Riddle'ın isteği

1.5K 81 15
                                    

"Harry uzaklaş ondan o Voldemort" sözlerim Harry'nin korkuyla ayağa kalkmasına sebep oldu. O olayın ciddiyetini kavramaya çalışırken bende karşımdaki Voldemort'a büyülenmiş gibi bakıyordum. Siyah dalgalı saçları ve bembeyaz teniyle nefes kesici gözüküyordu. Harry'e günlükte gösterdiği hali bu olmalıydı Tom Riddle

"Sanırım sen Caroline oluyorsun Ginny sana epey haksızlık etmiş" gülümseyişi onu daha da çekici yapıyordu.

"Sana Harry'den uzak durmanı tavsiye ederim Riddle"

"Beni tehdit etme cesaretin neyden kaynaklı acaba" bana doğru yaklaşırken yüzüne cevabı biliyorum ama sen söyle ifadesi yerleştirdi.

"Harry burdan hemen çıkmanı istiyorum" Riddle'ı umursamamam onu sinirlendirmiş gibiydi ama bana doğru yürümeye devam etti.

"Ginny'i burada bırakamayız Care"

"Bu çocuk gerçekten gerizekalı ona nasıl katlanıyorsun?" diye muzurca gülümsedi Riddle

"Bazen gerçekten katlanılmaz hale geliyor" gülümsedim ben az önce Voldemort'a mı gülümsedim?

"Benimle konuşmaya başlaman güzel şimdi Potter" diyip Harry'e döndü ve basiliski çağırdı. İşte korktuğum an basilisk durduramazdım ama Riddle zaten basiliske sadece Harry'i uzaklaştırmasını emretti. Harry arkasında basilisk ile odadan çıkınca şaşkın gözlerle Riddle'a döndüm

"Konuşmamızın bölünmesini istemezsin değil mi?" dedi beni cevaplarcasına

"Amacının Harry'i öldürmek olduğunu sanıyordum"

"Aslında öyleydi ama sonra sen basiliske dışarı çıkmamasını emrettin ve ben başka bir varis olduğunu fark ettim. Düşünsene okul hayatımın en büyük keşfini biriyle paylaşıyorum"

"Ne yani beni mi öldürmeye çalışacaksın?" niye bilmiyorum ama bu bana imkansız geliyordu

"Hayır seni öldürmek gibi bir amacım yok. Sadece seni merak ediyorum dünyanın gelmiş geçmiş en güçlüsü gerçekten benden güçlü müsün?"

"Sen yaşamıyorsun bile bir hayaletsin ayrıca kim daha güçlü olayına girmek istemiyorum çünkü içinde bulunduğumuz durum yeterince tuhaf"

"Bana kendimi hatırlatıyorsun insanlara iğrenerek bakman kimseyi umursamaman. Mesela şuan bu kızı öldürsem kesinlikle umursamazsın"asasıyla Ginny'i işaret etti

"Şuan burda kalmamın tek sebebi merak etmem"

"Hayalet değilim" diye sözümü kesti"ben bir anıyım"

"Anlamıyorum seni daha geçen sene gördüm bir bedenin yoktu ama sendin"

"Senin dönemindeki benimle karşılaştın demek. Bedenimin olmaması ise içerdeki gerizekalının suçu yaşananları duymuşsundur"

"Eğer sen geri geliyorsan nasıl olacak? Aynı anda iki voldemort olamaz. Bunun neler yapabileceğini hiç düşündün mü?"

"Aslında sen bunun için burdasın güzelim"

"Bu da ne demek?" Şaşkınlığımı gizlemeden sordum

"Sana beni nasıl yok edeceğini söyleyeceğim sende bana yani senin zamanındaki bana bir beden vereceksin ,dönmem için gerekli olan büyüyü biliyorum"

"Sana yardım edeceğimi hiç sanmıyorum"

"O zaman Ginny öldüğünde bu halimle geri dönerim ve neler olacağını hep birlikte görürüz" bir karar vermem gerekliydi. Elbette ona yalan söyleyebilirdim ama bunu istemiyordum. İçimden bir parça ona güvenmemi söyledi. İstemsizce başımı salladım yakışıklı yüzü kocaman gülümsemesiyle aydınlandı. Bana yapmam gerekenleri anlattı ve birlikte Harry'i bekledik. Harry basiliski öldürdüğünde yılanın dişini elime alıp günlüğe saplayacakken Riddle sana güveniyorum der gibi gülümsedi ve sonunda yok oldu.

"İyi misin Harry?"

"İyiyim onu nasıl yok edeceğini nerden bildin?"

"İçgüdü" diyip zorla gülümsedim. Hogwarts ta cisimlenebilen tek kişi olarak onları alıp Dumbledore'nin odasına cisimlendim. Ve bana hiçbir şey sorma fırsatı vermeden tekrar cisimlendim.

Arnavutlukta bir ormandaydım ve işte ordaydı. Beklediğimden daha korkunç olduğu kesindi. Asamı salladım ve büyüyü fısıldadım. Ona minik bir beden oluşturduğumda ordan büyük bir yılanı etkileyip onu büyüyle beslemesini sağladım.

"Ben sözümü tuttum" diyip tekrar cisimlendim. Kafamı dağıtmam lazımdı. Gözlerimi yine bir ormanda açtım. Ama bu orman daha aydınlıktı. Biraz ilerledikten sonra bir göl buldum. İşte ihtiyacım olan buydu su bana her zaman iyi gelirdi. Ayakkabılarımı çıkartıp ayaklarımı suya soktum ve kafamdaki Riddle' ı defetmeye çalıştım.

"Su insanı cidden rahatlatıyor değil mi?"

Duyduğum ses irkilmeme sebep oldu. Kafamı yavaşça ses yönüne çevirdim ve bana bakan bir çift yeşil göz gördüm.

Yorum ve oylarla hikayeye destek olmayı unutmayın

Aşk büyüsü klaroline- voldemortWhere stories live. Discover now