Κεφάλαιο 27 (E)

3.5K 351 16
                                    



*_________________________________________________________*



      Μπορούσα να το νιώσω όλο μου το σώμα μου να καίγεται. Είναι σαν να επιπλέω σε μια λίμνη με φωτιά και λεπτό με λεπτό βουλιάζω όλο και πιο μέσα. Όμως μπορώ να νιώσω και κάτι άλλο. Μια γνωστή δύναμη να γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε στιγμή που περνάει και για άλλη μια φορά την δέχομαι. Η ευάλωτη κατάσταση μου με έχει κάνει να καταλάβω πως χρειάζομαι αυτή τη δύναμη, την χρειάζομαι για να ζήσω. Να συνεχίσω να αναπνέω.

Μα μετά από λίγο άρχισα να νιώθω κάτι καινούριο.... κάτι κρύο να ακουμπάει το σώμα μου σχεδόν σαν χάιδεμα από φτερό. Προσπάθησα να πάω πιο κοντά του να φύγω από την καυτή και ανυπόφορη κόλαση που βρίσκομαι.

Τότε σαν να είμαι σε όνειρο άκουσα κάτι:

"Σε κρατάω..."  ένας ψίθυρος μιας απαλής και γνώριμης συνάμα φωνής έφτασε στο αφτί μου. 

Όσο και να προσπαθώ δεν καταλαβαίνω από που προέρχεται, μα καταλαβαίνω πως το βάρος που κάνει τα μάτια μου να είναι ερμητικά κλειστά να φεύγει σιγά, σιγά. 

Μετά ένα απαλό άγγιγμα που ξύπνησε την καρδία μου και την κάνει να χτυπάει τόσο δυνατά, που είναι σαν τον ήχο της αστραπής.  

Τέλος ακόμα μια φωνή. Διαφορετική, άγνωστη.

 "Αυτό πρέπει να κατεβάσει λίγο τον πυρετό Μεγαλειότατε. Απλά μείνετε στο νερό λίγο ακόμα."

"Εντάξει.Την κρατάω σωστά;"  η οικεία αντρική φωνή ρώτησε.  Ένιωσα το στέρνο του να πάλετε με κάθε του λέξη και πήγα πιο κοντά στο ζεστό και μυώδης σώμα που με κράταγε. 

Ήθελα να νιώσω ακόμα περισσότερο την επαφή αυτή που είχα με τον πραγματικό κόσμο και όχι το σκοτάδι που με έπνιγε συνέχεια.  

~~~~~~~~

-Αλεξάντερ-

      Οι τελευταίες μέρες ήταν τρομαχτικές. Κάθε μέρα ξυπνούσα για να ανακαλύψω περισσότερες απώλειες. Κάθε μέρα άρχιζε βρίσκοντας περισσότερους αρρώστους και περισσότερους νεκρούς. Και κάθε μέρα τελείωνε βλέποντας από το παράθυρο, τους στρατιώτες να καίνε τους νεκρούς. Δεν έπρεπε να εξαπλωθεί ακόμα πιο πολύ η ασθένεια και δεν υπήρχε χρόνος να υπάρξει κανονική ταφή. 

Σήμερα δεν ήταν κάτι διαφορετικό. Είχε ξανά ξεκινήσει η ρουτίνα. Πριν λίγο είχε μπει ο γιατρός που έβλεπε πως ήταν η Έμμα. Ήξερα πως δεν θα ήταν θετική η εκτίμηση του σήμερα. 

Queen Of DarknessWhere stories live. Discover now