Κεφάλαιο 13 (Ε)

4.1K 424 35
                                    

Για όσους σκεφτούν ότι έχω κατάθλιψη....δεν έχω! Απλά διαβάζω πολύ  Richelle Mead, μου φτάνει και αυτό. Εξάλλου η λέξη      περίεργο δεν μπορεί να με περιγράψει.


     *_______________________________________________________________________*


 Όλοι έχουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας που γινόμαστε κάτι που είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας, να μην γίνουμε ποτέ. Αυτή την στιγμή νιώθεις σαν μια κατάρα να έχει πέσει πάνω σου. Την στιγμή που κάτι σκοτεινό ξυπνάει μέσα σου και έχει μόνο ένα σκοπό. Να σε κάνει ότι φοβάσαι περισσότερο. Να σε κάνει το τέρας που έχεις μέσα σου και κάθε μέρα παλεύεις για να μην βγει έξω. Ότι και να κάνεις στο τέλος θα καταλήξεις να είσαι ότι είχες πει να μην είσαι ποτέ. Το πιο λυπητερό από όλα όμως είναι όταν το καταλαβαίνεις. Μόλις έρθεις στην συνειδητοποίηση του τι έχεις γίνει, κάτι σπάει μέσα σου.

Μπορεί να είναι η ελπίδα. Μπορεί να είναι η αγάπη. Μπορεί να είναι η ίδια η ζωή σου. Ότι είχες πιο πολύτιμο έχει φύγει και στη θέση υπάρχει μόνο κενό. Όταν το χάσεις τίποτα δεν γίνεται σημαντικό. Κανείς δεν είναι σημαντικός. Και σε εμένα είχε σπάσει ήδη.

Νομίζω ότι οδηγεί στην σε θανάσιμες επιπτώσεις... Μα δεν πρόκειται να βλάψω άλλους με την απόφαση που πήρα, μόνο τον εαυτό μου.

Όταν είδα τους γονείς μου να χάνουν την πίστη τους σε εμένα, έχασα τα πάντα. Έχασα τον λόγο για την ζωή. Αν οι άνθρωποι που νοιαζόμουν περισσότερο δεν έχουν ελπίδα για εμένα γιατί να συνεχίσω. Έχασα και εγώ την ελπίδα μου για την ζωή, την στιγμή που άκουσα τα λόγια τους. Ήταν πάντα τόσο περήφανοι για μένα και τώρα όλο αυτό αντικαταστάθηκε από απογοήτευση. Τους είχα απογοητεύσει.

Αυτή η ζωή δεν είναι τίποτα παρά σκληρή σε εμένα. Με είχε δημιουργήσει να έχω το σκοτάδι μέσα μου. Και εγώ το είχα αποδεχτεί. Είχα γίνει ένα τέρας. Και ο μόνος τρόπος να το σταματήσω είναι να πεθάνω. Μακάρι οι γονείς μου να με συγχωρέσουν. Να καταλάβουν πως δεν είχα διαίσθηση τι έκανα, τι είχα γίνει. Τότε έπιασα με το χέρι μου το μαχαίρι που είχα κρυμμένο στην τσέπη μου. Ακόμα κάτι που μου θύμιζε το κακό που ήθελα να κάνω. Το τελευταίο πράγμα που είδα πριν με καταπιεί το σκοτάδι ήταν το δαχτυλίδι που μου είχε δώσει ο Αλεξάντερ πάνω. Ελπίζω να καταλάβει πως....

                                                                                           ******


Queen Of DarknessWhere stories live. Discover now