-18-

13K 469 5
                                    

"Ar galim keliauti namo?" paklausiau Reya's.

"Žinoma." ji linktelėjo ir mes abi atsistojom.

"O tai nedarysi ultrasaundo?" paklausė gydytoja.

"Tik ne pas jus." atsakiau ir kartu su Reya palikom jos kabinetą.

"Kaip pasakysi!" ji dar sušuko, bet mes ją ignoravom.

"Aš atsiprašau." Reya pažvelgė į mane. "Aš nežinojau, kad ji taip su tavimi elgsis. Ji dažniausiai būna draugišką."

"Nieko tokio." pasakiau Reyai. "Aš tik noriu grįžti namo."

"Gerai." ji linktelėjo.

Aš jai nusišypsojau ir mes abi ėjom link išėjom. Prieš išeidama pažvelgiau į tą puse kur buvo berniukas ir pastebėjau, kad jis vis dar ten ir žiūri į mane. Aš jam šyptelėjau ir jis nuraudo. Aš tyliai nusijuokiau ir jam pamojavus išėjau.


"VISI Į BARĄ!" girdėjosi kaip Malik šaukia, kai įžengėm pro duris.

"Kas nutiko?" paklausiau Harry, kuris buvo susiraukęs.

"Zayn parašė, kad mes turim tuoj pat grįžti." ji atsakė kol mes ėjom link baro.

"KUR REYA IR MIA?!" Zayn sušuko.

"Čia." atsakė Reya kai mes įėjom pro duris.

Zayn atsisuko į mus ir jei dabar būtų kaip per tuos animacinius filmukus tada iš jo ausų garuotų dūmai. Jis sugniaužęs kumščius stovėjo ir piktai žiūrėjo į mus. Pažvelgiau į kitus ir mačiau kaip jie išsigandę stebėjo jį.

"Kur jūs buvot?" jis paklausė pro sukąstus dantis.

"Ligoninei." atsakė Reya ir mano rankos atsirado priešais mano pilvą, tarsi taip jį apsaugotų nuo juodaplaukio pikto žvilgsnio.

"Ką ten darėt?" jis paklausė pažvelgdamas į mano rankas.

"Mia pykino tad nuvažiavom ten, kad patikrintu ar jai viskas gerai." Reya truktelėjo pečiais.

Zayn nuo jos vėl pažvelgė į mano rankas ant pilvo. Jis susiraukė ir aš labiau apkabinau pilvą. Staiga jo akys išsiplėtė ir jis pažvelgė man į akis. Aš negalėdama išlaikyti jo žvilgsnio nuleidau galvą ir prikandau apatinę lūpą.

"Jūs stojat prie kitų." jis piktai pasakė. Mes pajudėjom eiti link kitų, bet Zayn balsas mane sustabdė. "Mia prie manęs."

Aš pažvelgiau į Reya išsigandusi, bet ji tik šyptelėjo ir parodė, kad eičiau link jo. Aš gyliai įkvėpiau ir atsisukusi pradėjau eiti link susiraukusio Malik. Man priėjus arčiau jis timptelėjo mane už rankos arčiau saves ir viena ranka apkabino per juosmenį, kad delnas būtų ant mano pilvo. Nuo tokio jo veiksmo sustingau.

"Kai aš pabaigsiu mes turėsim rimtą pokalbį." jis sušnabždėjo man į ausį, o tada pajutau jo delną judanti pirmyn, atgal ant mano pilvo, tarsi jis jį glostytų.

"Dabar taip." jis piktai ir suraukęs antakius pasakė. "Šiandien man pranešė, kad vakar Morečio žmonės apsupo mūsų žmones prie uosto kur laukė krovinio ir tą krovinį pavogė."

"Niekas apie tą krovinį nežinojo, be manęs, Harry, Liam ir Niall. Paprašiau Louis ir jis patikrinęs kameras pastebėjo, kad kažkas iš mūsų tarpo persirengęs naršė uždraustame kambaryje. Jei tu, kad ir kas tu esi, kur knisais kur nereikia, prisipažinsi aš prižadu, kad tavo mirtis bus greita ir beskausmė, bet jei man pačiam teks tavęs ieškoti..." jis nepabaigė sakinio, parodydamas, kad jau geriau tas žmogus pats pasirodytų. Visi aplinkui stovėjo sustingę, išskyrus Karmen. Ji stengėsi atrodyti ne paveikta, bet aš mačiau kaip jos delnai virpa, o akys vis nulekia link vaikino su natūraliais šviesiais plaukais ir žaliomis akimis.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now