&3&

16.8K 799 97
                                    

*Düzenlendi*

Alexandra McLean

Sabah gün ışığıyla uyandım, dünki olanlardan sonra alarm falan kurmamıştım.. Annemin ve babamın açıklaması gereken şeyler olduğunu hatırlayınca hemen kalkıp üzerimi değiştirdim .Hızla merdivenleri indim. Evet merdivenleri hızla inmiştim ama neredeyse 1 saniyede salondaydım. Bana çok garip şeyler oluyordu .Sanırım bunu anne ve babamdan öğreneceğim. Salonda oturan anne ve babamın yanına gittim. Babam söze girdi "Alexandra bizi iyi dinle sen bir insan değilsin " dedi. Nasıl olur nasıl bir insan olmam? Bu düşüncelerimi babama açıkladım.

" Bu nasıl olur? İnsan değilsem neyim? " Babam tekrar konuşmaya başladı

" Sen bir melezsin Alexandra. Aradan geçen 500 yılın ardından gelen ilk melez. Melezin ne demek olduğunu biliyor musun ? " dedi Başımı hayır anlamında salladım .Söze devam etti. " Melez cadı, kurtadam ve vampir ırklarının birleşiminden oluşan çok güçlü ve yetenekli olan insandır. Eğer şimdi bunun nasıl mümkün olduğunu sorarsan açıklıyorum. Genelde kurt ve vampirlerin evlenmesi daha doğrusu bir bebeklerinin olması her iki ırk tarafından da yasaklanmıştır. Ama sevgili kraliçe Tatyana ve Kral Cristopher bu kuralı çiğnemişler. Bunun sonucunda sen bir vampir kurt melezi olarak doğmuşsun." dedi.

Duyduklarım beni şoke etmişti. Küçük ve alaycı bir kahkaha attım.

"Beni mi yiyorsunuz? Çok garip şeyler oluyor farkındayıma ama bu kadar geniş bir hayal gücünüzün olduğunu tahmin edememiştim" dedim sinirle. Annem konuştu,

"Cassandra! Seni yediğimiz falan yok! Gerçekleri anlatıyoruz!" dedi sinirle. Gülümsemem yavaşça yüzümde dondu. Yani yıllarca anne baba dediğim insanlar benim gerçek anne ve babam değillerdi. Bir de bu yetmezmiş gibi melezlik işi çıkmıştı başıma. Ne yapacaktım ben? Tamamen fantastik kitap okuma manyağı birisi olabilirdim ama bu yaratıklardan birinin siz olduğunu öğrenmeniz her türlü insana ağır gelebilen bir şeydi. Mümkünatı yoktu benim gözümde.

Birkaç dakika boyunca sustum ve sakince düşündüm. Anlatılanları ve dün olanları kafamda iyice inceledim. Babamın, üvey babamın, anlattıklarında cadılık ile alakalı hiçbir şey yoktu. Öyleyse bu cadılık işi nereden geliyor? Kafamı kaldırıp derin bir nefes aldım ve kafamdaki soruyu babama yönelttim.

"Benim cadılık özelliğim nereden geliyor ?" Babam şimdiye kadar sadece kurt kadın ve vampir özelliklerimi anlatmıştı. Söze girdiğinde dinlemeye başladım

"Senin büyük büyük annen bir cadıydı. Ama bu özellik ne annende nede ananende kendini gösterdi. Yani anlayacağın bu senin kanında var."diyerek bitirdi sözlerini.

" Peki dünkü insanlar kimdi? Bu sabah merdivenleri nasıl bu kadar hızlı indim? Ve onları nasıl durdurdum? Yani dünkü insanları." Dedim hızlıca bütün soruları sıralayarak. Babam tekrar söze girdi.

" İlk sorudan başlayalım. Onlar seni ve aileni yani kral ve kraliçeyi öldürmek isteyen kara melekler. Kara meleklerin tıpkı cadılar gibi büyü yapa bilme özellikleri vardır. Ama aynı zamanda uçabilirler ve çok hızlı varlıklardır. İlk soruna cevabını verdiğimize göre gelelim ikinci soruya. Vampirlik özelliğin sayesinde olan bir şey. Son olarak anlatmam gereken şey, senin hakkında yaptığımız gözlemler." dedi. Sözünü kesip lafa girdim

"Bundan önce son bir soru kraliçe Tatyana ve kral Cristopher benim annem ve babam olduğu için mi o adın bana prenses dedi? Annem ve babam nerenin daha doğrusu kimin kralı ve kraliçesi ?" dedim.

"Annen ve baban kurt ve vampir ırkının kralı ve kraliçesi. Ve evet o kadın yani Lisa o yüzden sana prenses dedi. Artık prensesim, izninizle gözlemlere geliyorum . Sen diğer cadılardan farklı olarak sadece gözlerinle , düşüncelerinle ve büyülü sözler olmadan büyü yapabiliyorsun. Ayrıca senin kendi gücün oldukça yüksek." Dedi. Harika bir de bu çıkmıştı Kendi gücüm kavramı neydi ki? Sanırım bunu da sormam gerek.

Kehanet; Melez Prenses (Tamamlandı)Where stories live. Discover now