-21-

12K 457 7
                                    

"Pasiruošusi?" ji paklausė kai sustojom priešais Malik kabinetą.

"Ne." papurčiau galvą. "Aš bijau."

"Nebijok." ji nusišypsojo ir nesibeldusi atidarė duris.

Aš norėjau žengti paskui ją, bet esmė tame, kad ji liko stovėt vietoje. Susiraukiau ir atsistojau taip, kad galėčiau pamatyti kodėl ji sustojo. Atsistojau jai iš šono ir pasistiebusi pamačiau ko nesitikėjau. Zayn. Būtų gerai jei tik jį. Ant jo kalių sėdėjo viena iš merginu ir trynė savo užpakalį į jo klyną, kol jis rūkė.

Užsimerkiau ir gyliai įkvėpiau. Aš neverksiu, jis nenusipelnė mano ašarų, mes net nesam kartu. Gyliai įkvėpiau ir atmerkiau akis. Vėl pažvelgiau į kabinetą ir mano akys sutiko jo.

"Mia aš atsiprašau, aš nežinojau..." Reya pradėjo teisintis.

"Nieko tokio." aš jai nusišypsojau netikra šypsena. "Nėra ko atsiprašinėti juk aš ir Malik nesame drauge."

"Vistiek..." ji dar kažką norėjo pasakyti, bet aš neleidau.

"Nesijaudink." pasakiau ir paėjau žingsnį atgal. "Gal gali jam papasakoti ką aš pasakojau? Mane ir vėl supykino." paklausiau ir apsimečiau, kad supykino.

"Žinoma." ji atsakė ir jos balsas buvo pilnas gailesčio.

"Ačiū." pasakiau ir apsisukau, kad ji nematytu ašarų riedančių mano skruostais.


Lėtai atsiguliau į lovą ant šono ir priglaudžiau kelius prie krūtinės. Ašaros riedėjo mano skruostais, o kūną purtė kūkčiojimas. Aš nesuprantu kodėl verkiu jei jis man nepatinka. Mes net nesame kartu. Jis mane skriaudė dėl Dievo meilės! Bet kodėl? Kodėl aš verkiu? Kodėl vaizdas kaip mergina jam šoką mane pravirkdė? Kodėl aš norėčiau būti jos vietoje? Kodėl aš jai pavydžių?

Tie klausimai išvarys mane iš proto. Ugh. Su urzgiau ir atsiguliau ant nugaros žvaigždės stiliumi. Pasukau galvą į sienos pusę ir atsidusau. Kodėl?

Išlipau iš lovos ir nuėjau prie spintos. Atsidariau duris ir mano akys išsiplėtė. Kur anksčiau būdavo tik aptiniai rūbai, dabar yra normalus drabužiai. Džinsai, maikės, bliuskės, megztiniai, net kedukai. Greitai pagriebiau švarius apatinius, juodą "Arctic Monkeys" maikę, juodus plėšytus džinsus ir nuėjau link vonios išsimaudyti.

Padėjau rūbus ant spintelės ir užkimšusi vonia pradėjau leisti vandenį. kol vanduo bėgo aš pradėjau nusirenginėti. Nusivilkau maikę ir likusi tik su apatiniais nesusilaikiau nepažvelgus į veidrodį.

Mano pilvas vis dar plokščias, bet net nespėsiu pastebėti kai jis išsipūs. Priglaudžiau delną prie pilvo ir perbraukiau. Gerai, kad bent mėlynės jau nykstą. Nusisukau ir pabaigusi rengtis įlipau į vonią. Nugara atsirėmiau į kraštą ir atlošusi galvą užsimerkiau leisdama šiltam vandeniui atplaiduoti mano kūną.


Su rankšluosčiu pradžiovinau plaukus ir išmetusi rankšluostį į skalbinių dėžę pažvelgiau į veidrodį. Mano akys buvo paraudusios ir truputi patinusios nuo verkimo. Atsiduasau ir atidariusi duris žengiau į kambarį. Pakėliau galvą ir pažvelgusi į savo lovą sustingau.

Ant jos gulėjo Zayn Malik. Savo rankas jis laikė po galvą ir susiraukės žiūrėjo į lūbas. Tikriausiai išgirdęs mane jis atsisuko į mane ir dar labiau susiraukė.

"Tu verkei." tai buvo ne klausimas.

"Ne." papurčiau galvą ir pradėjau eiti link veidrodžio esančio kambaryje.

"Kodėl tu verkei?" ji atsisėdo ir per veidrodį mačiau kaip stebi mane.

"Nežinau, tikriausiai hormonai." truktelėjau pečiais ir paėmusi šepetį pradėjau šukuoti savo plaukus.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now