Tvoj sam.

12.6K 487 48
                                    

*Imate pesmu sa strane, uzivajtee..xx*


Prepustila sam se ovom trenutku..Ovom trenutku za koji znam da ću sutra veoma zažaliti...Počeli smo se ljubiti sve strastvenije i strastvenije..Jezici su nam se međusobno igrali..Uzdisaji su nam iz minute u minutu postajali jači..
„Tako jebeno te želim“ zarežao mi je kod uveta..Počeo me je grubo ljubiti, i prijalo mi je..Jako sam ga povlačila za nestašnu sada mokru kovrdžavu kosu..Još jedan nas je talas ’zapljusnuo’...Počele su me peći oči od morske soli..
„Devojčice..“ zastenjao je, i odmakao se od mene na nekoliko centimetara, samo kako bi smo došli do daha zbog prethodne akcije..Nosevi su nam se dodirivali, a vetar je još jače duvao..Ali mi nije smetalo, trenutno mi je bilo vruće, a razlog je dečko koji se trenutno nalazi na meni..Samo smo se gledali..Mesečina mu je obasjavala levi deo lica, dok je desni bio skoro pa skroz ’taman’..Tako izgleda mračno, opasno...Kao ’dark angel’...Iz mog dubokoumnog razmišljanja me je dotični ’izvukao’..Naslonio je čelo na moje..I ako je duvao leden vetar i dalje mogu da osetim njegov neodoljivi miris..Jabuka i mint pomešana sa jakim parfemom..

„Prehladićeš se..“ zabrinuto me je pogledao i rekao..I dalje sam pod utiskom od akcije koja se dogodila pre par minuta..Ne mogu da razmišljam..Protresla sam sa glavom..Zakolutao je očima..’Malopre si bežala od njega, a sada samo što nemaš sex sa njim na plaži’ glas protestuje..Na žalost u pravu je..Harry je polako ’sišao’ sa mene i dao mi je njegovu ruku kako bih ustala..Prihvatila sam je, i ustala sam..Haljina mi je skroz mokra, kao i kosa..Srećna sam zato što sam stavila vodo-otpornu maskaru, jer bih sada izgledala kao zombi..’Za razliku od zombija izgledaš na vešticu’ opet se glas u mojoj glavi meša..Ma ćuti tu, pokazaću ja tebi vešticu!
„Idemo..“ promrmljao je..
„Gde?“ pratila sam ga..Okrenuo se ka meni i udostojio me je sa odgovorom..
„Do restorana, da uzmeš tašnu i idemo.“ Klimnula sam sa glavom..Okrenuo mi je leđa i išao je ka restoranu..Šta mu je? Imam osećaj da je ljut..Zbog čega? Da li sam nešto pogrešno uradila..? Evo ga, novo lice od gospodina Styles..Bravo..Ubrzala sam korake i sada sam išla uporedo sa Harry-em..A u rukama sam držala štikle..Harry se sagnuo i uzeo je njegov sako..A vidi ti to..Sada će se on obući da mu bude toplije, a ja da se smrzavam..Okrenuo se ka meni, i sa nevericom sam ga pogledala..Uzeo je sako, i prebacio mi ga je preko ramena..’Šta si beše rekla?’ glas me propitkuje, a ja kolutam sa očima..Jezik mi je brži od pameti..’Vidi se, plavušo’, glas reč plavušo naglašava..E pa ti si mi u mozgu tako da ćuti! ’Na žalost’ opet dodaje, ugf...
„Tako..“ promrmljao je sebi u bradu kada mi je prebacio sako preko ramena..
Ispred restorana sam zastala i sagnula sam se i obula sam štikle i ušla sam sa Harry-em..Dok smo ulazili uhvatio me je za ruku..Pokušala sam je odmaknuti ali nisam uspela, jako ju je stegnuo, odustala sam..Kada smo ušli svi pogledi su bili ’upereni’ na nama..Oboje smo na to zakolutali očima..’Haha, koliko sličnosti’ glas se opet meša..Rešila sam da iskuliram..Došli smo do našeg stola i uzela sam tašnu i okrenula sam se ka Harry-u, pričao je sa nekim preko telefona..Kako nisam čula zvono? Hm..Dok je on pričao, prišla mi je plavokosa devojka gledajući me sa tužnim pogledom..Približila mi se i šapnula mi je na uvo:
„Žao mi je..Ipak te je stigao“ stavila sam ruku na njeno rame i potapšala sam je
„Nema veze, u svakom slučaju, hvala ti..“ i ako se ne zahvaljujem kao što sam i pre rekla, imala sam sada potrebu..Pogledala je iza mene i osetila sam stisak oko struka i topao dah kod mog uveta..Plavokosa devojka je uzela našu hranu sa stola i otišla je..
„Jesi uzela sve?“ klimnula sam sa glavom „idemo..“ pogurao me je i stao je na recepciji kako bi platio..Ja nisam htela gledati onu brinetu kako se smeška Harry-u pa sam izašla ispred restorana..Stala sam pored mora i zatvorila sam oči, uživajući u trenutnom trenutku..Moje ’uživanje’ je prekinuo zvuk mobilnog..Kada sam se malo ’vratila’ u stvarnost, shvatila sam da je moj telefon u pitanju..Izvadila sam ga iz moje male bele torbice koja se nalazila u unatrašnjem džepu od Harry-evog sakoa i pogledala sam u ekran..Nepoznat broj..Pritisnula sam zeleno dugme i prislonila sam svoj beli iPhone na moje uvo..
„Hallo?“ rekla sam sa svojim drhtavim glasom, jer mi je i hladno i mokra sam..
„Jennifer?“ raširila sam oči..Kolena su mi počela drhtati..Ovaj dubok glas..
„Jenn?“ ponovio je..Suze su mi se nakupile u očima..I ako nekoliko meseci nisam plakala, ovo je šok..
„Ja..James?“ rekla sam sa još drhtavijim glasom..
„Jennifer!Ja sam, seko..“ ne mogu da verujem...PITAJ JENNIFER!!!

Revenge ✔️Where stories live. Discover now