-14-

12.1K 490 4
                                    

"Triša." nusišypsojo Harry, kol Zayn stovėjo sustingęs.

"Harry, brangusis." ji nusišypsojo ir pradėjo eiti link mūsų.

"Mama?" susiraukė Zayn. "Ką tu čia veiki?"

"Sužinojau, kad tu skriaudi mergaitę, tai atėjau išsiaiškinti." ji pažvelgė į jį nusivylusiu veidu. "Aš tave auklėjau kitaip." ji papurtė galvą ir vėl pažvelgė į mane ir Harry.

"Brangute ar tau viskas gerai?" ji nužvelgusi mane paklausė.

"Taip." šyptelėjau.

"Nemeluok." ji šyptelėjo. Kodėl visi žino, kad aš meluoju? Aš šyptelėjau nežinodama ką pasakyti. "Prieik arčiau." aš dėjau žingsnį arčiau. "Tu tokia jaunutė." ji pažvelgė į Zayn. "Su tavimi turėsiu atskira pokalbį." ji jam piktai pasakė. "O dabar eime su manimi." ji man nusišypsojo. Aš šyptelėjau ir nusekiau ją. "Harry, buk gerutis paimk tą lėkštę su sumuštiniais."

"Kur mes einam?" paklausiau jos nedrąsiai.

"Į Zayn kabinetą." ji nusišypsojo.

"Ko?" susiraukiau.

"Aš noriu pažiūrėti kaip tas avigalvis tave nuskriaudė." ji nusišypsojo ir mane su juokino, tai, kad ji pavadino savo sūnų avigalviu. Man linktelėjus mes toliau ėjom.


Triša atidarė kabineto duris ir įėjo pirma, aš po jos, o Harry man iš paskos. Kai įžengiau pro duris mano akys susisurė su rudomis ir aš sustingau. Į mane žvelgė mergaitė. Ji negalėjo būti vyresnė nei 7 metai. Ji turėjo rudas akis, kurios man jau kažkur matytos, ilgus rudus plaukus ir miela šypsena. Į mane ji žvelgė pakreipusi galvą.

"Močiute kur tete?" ji pažvelgė į Triša.

"Jis dabar užsiėmęs brangute." Triša jai nusišypsojo.

"Kuo?" ji paklausė ir pažvelgė į mane.

"Yra reikalu, tu žinai, kad tavo tėtis užsiėmęs." Triša jai nusišypsojo.

"Ar ji Zayn dukra?" tyliai paklausiau Harry.

"Mhm." jis linktelėjo galvą.

"Harry, brangusis padėk tą lėkštę ant stalo." pasakė Triša ir pažvelgė į mane. "Ateik čia." ji šyptelėjo ir aš nedrąsiai priėjau.

"Labas." aš nusišypsojau mergaitei.

"Labas." ji šyptelėjo.

"Mia, taip?" pasiteiravo Triša ir aš linktelėjau. "Gal galėtum nusivilkti savo maikę?" jai paklausus aš pažvelgiau į mergaite. "Dėl Lėjos nesijaudink." ji šyptelėjo.

Aš gyliai įkvėpus suėmiau maikės kraštus. Nurijau susikaupusias seiles ir pradėjau kelti maikę į viršu. Kai nusivilkau girdėjau kaip kažkas garsiai įkvėpia. Užmerkiau akis, nes nenorėjau matyti gailesčio jos akyse.

"Tik nesakyk, kad ir šios nuo jo." ji perbraukė per šoną, kur dar matosi mėlynės nuo patevio.

"Ne, jos nuo patėvio." pasakiau tyliai.

"Tos naujos mėlynės nuo Zayn?" ji pažvelgė man į akis ir aš prikandus apatinę lūpą linktelėjau. "Kas jam į galva šovė taip pasielgt." ji tyliai pasakė.

"Kada visa, tai prasidėjo?" ji toliau žvelgė į mano mėlynes.

"Prieš tris dienas, kai aš jo paklausiau ką Karmen turėjo omenyje kabėdama apie kažkokia mergina." atsakiau ir pažvelgiau į sieną.

"Kažkokia mergina?" ji pažvelgė man į akis.

"Karmen sakė, kad Zayn buvo ją įsimylėjęs." atsakiau ir jos akys išsiplėtė.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now