&29&

4.5K 263 23
                                    

*Düzenlendi*

Alexandra

Sabah gözlerimi dibimde çalan alarmın sesiyle açtım. Adını bilmediğim bir şarkıcının şarkısı kulaklarımı doldururken yatakta doğruldum ve alarmı kapattım. Normalde olsa hayatta kalkmazdım ama bu gün üzerimde yarınki savaşın gerginliği vardı. Yataktan kalktığımda banyodan su sesi geldiğini duydum. Ama biri duş alıyormuş gibi değildi. Banyonun kapısını açınca kızları gördüm. İkisi de saçlarını topuz yapmış bir şekilde dişlerini fırçalıyorlardı. Beni görünce ağızlarındaki köpükleri umursamadan 'Günaydın' dediler. Ya da demeye çalıştılar. Köpükler buna izin vermemişlerdi çünkü. Elimi kaldırdım ve gülerken konuştum.

"Zorlamayın kızlar. Anladım. Size de günaydın" sözlerim bitince yanlarına gittim ve ben de dişlerimi fırçaladım. Dişlerini fırçalamayı ilk bitiren Loretta oldu ve bizi beklemeye başladı. Ashley de o sırada ağzını çalkalıyordu. Tüküreyim derken ağzındaki suyu yutunca Loretta ona gülmeye başlamıştı. Ben de ağzımdaki köpüklerle Ashley'e doğru kahkaha atmaya başladım. Tabi benim ağzımdaki köpüklere ne oldu? Hepsi Ashley'in ayıcıklı tişörtüne doğru uçuşa geçti. Loretta bu duruma daha çok gülerken ben de yeniden gülmeye başlamıştım. Bizim ona güldüğümüzü gören Ashley de duş başlığını alıp bizi ıslattı.

"Yeter! Gerçekten yeter!" dedim gülerken ama Ashley durmamıştı. Loretta elini kaldırdı ve havadaki suları durdurdu. Sonra da bıraktı. Evet bizi ıslanmaktan kurtarmıştı ama şimdi de banyo ıslanmıştı. Ashley'le birbirimize baktık. Sanırım aynı şeyi düşünüyorduk. Kafamı hafifçe sallayınca kapıdan koşarak çıktık. Ne olduğunu anlamamış olan Loretta hala orada dikiliyordu.

"Sen ıslattın sen kurula" dedim ona dil çıkararak. O oflayarak banyoyu kurularken ben de üzerimdeki ıslak kıyafetleri çıkardım ve siyah taytımla lila kolsuz tişörtümü giydim. Bu gün savaş için son hazırlık düelloları vardı. Aslında buna bir tür sınav da denebilir. Bu günkü düelloların kazananları, savaşta daha önde yer alırken kaybedenleri bizim biraz daha arkamızda yer alacaklardı. En önemli düello benimki olacaktı ama. Benim karşıma bir kişi değil yedi kişi birden çıkacaktı çünkü. Bu bugüne kadar yaptığım en zor en önemli düello olacaktı. 4 kişi farklı elementlerle bana elementleriyle, bir kurt kurt formuyla, bir vampir dişleriyle, ve kalan bir büyücü de en güçlü büyüleriyle saldıracaktı. Hepsi aynı anda üzerime gelirlerken ne yapacağımı bilmiyorum ama onları yenmeyi umut ediyorum.

*******************

"Ashley Pierce ve Lianna Montez! Sıra sizde. İstediğiniz hamleyi yapabilirsiniz birbirinizi öldürmeyin yeter!" diye bağırdı başımızdaki öğretmen. Theo, Ashley'e son bir moral konuşması yapıp yanımıza geldi. Ona buna gerek olmadığını söylemiştim ama beni dinlememişti. O ve Loretta daha önce düello yerine çıkmış ve karşılarına geçen kişilerin pestilini çıkarmışlardı. Lya da bahçede bir kurtla dövüşüyordu. Buria benden sonra düello sahnesine çıkacak ve umarım karşısındaki kişiyi yenecekti. Ne de olsa o bir gölge vampir ve gölge vampirler diğer vampirlere oranla çok daha güçlüler.

"Fasely!" Lianna adındaki kız Ashley'e, bağlama büyüsünü yolladı. Ashley büyüden kurtulduktan sonra ona bir büyü gönderdi.

"Aceta"

"Prasai, Brierte"

" Praesidio, Afilipia"

"Prasai,Ferque Saft "

"Coldia, Bragnis"

"Praesidio, Angtus"

"Middium ,DrationMarix" Ashley'in hamlesiyle kuşlar yanmaya başlarken, Lianna acılar içinde yere yığılmıştı. Öğrenciler Ashley'i alkışlamaya başladılar. Ben de kızın yanına gittim. Zaten Ashley'den sonra benim sıramdı. Kızı iyileştirmek için büyü yapmaya başladım. Ashley onu çok yaralamış. Ama iyileşemeyecek derecede değil.

Kehanet; Melez Prenses (Tamamlandı)Where stories live. Discover now