Mracna proslost

3.1K 241 71
                                    

"Kada god želiš, izaćićemo, bez pritiska, bez ičega, samo zapamti jedno, sve ovo je u mojoj prošlosti, ovo je moja prošlost dok si ti moja sadašnjost i budućnost..nemoj to molim te zaboraviti devojčice, nikada" noge mi klecaju dok mi njegov hrapav glas ulazi u uši i nakon par trenutaka nakon što sam svarila njegove reči samo sam klimnula sa glavom nemajući snage da kažem bilo šta dok se on nagnuo i ostavio je kratak poljubac na ivici mojih usana i opet me uhvatio za ruku i pomerio se sa ogromnih ulaznih vrata davajući mi pogled na Louis'a, Zayn'a, Liam'a,Niall'a, moju bivšu najbolju drugaricu na kojoj mi je ostao pogled kada sam osetila kako mi je sva krv iz tela nestala. Svi se nalaze u ogromnom hodniku koji odiše novcem i moći dok imam osećaj kako ne pripadam ovde i da odjednom ne želim da znam za Harry'evu prošlost ali znam da više nema povratka..vreme je došlo da se karte stave na sto i ako sam tek sada svesna činjenice da sam svo vreme bila u zabludi..

"Harry,sta oni rade ovde?" pitam sa nevericom dok mi pogled neprestano luta.Tek sada, u ovom hotelu, ispred osoba koje su mi zagorcale zivot,shvatam koliko sam potonula u mrak.Jedva se suzdrzavam da ne potrcim ka Louis'i i odvalila mu par samara i rekla mu sve ono sto sam toliko dugo vezbala.Zelim tako jako da mu skinem taj osmeh sa lice ali me Harry'ev odgovor sprecava u toj nameri.
"Louis je vlasnik hotela, Zayn,Liam i Niall rade za njega" veoma sporo odgovara,sa opreznoscu dok ceka da upijem svaku njegovu rec.Harry ne ceka moj odgovor, vec me opet hvata za ruku i vodi me ka stepenicama koje zauzimaju veoma veliku povrsinu ovog prostora. Veoma tesko odvajam pogled od osoba koje ne zelim ikada vise videti u zivotu i posvecujem svoj pogled stepenicama. One ne izgledaju kao obicne stepenice. Najezila sam se gledajuci ih.Samo sa jednim pogledom na njih,vidi se kako je ovo mesto.Mermerne stepenice odavaju utisak moci,jacine a u isto vreme ta bela boja usmerava na neznost,nevinost.Neko je odlicno odradio svoj posao,vidim.Ovo mesto me podseca na Harry'a, na svaku njegovu stranu sto je pomalo suludo reci. On je tako jak, dominantan,alfa covek a isto sa druge strane je tako nezan i pun ljubavi. On je ipak covek za kojeg moje srce kuca. Savest dodaje "i zvezdicu" i deo mene se slaze sa tom izjavom.Nakon sto smo se popeli uz stepenice,Harry nije sacekao da pogledam prostor oko sebe vec me je odmah vodio pravo ka jos jednom kraju na kom se nalazila nova tura identicnih stepenica i popeli smo se uz njih.Oko nas se nalaze najmanje i sa desne i sa leve strane dvadeset vrata.Znam da on zna da se pitam sta se nalazi iza njih ali mi on i dalje ne zeli dati odgovor vec me vodi ka jos jednom delu stepenica uz koje se penjemo i na moje iznenadjenje, na trecem spratu se nalaze samo jedna crna vrata.I ne moram ni da postavljam pitanje,jer znam cija su.

Harry vadi jedan par crnih kljuceva i ubacuje ih kljucaonicu. Svaka dlaka na telu mi se podigla nakon sto sam cula okretanje kljuca u bravi znajuci sta to oznacava.Nakon sto je otvorio vrata,docekao nas je mrak u koji nas je cim ih je otvorio,uveo. Ispustila sam drhtav izdah nakon sto je zatvorio ta vrata i nisam mogla videti nigde svetlost. Napetost u telu me je malo napustila nakon sto je upalio svetlo. Svetlo je prigusena, ali i dalje je svetlo i to dosta olaksava.Trebalo mi je par trenutaka da mi u disajne organe udje miris jabuke i minta u velikoj kolicini.Neverovatno, ali me je taj poznati miris dosta opustio.Sve sto je vezano za Harry'a deluje na mene..previse deluje na mene.

Par trenutaka drzim oci zatvorene,trudeci se da sto vise opustim svoje napeto telo ali odmah osecam da se ta napetost vratila nakon sto sam na desnom obrazu osetila u isto vreme i grub i mek dlan.

Polako sam otvorila oci i zakljucala sam podgled sa tamno zelenim.Duboko dise, osecam samo preko jednog njegovog dodira da je napet. U ocima mu vidim uznemirenost i puno drugih emocija koje isplivavaju na povrsinu. Sa teskim uzdahom sam prekinula nasu zeleno-plavu vezu i po prvi put posvetila paznju na svoje okruzenje. Disanje mi se znatno ubrzalo kada sam na zidovima videla sipke, biceve i jos mnogo drugih instrumenata. Sta je ovo?Ukras? Sa nevericom prebacujem pogled na najveci krevet koji sam videla u zivotu. Preko njega je tamno crvena posteljina zbog koje osecam kako mi se misici u telu stezu. Cela soba mirise na seks i snagu i ne znam da li vise ovo mrzim ili me privlaci. Ne znam sta da mislim gledajuci ovu sobu koja izgleda tako eroticno. Osecam Harry'ev pogled na sebi, posmatra moju reakciju veoma pazljivo ali trenutno ne mogu ni sama sebi objasniti kako se osecam.

Sa drhtavim korakom se priblizavam desnom zidu koji je obojen crnom bojom i preko kojeg su dodate crvene mrlje koje odisu bolom.Dobro sam rekla, bolom..Ni jedna druga rec mi ne pada na pamet. Svoju drhtavu desnu ruku podizem i sa jagodicama prstiju dodirujem jedan kozni bic koji mi je najvise privukao paznju. Organi u telu su mi se zgrcili pri pomisli da ovo nekoga privlaci.Savest nejahno dodaje "ljubav tvog zivota je ko zna koliko vremena provela u ovoj sobi".

Muka mi je pri toj pomisli. Muka mi je pri pomisli da je Harry ovde imao odnose sa nekom drugom zenom.Da je neku zenu gledao kao sto mene gleda. Da je nekoj zeni posvecivao paznju kao sto je i meni.Ne mogu se pomiriti sa tom cinjenicom.Ne zelim.

Zatvorila sam oci kada sam osetila njegov izdah kraj mojeg levog uveta

"O cemu toliko puno razmisljas, devojcice" duboko uzdisem i odgovaram
"O tome koliko mrzim ovo mesto" dok sam izgovorila zadnji deo recenice podigla sam pogled ka njemu ali nije odao ni jednu reakciju.Kao da je verovatno ocekivao ovaj odgovor. Klimnuo je glavom i uhvatio me je za obe ruke,okrenuvsi me ka sebi i zatim je podigao svoju desnu ruku,uhvativsi me za bradu i tako me sprecio da spustim pogled,  uzvrativsi mi
"Sve one stvari koje sam radio sa drugim zenama su bile samo fizicke.Nikada dok sam ih jebao nisam osetio ono sto osecam samo sa jednim pogledom ka tebi." uzima moju desnu ruku sa njegovom levom i stavlja je preko njegovog srca dok osecam kako mi suze naviru.Bez poziva.

"Nikada mi nije ovako jako srce kucalo kao sto uvek kuca samo kad si ti u mojoj blizini.Dok te dodirujem,tako jako kuca da mislim da ce prestati da radi.Nikada nisam imao zelju da nekoga tako puno stitim i sakrijem od ovog sveta,kao sto imam zelju tebe.Moras mi verovati,devojcice.Samo si ti u pitanju, samo si mi ti bitna i niko vise" ispustili smo ja i on dug izdah i privukao me je k'sebi i osetila sam njegove usne na svom celu dok mi je kroz misli prosla misao "sta ako je ovo vec govorio nekoj drugoj devojci?"




A\N


Dugo nisam pisala i bilo mi je tesko. Resila sam da necu editovati pricu i da cu samo nastaviti da je pisem.Molim vas prokomentarisite ovaj nastavak jer par meseci nisam pisala i velika me trema hvata.Planiram u sledecem nastavku otkriti veoma vazne tajne.Hvala vam za sve sto ste ucinili za mene.Zamolicu vas da ostavite vote i komentar vi koji i dalje niste odustali od ove price. I da pomenem da sam pocela da prevodim ovu pricu na engleskom.Puno bih mi znacilo ako bi ste  je dodali u biblioteku i ostaviti vote, hvala vam jos jednom.Ly all .xx






Revenge ✔️Where stories live. Discover now