Κεφάλαιο 4 (Ε)

5.7K 476 37
                                    



*___________________________________________________________________________________*

     Είχα αρχίσει να κρυώνω από τα λιγα ρούχα που μου είχαν μείνει, αλλά δεν ήθελα να βγω εξω και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.

Έτσι είχα μείνει σε μια γωνία κουλουριασμένη προσπαθώντας να καταλάβω τι είχε συμβεί πριν λίγο.Πηγαίνω σε κάθε λεπτομέρεια.Κάθε συναίσθημα.Μα κάθε φορά δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα. 

Μένω στο σημείο για αρκετή ώρα.  Δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να κοιτάω. Τι έκανα.
Είχα σκοτώσει κάποιον.
Ξαφνικά  η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ένας άντρας.
Ήταν μεγάλος σε ηλικία,το πρόσωπό του έχει ρυτίδες και γκρίζο μαλλί, ενώ η μάυρη μεταλική στολή γυάλιζε ακόμα και στο λίγο φως που είχε στον ουρανό.

Είδε πρώτα το....το πτώμα αυτού του άντρα που είχα σκοτώσει.
Ωστόσο δεν έδειχνε  τρομαγμένος με το θέαμα που αντικρίζει μπροστά του.  Στο τέλος κοίταξε προς το μέρος μου με μια έκφραση κενή. Ούτε μίσος, στεναχώρια για εκείνον τίποτα.  Παρ' ολα αυτά ήταν τότε που ένιωσα ακόμα πιο ένοχη  και ξεσπάω σε κλάματα.Δεν μπορώ να σταματήσω τους λυγμούς που βγαίνουν από το στόμα μου.

Καλύπτω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου και συνεχίζω να κλαίω.Ακούω τον άντρα που είχε μπει πριν λίγο να φωνάζει κάποιους για να μαζέψουν τον Τζον .Έτσι λένε άρα αυτόν που  σκότωσα Τζον ,είμαι σίγουρη ότι το ονομά του θα το θυμάμαι για πάντα.   Θα είναι ο παντοτινός μου εφιάλτης.

Απορώ αν είχε οικογένεια,γυναίκα,παιδιά και τώρα δεν θα το ξαναδούν ποτέ εξαιτίας μου. Είμαι ένα τέρας.

Άκουσα τις σανίδες να τρίζουν και ο ήχος να έρχεται όλο και πιο κοντά. Δεν έκανα όμως καμία κίνηση για να κοιτάξω ποιός ήταν.  Δηλασή μέχρι που στάθηκε ακριβώς προστά μου και μου έδωσε ένα ποτήρι με νερό. Και ήταν το ίδιο άτομο από πριν.

"Πιες" η φωνή του ήταν σκληρή και ήξερα πως δεν έπρεπε να φέρω αντίρρηση. Ενω το βλέμμα που μου έριχνε ήταν σαν να κοιτάει μέσα στην ψυχή μου.

"Τι έγινε;" είναι το μόνο που ρωτάει.

Για κάποιο λόγο ήθελα να τον εμπιστευτω να του πω την αλήθεια και αφού είδα πως δεν ήταν κανείς μέσα μαζί μας, έκανα ακριβώς αυτό.

Δεν του λέω ψέματα για τιποτα. Του λέω τα πάντα: από που είμαι, για την Λίλη, για το «δώρο» μου.... και πως κατέληξα να σκοτώσω τον... Τζον.

Queen Of DarknessWhere stories live. Discover now