima’ glas dodaje.Kuliram samu sebe, hahah…



Sa Niall-om sam bila nešto malo popričala, i otišla sam..Nije hteo da mi odgovara na pitanja, jer mu je Harry prijatelj i bla bla...Kada sam došla kući, baka je legla da spava, umorna je bila, razumem je...

...

Nalazim se ispred ormana, šta da obučem...Za oko mi je zapela roza haljina..Nije ni previše izazovna, ali prelepa..Stavila sam sjaj nežne roze boje na usne..A na oči, maskaru, i crnu pomešanu sa sivom senkom, volim to...

...


Nalazim se ispred ogromne kuće..Zbog hladnog vazduha sam zadrhtala..Čekaj, pa ja sam uzela kaput sa sobom..Pogledala sam ka sebi..Nemam ga na sebi..Okrenula sam se..K’VRAGU!!!Opsovala sam u sebi...Zaboravila sam kaput u taxi..Dobro pa nisam telefon.Uh...Odjednom čula se grmljavina..TI ME ZEZAŠ!?Nema šta, sve bolje do boljeg..Ušla sam u kuću punu pijanih tinejžera..Sve je isto..Igraju, piju, tako iznova i iznova..Kako im to ne dosadi..’Pa vidim da si i ti došla’ glas dodaje..Zakolutala sam očima..Dok sam se probijala mogla sam videti Roberta..Nasmešio mi se onako ljigavo..
„Ćao mala“
„Nisam mala“ osetila sam stisak oko struka.
„Ona je moja mala, briši“ hrapav glas, koža mi se ježi..Pa kad pre on da se pojavi...Robertu je osmeh nestao sa lica..Samo je otišao.
„Kako ti sexy stoji ova haljina“ okrenuo me je ka njemu..I odmerio me je, zagrizao se za usnicu posmatrajući me..
„Oči su mi gore“ rekla sam mu i zakolutala sam sa očima i pogledi su nam se susreli..Na sebi je imao crnu majicu kao i farmerice, i iz majice mu je virila oglica, papirni avion, uvek ga nosi sa sobom..
„Nedostajala si mi“ šapnuo mi je na uvo i približio me je k’njemu i počeli smo se pomerati uz muziku..
„Ti meni ne..“ nasmejao mi se..
„Hm...“ stavio je svoje ruke na moju zadnjicu i blago ju je stiskao, „rekao sam ti da ću te naći...i..kazniti“ zakolutala sam očima..On je ozbiljan sa onim?Ma nije, neću mu dozvoliti!
„Ahh Harry, Harry“ izdahnula sam..
„Napaljuje me kada to tako kažeš“ zakolutala sam očima
„Tebe sve napaljuje“   

„Sve na tebi“ opet sam zakolutala očima..Samo smo se gledali u oči..Niko ništa nije govorio..Zar nije ljut zbog onog u WC’u? Odmah sam se nasmejala, jooj, kako sam ga porazila..

„Šta je smešno?“ namrštio se, a ja sam se približila ka njegovom uvetu i šapnula..
„Je l’ ti Wandy pomogla u WC’u?“ zagrizla sam se za donju usnicu, a on me je još više k’njemu približio..
„Kazniću te zbog onoga“ nije mi odgovorio za Wandy..Hmm..Pored alkohola  i cigareta, i dalje je njegov miris od jabuke i minta dominira...Srce mi je sve jače i jače lupalo, a razlog je dotični koji se nalazi pored mene..
„JENNIFER!“
„JENNIFER!“ okrenula sam se i videla sam Emily kako me doziva, nasmejala sam se i kada sam se okrenula nisam videla Harry-a pored sebe..Pa gde je on?Samo nestaje..Otišla sam kod Emily, i poljubile smo se i pridružio nam se Robert sa pićima u ruci..Uzela sam u ruke i primakla sam piće mojim usnama ubrzo osećajući peckanje u grlu..Nisam se žalila, nastavila sam da pijem..

Revenge ✔️Where stories live. Discover now