-10-

15.1K 503 25
                                    

"Zayn?" sustingau pajutus kaip jo... draugužis atsirėmė į mano subiniuką.

"O taip." jis sukando mano ausies spenelį. "Reya." pakvietė Malik.

"Taip?" ji pažvelgė į mus ir kilstelėjo antakį nusišypsodama.

"Mes trumpam išeinam." jis jai šyptelėjo.

"Eikit." ji man mirktelėjo.

"Nenori Karmen pasiimti?" paklausiau nurydama seiles. "Aš manau jį neatsisakytų." pasakiau pažvelgdama į ją. Žinoma ji piktai stebėjo mane.

"Zayn ar tu tikrai nori jos?" ji paklausė eidama link mūsų. "Aš galėčiau eiti su tavimi, patenkinti tave." ji prikando lūpą. Zayn pažvelgė į mane tada į ją.

"Žinok, gal..."

"Einam." pasakiau paimdama jį už rankos ir išsivesdama.

"Miegodama su juo nieko nepasieksi!" sušuko Karmen.

"O aš nieko ir nesiekiu." atsakiau ir drąsiai žingsniavau link Malik kambario.

"Ar tau viskas gerai?" jis paklausė.

"Taip, kodėl klausi?" susiraukiau.

"Jei nepastebėjai, tai tu vediesi mane į mano kambarį. Nors tai mano darbas." jam pasakius aš sustojau priešais jo duris. "Kodėl sustojai?" jis sutriko.

"Aš... aš..." pažvelgiau į jį. "Aš nežinau ką darau."

"Ką?" jis susiraukė ir atidarė kambario duris.

"Aš nežinau ką darau." pakartojau ir jis stumtelėjo mane, kad eičiau į jo kambarį.

"Vistiek nesuprantu." jis uždarė kambario duris.

"Tiesiog kai tu jau norėjai sutikti su Karmen pasiūlymu, aš... aš... tiesiog norėjau... norėjau..." aš negalėjau pabaigti sakinio, nes juodaplaukis greitai ėjo link manęs, o aš atbulomis ėjau kol pajutau lovos kraštą.

"Tu manei, kad aš sutiksiu su jos pasiūlymu?" jis paklausė atsistojęs priešais mane.

"Ta-aip." linktelėjau, o jis nusišypsojo.

"Tu pavydėjai." jis išsišiepė, o aš paraudau.

"Ne-e." papurčiau galvą, nors jis ir teisus, aš jai pavydėjau. Aš jai pavydžių.

"Aš žinau, kad tu meluoji." aš žiojausi paprieštarauti, bet jis pridėjo pirštą man prie lūpų. "Ir tavo žiniai aš norėjau mandagiai pasakyti jai, kad gal aš geriau atsisakysiu, nes kekšės šiandien nenoriu, o tu sutrukdei." jis nusišypsojo, o aš nuraudau. Kodėl aš neleidau jam pabaigti?

"O." te išspaudžiau. "Aš... aš... jo." nuleidau galvą.

"Ei," jis savo delnai suėmė mano veidą ir privertė pažvelgti į jį. " viskas gerai." jis pasilenkė ir pažvelgė į mano lūpas.

Aš pradėjau kvėpuoti pro burna, nes per nosi man buvo per sunku. Oras pasidarė tirštas ir pilnas įtampos. Iškišau liežuvio galiuką ir perbraukiau per lūpas, nes staiga jos pasidarė labai sausos. Zayn visa tai stebėjo ir suurzges įsisiurbė man į lūpas. Jausmas buvo per daug geras todėl nusprendžiau nesipriešinti.

Zayn sukando mano apatinę lūpą ir man aiktelėjus įgrūdo savo liežuvį man į burną. Savo pirštus įvėliau jam į plaukus ir suėmus timptelėjai išgaudama iš jo malonumo aimanos. Tai man suteikė daugiau drąsos.

Jis sugriebė mano šlaunis ir pakėlęs paguldė ant lovos. Jo delnai kėlė mano maikę į viršu, o lūpos keliavo mano pilvu palikdamos šlapias žymias. Jam pasiekus mano liemenėlę aš atsisėdau ir leidau jam numauti maikę. Tada jis atsegė liemenėlę ir jai nuslydus mano rankom žemyn jis ją numetė kažkur.

Sold // z.m. ✓Where stories live. Discover now