-11-

13.4K 492 8
                                    

     Prabudau nuo šviesos, kuri švietė man į akis.Pramerkusi akis, tuoj pat užmerkiau, nes buvo per šviesu. Pamirksėjusi apsižvalgiau ir sustingau pastebėjusi, kad esu Zayn kambarį. Susiraukiau, bet prisiminusi ką aš čia veikiu prikandau apatinę lūpą, kad nesišypsočiau. Mes tai padarėm. Aš daugiau nebesu nekalta. Aš praradau nekaltybę.

Šyptelėjusi pasisukau, kad gulėčiau ant nugaros, ir pajutau menka skausma ten, žemai. 'Na bent vikščioti galėsiu'. Pagalvojau ir atsikvėpusi atsisėdau. Pasižvalgiau, kad sužinočiau kur randasi mano rūbai, liemenėlė, korsetas, kelnaitės. Juos pastebėjusi atsistojau ir nuėjusi susirinkau. Juos užsidėjau ir sutvarkiusi Malik lovą palikau jo kambarį. Kur jis dabar tik velniai žino.

Uždariau jo kambario duris ir atsikvėpusi apsisukau eiti, bet sustojau savo vietoje, nes atsirėmusi į sieną stovėjo Karmen. Ji stebėjo ir nieko nesakė. Aš atsipūtusi pasisukau eiti, bet jos balsas mane sustabdė.

"Ką manai pasieksi miegodama su Malik?" ji paklausė vis dar stovėdama savo vietoje ir žvelgdama į sieną.

"Nieko?" tai nuskambėjo kaip klausimas. Ji nusijuokė ir pažvelgė į mane.

"Tikriausiai dabar manai, kad tu busi tą vienintelė, kuri sutramdė mafijos lyderi." ji paikai šyptelėjo. Tokia mintis man į galvą net nebuvo šovus. "Tokie dalykai šiame gyvenime nevykstą."

"Aš apie tai net negalvojau." pasakiau susiraukusi ir jos nesuprasdama.

"Jei kas ir būtų galėjus jį sutramdyti, tai tik JI." Karmen net negirdėjo ką aš sakiau. "Tik ji būtų galėjusi jį sutramdyti, bet jos nebėra." ji atrodė taip tarsi prisimintu kažką.

"Apie ką tu šneki?" paklausiau jos.

"Zayn buvo pametęs dėl jos galvą." ji nusijuokė, bet tikrai ne dėl to, kad tai juokinga. "O dabar jos nebėra. - ji dar labiau pradėjo juoktis."

"Karmen apie ką tu šneki?" ji pažvelgė į mane ir apsisukusi nuėjo. "Kas čia ką tik įvyko?" susiraukusi apsisukau ir tęsiau savo kelia iki savo kambario, o mano mintyse vis sukosi klausimai apie tą paslaptinga merginą.


"Apie ką taip mąstai? Alio? Mia? Sliekas kviečia kirmina, ar tu girdi mane? MIA!" sušuko Reya ir aš pašokau savo vietoje.

"Huh?" pažvelgiau į ją.

"Ar tu girdėjai ko klausiau?" ji paklausė stovėdama priešais mane sukryžiavusi rankas.

"Taip?" tai tikrai nuskambėjo kaip klausimas.

"Kas yra?" ji susirūpinusi atsisėdo ant kėdės šalia manęs. Aš nulenkiau galvą ir pažvelgiau į mano nepaliestą lėkštę.

"Nieko." pasakiau ir paėmusi šakutę pradėjau žaisti su maistu.

"Apie ką taip galvojai?" ji paklausė atremdama alkūnes į stalą ir paremdama savo galvą į delnus.

"Karmen šiandien apie kai ką užsiminė." lėtai pasakiau.

"Karmen?" ji nusijuokė. "Kad ir ką ji tau pasakė, tai tik todėl, kad ji pavydi, nes tu gauni daugiau Zayn dėmesio, nei ji."

"Aš nemanau, kad ji tai sakė dėl to." pakėliau akis į ją. "Tu irgi buvai netyčia apie ją užsiminusi."

"Apie ką?" ji pakėlė antakį nusišypsodama.

"Apie mergina." paskiau ir ji susiraukė. "Tu apie ją užsiminei kai susiginčiojom ar Zayn pavydėjo."

"Neatsimenu." ji nukreipė akis išsiduodama, kad meluoja.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now