-6-

13.5K 502 10
                                    

"Man reikia į tualetą." pasakiau ir atsistojusi pasukau link tualeto.

Malik nieko nesakė tik šyptelėjo, o aš gretai nuskubėjau į tualetą. Užrakinau duris ir atsirėmiau į jas. Pirštais perbraukiau per plaukus ir lėtai nuslydusi durimis žemyn atsisėdau ant grindų. Žinau, kad sau pažadėjau įrodysianti jog nesu silpna, bet tai reiškia, kad turiu atsiduoti Malik. Jeigu to dar maža, jis nori, kad tai įvyktų rytoj. Aš dar nesu tam pasiruošusi. Aš bijau. Jei jis mane nuskriaus? Jei jis bus šiurkštus? Jei jis neatsižvelgs į tai ar man skaudą? Šie klausimai liko sukosi mano galvoje iki tol kol grįžus į kambarį užmigau.


" Ar pasiruošusi šiandienai?" paklausė Reya, kai ryte įžengiau į virtuvę.

"Ne." paprastai atsakiau ir į lėkštę įsidėjau keptų kiaušinių, kumpio ir užsipyliau padažo.

"Tai gerai." ji sukikeno.

"Kodėl?" paklausiau atsisėdusi šalia jos.

"Nes tai pirmas kartas, duh." ji pavartė savo akis ir nusišypsojo. "Ar tu visada tiek valgai?" paklausė pažvelgusi į mano lėkštę.

"Namuose aš gaudavau tik kartą per diena pavalgyti, tai dabar kol galiu valgau kiek telpa." atsakiau ir pradėjau valgyti.

"Nebijai sustambėti?" ji paklausė pakėlusi antakį.

"Ne." papurčiau galvą ir nurijau kąsnį. "Aš kai dar gyvenau su mama valgydavau daug ir nesustorėdavau. Daktarai sakė, kad mano metabolizmas yra greitas todėl ir nestambėju."

"Pavydžiu." ji papūtė lūpas ir pažvelgė į savo dubenėlį, kuriame buvo kažkokios salotos. "Jei aš suvalgau daugiau iš kert priaugu svorio." aš pažvelgiau į ją.

"Negali būti taip baisiai, jei kartas nuo karto leisi sau pasilepinti. Be to papildomas kilogramas tau nieko baisaus nepadarytų." truktelėjau pečiais ir toliau valgiau.

"Tau sakyti." ji prunkštelėjo.

"Jei nepastebėjai, ką net aš moksliukė pastebėjau, vaikinams šiais laikais patinka labiau pilnesnės merginos. Gal jie ir trainiojasi su lentomis, bet jei jie nusprendžia susimesti su viena, tai renkasi pilnesnes, nes lentos visa gyvenimą kažkuo nepatenkintos." pasakiau jai.

"Ji teisi." pro duris įėjo kažkoks vaikinas. Jo plaukai buvo rudi ir garbanoti, o akys žalios ir gražios. Jis kaip ir kiti turėjo daug tattoo.

"Styles." suurzgė Reya.

"Aš ir tave myliu." jis jai mirktelėjo.

"Užsikrušk." ji parodė vidurinį pirštą.

"Su mielu noru, tik sakyk kur ir kada." jis priėjo arčiau.

"Eik šikt."

"Eisi kartu?" Styles pasilenkė per stalą ir pažvelgė į Reya.

Kai jis buvo taip pasilenkęs, man priminė vakar diena Malik kabineta, kai aš buvau tokioj pozicijoj. Nuraudusi nulenkiau galvą ir pradėjau valgyti.

"Apie ką taip galvoji, kad nuraudai?" paklausė vaikinas. Aš pažvelgiau į jį tada į stalą ri vėl prisiminus Malik nuleidau galvą.

"Aš žinau." nusijuokė Reya. "Tai štai kaip jis tave nubaudė? Dieve." ji juokėsi, o aš labiau raudonavau.

"Huh? Aš nieko nesupratau." sutrikęs pasakė Styles.

"Harry ne tau žinoti." ji pasakė ir atsisuko į mane. "Kodėl tu man nepapasakojai, kad jis taip tave baudė? Aš galvojau, kad kitaip."

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now