31. Tiesa

1.3K 73 13
                                    

31.

"TIESA"

*Milos akimis*

Kai pagaliau ištrūkau į laisvę galėjau lengviau atsikvėpti. Nepaisant to, turėjau skubėti į šventę.

Šiaip ne taip nusigavau iki namų. Mano mama tikriausiai ir vėl buvo naktinėje pamainoje, tad nenuostabu, kad namai tušti. Galiausiai viską apsitvarkiusi ir apsivilkusi ilgą smėlio spalvos suknelę, susiruošiau į šventę. Išsikviečiau taksi ir netrukus buvau šventėje. Prie įėjimo mane pasitiko Zayn mama.

- Mila, mieloji, kaip gražiai atrodai. - šypsojosi.

- Ačiū. - šyptelėjau ir aš. - Ar Zayn jau čia?

- Taip. Jis atvyko gerokai anksčiau nei tu ir vis klausė kada atvyksi. - tarė vis dar šypsodamasi.

Na, žinoma, Zayn mamai patiktų jei aš ir jis būtume pora. Tik kažin ar galima to tikėtis? Juolabiau, kai Tyler gali būti kažkur netoliese.

Netrukus šventėje buvo gausu žmonių, o Zayn taip ir nepasirodė mano akiratyje. Ėmiau kiek nerimauti. O kas jei Tyler jį surado pirmiau nei aš? Todėl nusprendžiau pasišalinti iš šventės ir kitaip jį surasti, tačiau to neprireikė. Vos tik ketinau išeiti, apsisukusi susidūriau su tvirta Zayn krūtine.

- Norėjai išeiti nepasisveikinusi? - kilstelėjo antakį.

Mano veide pasirodė šypsena.

- Kur buvai? Niekur tavęs nemačiau. - prasitariau.

- Turėjau reikalų. O kaip tu? Viskas gerai? - žiūrėjo man į akis.

Linktelėjau, vėl nusišypsodama. Netrukus išgirdome Zayn tetos balsą, visus kviečiantį šokiams. Pakėlusi akis mačiau juodaplaukio veide mielą šypseną, tuomet jis ištiesė man savo ranką.

- Ar pašoksi su manimi? - paklausė.

- Žinoma. - tariau, kai uždėjau savo ranką ant Zayn rankos.

(Muzikinis fonas: Birdy - Wings)

Šiurpuliukai nuvilnijo mano kūnu. Prisiminimai vėl sugrįžo į atmintį. Pamenu kiekvieną akimirką praleistą su juodaplaukiu. Atsimenu viską. Tačiau vienas prisiminimas, kažkuo ypatingas... Jis lyg ir be pabaigos.

Prisiglaudžiau prie Zayn. Dabar jaučiausi saugi būdama šalia jo, bet taip pat niekaip nepamirštu to, kas nutiko mums susipažinus, man būnant Lia... Ar galiu jam tai atleisti? "Jei myli, atleisi net ir skaudžiausią nuodėmę." Atmintyje iškilo kažkada mamos sakyti žodžiai.

- Ką slepia tas raktas? - Zayn nutraukė mano mintis.

Pakėliau akis į jį.

- Turėtum tai prisiminti. - tyliai ištariau žodžius.

Juodaplaukis susiraukė, tuomet jo veide išvydau nuostabą.

- Palauk, ar tu... Tu prisimeni? - aiškiai jaučiau sumišimą jo balse.

Nieko jam neatsakiau, tiesiog pasibaigus dainai, pasitraukiau iš šokių aikštelės. Žinojau, kad Zayn atseks paskui mane. Kai buvome atokiau nuo svečių, sustojau ir atsisukau į jį.

- Visai nesvarbu kiek daug aš prisimenu ir kaip tai nutiko. Svarbiau yra tai, kad tu neprisimeni ką slepia raktas. - žiūrėjau tiesiai jam į akis.

- Ką tai turėtų reikšti? - pasimetė.

- Zayn, aš nebuvau tik šokėja ar naivi mergaitė, pameni? Rinkau informaciją apie Tyler ir jo daromas blogybes, apie nešvarius pinigus ir mafiją. Tačiau nežinojau kaip į tai neįtraukti tavęs ir tau artimų draugų. Po galais, aš susižavėjau tavimi. Tu man rūpėjai. Todėl atskleidžiau tau savo planus. - akimirkai sustojau kalbėjusi.

Girl Without a Past ×Book 1× (Z.M.)Where stories live. Discover now