&6&

10.6K 586 25
                                    

*Düzenlendi*

Bu sabah Ash'in yatağımda zıplaması ve eğer kalkmasam beni yataktan atacağı tehdidiyle uyandım. Ben ne yaptım? Aferin, doğru tahmin kalkmadım sonuç belli. Şu anda yerde, Ash'e ölümcül bakışlarımdan birini atıyorum.

" Ne bakıyorsun öyle? Hem kalmıyorsun hem kızıyorsun. Ve söylemeliyim ki bakışlarla adam öldürülmüyor." Ona dil çıkardım ve dolabımın karşısına geçip üzerimi giyindikten sonra aynanın karşısına geçtim. Saçlarımı tarayıp salık bıraktım ve biraz makyaj yaptım. Çanta almaya gerek duymadım, zaten bütün kitaplarım dolabımda. Bu gün vampir tarafında olacağım için Ash'le vedalaştım ve yatakhaneden çıkıp vampir okuluna girdim. Sınıfımı yani 11/F'yi bulup girdim. En önde oturan siyah saçları olan kızın yanına ilerledim. Sırasının yanına gittiğimde durdum ve gülümseyerek,
"Burası boş mu? " diye sordum. Kafasını kitabından kaldırdı, gülümseyerek,
"Melez sensin. Tanıştığımıza sevindim. Evet, orası boş otura bilirsin." Dedi konuya alakasız bir yerden başlayarak. Oturdum ve ona dönerek konuşmaya başladım.
" Adını söylemedin. Ben Cass."
" Cassandra sanıyordum. Bu arada ben Elena Anderson."
" Evet, adım Cassandra ama kısa olsun diye Cass denmesini tercih e-" Sözümü kesen ses büyük ihtimalle hocanın sesiydi.
" Bayan Hataway bir melez olmanız size ben gelince ayağa kalkmama yetkisini vermez !" Doğru tahmin etmişim bu hoca.
" Özür dilerim ama ben sizi görmedim." diye kendimi savunmaya aldım. Bir süre yüzüme baktı, sonra sınıftakilere dönüp,
"Bahçeye çıkıyoruz koşu yarışması yapıp ne kadar hızlı olduğunuzu görelim." dedi. Hepimiz bahçeye çıktık. İlk olarak bir kız ve erkek yarıştı. Sonra birkaç kişi daha yarıştı. Sıra bana geldi.

"Alex sen ve Andre onun özel gücü hız. Bakalım onu yenebilecek misin?" dedi. Başlangıç noktasına geçip düdük sesiyle birlikte başladık. Benden birkaç adım öndeydi ve ben sadece vampir hızımı kullanıyordum. Vampir hızıma kurt hızımı da ekledim, bunları kullanmayı ufak bir pratik eğitimiyle öğrenmiştim. Artık Andre arkamda kalmıştı. Bitiş noktasına geldiğimde alkış sesleri duydum. Andre beni tebrik etmeye geldi.
"Tebrikler melez kız beni geçebilen görül..." Andre'nin sesini kesen doğum günümde olduğu gibi patlayan patlama oldu. Dumanların arasından Lisa çıktı. Tıslamaya benzer bir sesle,

"LİSA!" dedim. Yüzünde bir sırıtış belirdi.

"Demek adımı öğrendin, Prenses" birkaç adım öne çıktım.

"Kraliçe Lisa, kraliçe prenses değil!" dedim onu sinir etme için ve ukalaca sırıttım. Sinirlenmeye başladığını seğiren çenesinden anlıyordum. Ve açıkçası bu benim çok hoşuma gidiyor.

"Seni küçük tek bir kraliçe var bu da benim!" dedi ve üstüme gelmeye çalıştı. Dikkatinizi çekerim sadece çalıştı çünkü ona yaptığım "Remace" Büyüsü işe yaradı.

" Ne oldu çakma kraliçe gelemiyor musun yoksa" Dedim ve sırıttım. O sırada birkaç kara büyücünün asaları ile büyü yapmaya çalıştıklarını gördüm. Lisa'yı çözmeleri benim için sorun yaratmaz ama benim arkadaşlarıma zarar verebilirler. Ve yine kelimeler sanki biri bana büyülü sözleri fısıldıyor. 'Magno Prasai' sözleri söylemekten başka çarem yok. Bu fısıltı bana her zaman yardım etti ona güveneceğim. Asamı çıkardım ve büyülü sözleri söyledim.

"Magno Prasai" benim ve sınıfın etrafında bir kalkan oluştu. Tamam, buraya kadardı. Her şey büyüyle olmaz değil mi? Dişlerimin uzamasına ve gözlerimin değişmesine odaklandım. Başardığım zaman Lisa'nın tarafında olanların yüzlerine bir korku yerleşti ama hala duruyorlar çok cesurca.

" Şimdi beni yenemeyeceğinizi anlamış olmanızı diliyorum. Lisa denen yaratığı da alın ve buradan gidin. O Ashton'a da söyleyin bana Lisa gibi kolay hedefler göndermesin. KAYBOLUN!!" bağırmamla birlikte yüzlerindeki korkulu ifade arttı. Lisa'yı aldılar ve sanırım buharlaşarak kayboldular. Ben de hemen arkama döndüm. Sınıfa baktım ve

"İyi misiniz yaralanan var mı?" diye sordum. Kafalarını hayır anlamında salladılar. Öğretmenin sesiyle ona döndüm.

" Efendim çok zor büyüleri yaptınız. Eminim yorulmuşsunuzdur. Lütfen odanıza gidip istirahat edin." Dedi. Kafamı tamam anlamında salladım. Odama çıktım. Pijamalarımı giydim ve hiç bir şey düşünmeden uykuya daldım.

t="Y(

Kehanet; Melez Prenses (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin