Κεφάλαιο 30 (Ε)

4.4K 339 32
                                    


                  *______________________________________________________*


Οι επόμενες μέρες ήταν οι χειρότερες. Κάθε βράδυ έβλεπα εφιάλτες που όλοι κατέληγαν στο ίδιο. Εγώ να σκοτώνω τον Αλεξάντερ και το μισοφέγγαρο να εμφανίζεται στο χέρι μου. Μόνο που κάθε φορά το φεγγάρι 'γέμιζε' λίγο παραπάνω, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς για πιο λόγο υπήρχε. 

Όταν το έδειξα στον Κίλιαν θα μπορούσα να ορκιστώ πως δάκρυσε και σε όλο του το πρόσωπο ζωγραφίστηκε ο φόβος. Μα δεν μου είχε πει τι ήταν ή γιατί υπήρχε και από εκείνη την ημέρα δεν είχε ξανά εμφανιστεί. 

Ο ήλιος είχε δύσει τρεις φορές, από το βράδυ που είχε πεθάνει ο πρίγκιπας, όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο ο Λούκ κρατώντας το δαχτυλίδι που είχα δώσει στη Κίρα, το ίδιο που είχε φτιάξει ο Αλεξάντερ και μου το είχε κάνει δώρο. Το μόνο που μου είπε ήταν πως ήταν η τελευταία της επιθυμία να μου το δώσει κάποιος. 

Μετά από αυτό δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιο μου και κανείς δεν είχε προσπαθήσει εξάλλου. Από την μια η στεναχώρια έτρωγε τα πάντα μέσα μου και από την άλλη φοβόμουν πως αν συναντούσα τον Αλεξάντερ μπορεί να τον πλήγωνα πραγματικά αυτή τη φορά.

Τότε η πόρτα χτύπησε και μέσα μπήκε μια υπηρέτρια "Έχουν ζητήσει να πάτε όλες οι κοπέλες στην τραπεζαρία δεσποινίς. " είπε και έφυγε.
Σηκώθηκα δισταχτικά  από την καρέκλα που καθόμουν και βγήκα το δωμάτιο μου. Μόλις έφτασα παρατήρησα μόνο δέκα κοπέλες. Οι υπόλοιπες δεν θα ερχόντουσαν. Ήμουν σίγουρη για αυτό. Εμείς οι δέκα είχαμε μείνει μόνο. 


Μετά από λίγο ο Λούκ άρχισε να μας μιλάει "Σήμερα βγήκε το πρώτο άνθος." ομιλίες και ψίθυροι ακούστηκαν, σαν να ήξεραν τι εννοούσε ο Λούκ από αυτή την μικρή πρόταση. 

Καθαρά ενοχλημένος για την φασαρία που δημιουργήθηκε μίλησε αυτή τη φορά πιο δυνατά "Ο μεγαλειότατος πήρε την απόφαση, πως παρά όλες τις ατυχίες του φετινού χειμώνα. Ο χορός θα γίνει αύριο."  

~~~~

 Μισή ώρα και όλη η αίθουσα ήταν άδεια, έτσι βρήκα την ευκαιρία να κάτσω σε ένα μεγάλο κάθισμα δίπλα στο παράθυρο από το οποίο έμπαινε ήλιος. Ακόμα αναρωτιόμουν γιατί επειδή βγήκε ένα λουλούδι να κάνουν χορό! Απορώ τι σκεφτόταν ο Αλεξάντερ, όταν το αποφάσισε. 

Ιδιαίτερα μετά από αυτή την ανακοίνωση! Όλες οι κοπέλες πίστευαν πως θα προσπαθούσε να ξανά αποκτήσει διάδοχο. Ειδικά τώρα που έδιωξε την Λόρεν, επειδή την κατηγορούσε για τον θάνατο του παιδιού του. Ήταν αξιολύπητες... γιόρταζαν στο θάνατο ενός μικρού παιδιού.  

Queen Of DarknessHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin